Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact
De nieuwe website van de Lindenlaan fase 2 is online!

Gebroeders Blokland 22

Past je woning bij jouw leven?

Iedere fase in je leven geeft nieuwe wensen en inzichten over jouw woonsituatie. Een groot gezin en veel slaapkamers? Of juist met zijn tweeën eindelijk gelijkvloers? In de Lindelaan kunnen we bouwen aan datgene wat bij jouw toekomst past.

De Lindenlaan fase 2 11

Werken aan of in je eigen woning?

Steeds meer zie je de combinatie van wonen en werken aan huis. Of vind je juist ruimte voor je hobbies of klussen belangrijk? Misschien wil je zelf wel je woning volledig afbouwen. Gebroeders Blokland het casco, jijzelf naar eigen inzicht de afwerking?

 

De Lindenlaan fase 2 17

Eindelijk die uitbouw?

Bij het ontwerpen van de woningen houdt architect Joop Marechal rekening met de huidige woonwensen. Maar heb jij zo je eigen ideeën over de ideale woonruimte? Wil je meedenken over alle mogelijke bouw- en afbouwopties? Of heb jij een mening over het afwerkingsniveau?

De Lindenlaan fase 2 23

Achter de schermen wordt gewerkt aan de voorbereiding

 

Interesse in wonen aan de Lindenlaan fase 2?
De Lindenlaan fase 2 24

Melanie en Chris Boddé

Heerlijk wonen hier aan de Lindenlaan

‘Schuin tegenover onze oude (huur-)woning ligt De Lindelaan. Al een tijdje hielden wij de ontwikkelingsplannen van het voormalig bedrijventerrein in de gaten. Na de bekendmaking van de plannen van de Gebroeders Blokland had dit snel onze aandacht. De bouwstijl van de woningen, de locatie en de prijs spraken ons meteen aan. Omdat wij graag van een huurwoning naar een eigen woning willen gaan, was de keuze snel gemaakt. Wij wonen hier nu met bijzonder veel plezier in de mooiste wijk van Ooltgensplaat’.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111