Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Corsé van Rijn, directeur Bouw bij Gebroeders Blokland

Kwaliteit continueren door sterke partnerrelaties

Corsé van Rijn is sinds 1 januari 2018 directeur bouw bij Gebroeders Blokland en kijkt positief vooruit nu hij het stokje heeft overgenomen van Jan van Vliet. “Na diverse directiefuncties bij andere bouwbedrijven ben ik in augustus 2017 in dienst gekomen en vervolgens per 1 januari 2018 formeel gestart als directeur bouw.

Omdat Jan van Vliet in januari met pensioen is gegaan heb ik een ruime inwerkperiode gehad, waarin ik in de gelegenheid ben gesteld om het bedrijf, de collega’s en haar partners te leren kennen. Ik heb Gebroeders Blokland al als een mooi familiebedrijf mogen ervaren, met zeer betrokken medewerkers en sterke partnerrelaties. Alleen met deze ingrediënten zijn we als bedrijf in staat om de voor Blokland bekende kwaliteit te continueren en de klanttevredenheid op een hoog niveau te houden.
Dit is en blijft één van de belangrijkste speerpunten binnen Blokland en gaat absoluut boven de kwantiteit. Zelfs in de huidige aangetrokken markt, waar je regelmatig in de verleiding komt om ‘geen nee’ te zeggen tegen weer een gaaf project.

Na ruim 32 jaar werkzaam te zijn in de bouwsector, waarbij ik functies heb vervuld van timmerman tot directeur, blijf ik van mening dat bouwen een bijzonder leuk vak is. Hoe mooi zou het zijn als we dat aan de volgende generatie bouwers door kunnen geven”.

Wij zijn het meest trots op onderstaande projecten:

Oplevering april 2017

Verzamelgebouw Westpoort,
Hardinxveld-Giessendam

Het nieuwe, prominente pand 'Westpoort' waarin Gebroeders Blokland vanaf 2017 gevestigd is, ligt aan de rotonde van de afslag Hardinxveld West direct aan de A15. Het pand Westpoort is een ontwikkeling van BVB B.V. (Blokland Vastgoed Bedrijf). Met het nieuwe pand zoekt BVB bewust naar synergie tussen de huurders: bedrijven die zich op dezelfde wijze en waarden verbonden weten aan de regio.

Sportaccommodatie Benedenveer

In de nieuwbouwwijk Benedenveer in de gemeente Sliedrecht ontwikkelen en bouwen wij een multifunctioneel sportcomplex, voor alle gangbare zaalsporten en sportevenementen. Zo zullen leerlingen van de scholen in Baanhoek-West gymles krijgen in deze hal. De sportaccommodatie bestaat uit drie zaaldelen en beschikt over een sportkantine, businessruimte, krachthonk en voldoende tribunecapaciteit.

Enkele utiliteitsbouw voorbeelden:

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111