Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Roxanne van Kempen, verkoopmanager Gebroeders Blokland

Jij wilt toch ook kunnen kiezen uit goed doordachte opties?

Bij verkoopmanager Roxanne van Kempen draait alles om klantgericht denken: “Luisteren dus. Mensen willen niet zomaar veel keus; ze willen kunnen kiezen uit goed doordachte en uitgewerkte opties. Door goed te luisteren, kun je woningen ontwikkelen die echt aansluiten op wat mensen willen. Dat zit in kwaliteit, afwerking maar ook de indeling: een grote living met open keuken, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer.” Gebroeders Blokland scoort jaarlijks hoog bij de verkiezing tot meest klantvriendelijke bouwer. Roxanne: “Dit jaar zijn we vierde geworden. Dat voelen wij als een groot compliment. Het is een prettige bevestiging van wat wij zelf al weten: bij Gebroeders Blokland staat de klant echt voorop.”

Bij Gebroeders Blokland willen we je online en persoonlijk helpen om jouw droomwoning te realiseren. Roxanne: “Met onze online woningconfigurator kun je thuis al heel veel voorwerk doen, puzzelen op de mogelijkheden in je nieuwe woning. Je kunt een bouwnummer selecteren, en stap voor stap ruwbouw- en afbouwopties toevoegen. Dit wordt direct visueel gemaakt, en transparant uitgedrukt in kosten. Als je daarna een brochure opvraagt, wordt deze gepersonaliseerd inclusief alle ruwbouw- en afbouwopties. Op basis van een helder prijsoverzicht kun je je financieringsruimte berekenen.”

 

Koperskeuzeinformatieavonden

De volgende stap in het proces is het bijwonen van Koperskeuzeinformatieavonden.“We nodigen je samen met andere geïnteresseerden uit om je te informeren over de wijk, de woningen en de opties, maar ook hoe het traject zal gaan verlopen.

Dat heeft een praktisch voordeel, maar het is ook een eerste contactmoment voor de kopers onderling. Je ontmoet je nieuwe buren al!” Inmiddels zijn er twee projecten op deze wijze ingericht. “En voor de derde zijn we nu bezig met de organisatie. Steeds evalueren we dit, zodat we het elke keer beter kunnen doen voor onze klant.”

 

Inspiratiecentrum

De laatste stap in het koopproces is een bezoek aan het Inspiratiecentrum in ons nieuwe pand. “Als koper word je door ons persoonlijk ontvangen in de Huiskamer, een prettige ruimte in huiskamersetting met goede stoelen en lekkere koffie. Aansluitend nemen we je mee naar het Inspiratiecentrum, waar je allerlei verschillende opties zelf kunt bekijken en kunt aanraken. Alle klantadviseurs zitten op de begane grond en kunnen je zelf onthalen als ze je door de voordeur zien binnenkomen. Online komen we je graag tegemoet, maar persoonlijk contact blijft enorm belangrijk.”

In het Inspiratiecentrum worden de diverse afbouwopties sfeervol maar ook overzichtelijk gepresenteerd: alles onder één dak en in één beleving. Je komt niet binnen op het kantoor van een bouwbedrijf waar een stapeltje tegels op tafel ligt en dakpannen tegen de muur staan; je wordt hier ontvangen in een winkel. Je kunt rondlopen, de opties van afstand en van dichtbij bekijken, de materialen aanraken. Je kunt daardoor al veel eerder in het koopproces bewust kiezen voor bepaalde afbouwopties. Je ziet de hele woning al voor je en kunt de kwaliteit ervaren, nog voordat je tekent.

 

Warme en koude kant

De verschillende afbouwopties in de ruimte worden gescheiden door tussenwanden. In de doordachte indeling is een ‘warme’ kant voor inspirerende comfortproducten en een ‘koude’ kant met techniek; installaties, domotica en bijvoorbeeld zonnepanelen of verwarming.

Als je de hele routing door het Inspiratiecentrum hebt gehad, heb je heel relaxed alle opties voor je huis doorlopen.

Aan de ‘warme’ kant van het Inspiratiecentrum zijn themawanden ingericht. Iedereen heeft immers een andere smaak. Er zijn daarom drie themawanden ingericht in drie verschillende stijlen: industrieel, warm en natuur.

 

Afbouwpakketten

Val je voor lichtgroen of lichtbruin schilderwerk? Je kunt heel concreet kiezen voor een van de stijlen als afbouwpakket. De afbouwpakketten waarvoor je kunt kiezen, zijn in de basis heel compleet. Alles wat je ziet, kan in je woning zitten op het moment dat je de sleutel krijgt. Je hoeft, als je dat niet wilt, dus zelf niet meer te klussen. De woning wordt verhuisklaar opgeleverd, waarbij schilderwerk, behang en plinten al keurig in je eigen stijl zijn afgewerkt. Al het ‘vuile’ werk is al gedaan: in principe hoef je alleen nog even schoon te maken en je meubelen kunnen erin. Laat je inspireren!

Wij zijn het meest trots op onderstaande projecten:

ROOS 2.0, Vrouwenpolder

ROOS is de bekroning op Vrouwenpolder; de laatste nieuwbouw die mag worden gerealiseerd in Oud-Barendrecht. De beide wijken ROOS en ROOS2.0 zijn ontworpen volgens het concept van een tuindorp; een doordacht stedenbouwkundig plan met veel groen en diepe tuinen. Daarnaast vallen de bijzondere stijlelementen op die knipogen naar de populaire wijk ‘Het Land van Barendreght’.

Hieronder enkele beelden van Forte, Hardinxveld-Giessendam

DOCK187, Middelharnis

DOCK187 is een toonaangevend project in Middelharnis, aan de rand van de polder met een nieuw recreatiepark in het verlengde ervan. De woningen vormen samen een bijzondere compositie maar ze zijn elk voor zich ook uniek: in de verspringingen in de gevel, de hoogteverschillen, de subtiele kleurdetaillering in de steen... Ook in de donkere houten bergingen en de indeling werd zo veel mogelijk variatie aangebracht.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111