Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

18 mei 2018

Nassaustede Schiedam, de turnkey overeenkomst is getekend

Op 16 mei 2018 is de turnkey overeenkomst getekend tussen Hartelt Fund Management B.V. en combinatie Zuiderzee Vastgoed / Gebroeders Blokland voor de ontwikkeling en bouw van 25 zorgeenheden te Schiedam. Tevens is vandaag de huurovereenkomst getekend met Stepping Stones. Het betreft een transformatie van het voormalig zusterhuis met aansluitend een deel nieuwbouw. Totaal bestaat het plan uit 40 appartementen, waarvan 15 koopappartementen. Op naar de start van de bouw!

13 april 2018

Inloopavond woonzorgcomplex Catharina Stichting Brielle

Op donderdag d.d. 19 april 2018 zal er een inloopavond plaatsvinden om omwonenden te informeren over het nieuw te bouwen woonzorgcomplex voor de Catharina Stichting aan de Van Sleenstraat te Brielle.

Tijdens deze inloopavond zullen wij u informeren over de vorderingen rondom de voorgenomen nieuwbouwplannen. Op deze inloopavond zullen medewerkers van Gebroeders Blokland en Catharina Stichting aanwezig zijn, die u aan de hand van presentatie panelen zullen informeren en uw vragen voor zover mogelijk beantwoorden.

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: tussen 16.30 en 19.00 uur
Plaats: De Sjoel, Turfkade 16 te Brielle

29 maart 2018

Oplevering fase 1 t’ Rijkje

De woningen van fase 1 staan (bijna) klaar voor de oplevering. En wat een plaatjes zijn het geworden!

Ook interesse in een woning van 't Rijkje? Kom donderdag 12 april 2018 tussen 19.30 en 21.00 uur naar het start verkoop event van fase 2 in ons inspiratiecentrum, Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam.

22 maart 2018

Nieuw woonzorgcentrum in historische binnenstad Brielle

Gemeente Brielle en Catharina Stichting hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuw woonzorgcentrum aan de Burgemeester H. van Sleenstraat. Zorg- en welzijnsaanbieder Catharina Stichting, in samenwerking met de ontwikkelende aannemer Gebroeders Blokland, zijn voornemens om het nieuwe ontwerp van het woonzorgcentrum de komende weken aan alle belanghebbenden te presenteren.

13 maart 2018

Onze timmerman Piet Striegel is met pensioen

Na ruim 26 jaar had Piet Striegel op dinsdag 13 maart 2018 zijn laatste werkdag bij Gebroeders Blokland.
Dit wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus op de bouwplaats van Benedenveer hebben wij hem nog even in het zonnetje gezet.

Samen met de directie en verschillende collega’s was er een gezellig momentje onder het genot van koffie en warme broodjes.

22 februari 2018

Samenwerkingsovereenkomst 78 woningen ‘De Nieuwe Buurt’ ondertekend

Donderdag 22 februari is de samenwerkingsovereenkomst (SOK) ondertekend door Marien Kleinjan van AM en René Biesheuvel van Gebroeders Blokland voor de realisatie van 78 woningen 'De Nieuwe Buurt' in Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf maart zullen de eerste impressies en vanaf prijzen gepubliceerd worden. Verwacht wordt dat het plan in juni in verkoop gaat.

19 februari 2018

Symbolische handeling voor start bouw Klein Alblas fase II fase 2c in Alblasserdam

Maandag 19 februari is de symbolische handeling geweest voor de start bouw van acht tweekappers fase 2C van het project Klein Alblas II in Alblasserdam.

Wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam en Phillip Smits, algemeen directeur van projectontwikkelaar Blauwhoed, gaven onder toeziend oog van de toekomstige bewoners het startsein door een funderingsbalk van één van de woningen op zijn plek te leggen.

Klein Alblas II is een gezamenlijke ontwikkeling van projectontwikkelaar Blauwhoed en aannemer Gebroeders Blokland (Klein Alblas C.V.).

20 november 2017

Reserveringstraject ’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne van start

Vanaf nu is het mogelijk voor geïnteresseerden om een bouwnummer te reserveren voor 't Rijkje Oostvoorne fase 2. Op de website www.hetrijkje.nl zijn nu al de eerste schetsen zichtbaar. We verwachten begin 2018 verkoopklaar te zijn.

9 november 2017

Feestelijk start bouw event Het Kompas in Loosdrecht

Donderdag 9 november was het zover. De feestelijke start bouw van Het Kompas in Loosdrecht! In het kader van duurzaamheid heeft wethouder Reijn van de gemeente Wijdemeren samen met een aantal kopers een boom geplant. Aansluitend was er voor de kopers de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun nieuwe buren.

2 november 2017

Start bouw event 36 woningen Roos 2.0 in Barendrecht

Wij kijken terug op een zeer geslaagd start bouw event voor project Roos 2.0 in Barendrecht. Wethouder Van der Linden heeft samen met een aantal kinderen de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een feestelijke voorzetting in Pannenkoekenhuis Oude Maas waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje zijn of haar nieuwe buren kon ontmoeten.

27 oktober 2017

Koperskijkmiddag ’t Rijkje Oostvoorne

Vrijdag 27 oktober 2017 konden de kopers van 't Rijkje tijden de koperskijkmiddag hun woning van dichtbij bewonderen. Het verkoopteam was aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en de kopers konden wat meetwerk doen voor de inrichting.

16 oktober 2017

Inloopavond locatie voormalige zusterhuis locatie Nassau Dillenburgstraat Schiedam positief ontvangen

Afgelopen maandag was de inloopavond om omwonenden en geïnteresseerden te informeren over de vorderingen m.b.t. de ontwikkeling van het voormalig zusterhuis aan de Nassau Dillenburgstraat te Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst is gelijk de plannaam geïntroduceerd. Het voormalig zusterhuis Dillenburg is omgedoopt naar: NassauStede en is onderdeel van het plan Oranjeburgh

De opkomst en sfeer waren goed en omwonenden waren blij dat er eindelijk wat gaat gebeuren op het voormalig zusterhuislocatie. Het ontwerp werd dan ook positief ontvangen! Verder werden omwonenden ook verder geïnformeerd over gevoelige zaken zoals aan- en afvoerroute, heiwerk en parkeren.

28 september 2017

Bouw 55 appartementen Roos Barendrecht gestart

De bouw van de 55 appartementen in Barendrecht is op donderdag 28 september officieel van start gegaan. Om dit te vieren hebben wethouder Lennart van der Linden en directeur-bestuurder Alfred van den Bosch van Woonvisie samen onder toeziend oog van de projectbetrokkenen een projectbord onthuld.

De appartementen worden ontwikkeld en gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van Woonvisie. Het is een gebouw met 55 appartementen op de locatie langs de Kilweg.

13 september 2017

Stormachtige start bouw 30 won. Benedenveer in Sliedrecht

Woensdag 13 september 2017 was het zover! De officiële start bouw van 30 woningen Benedenveer in Sliedrecht. De handeling, het slaan van een heipaal, werd verricht door wethouder Van Rekom.

Ondanks het onstuimige weer was het een geslaagde middag. De gezellige afsluiting kon helaas niet op de bouwplaats plaatsvinden, maar gelukkig was het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland een goed alternatief. Iedereen kon onder het genot van een hapje en een drankje op een informele manier kennismaken met zijn/haar buren.

5 september 2017

Laatste kans op een energiezuinige woning in Brielle

De verkoop van De Rederij in Brielle loopt erg goed, maar we hebben nog een aantal woningen beschikbaar. Daarom is ons verkoopteam donderdag 7 september 2017 tussen 18.30 tot 20.30 uur aanwezig in "De Sjoel", Turfkade 16 in Brielle om alle vragen te beantwoorden over de nog beschikbare woningen.

28 augustus 2017

Realisatie-overeenkomst getekend voor dertig energie neutrale woningen in Brielle

Woensdagochtend 23 augustus 2017 ondertekenden wethouder André Schoon en de heer René Biesheuvel van Gebroeders Blokland een realisatie-overeenkomst 'De Rederij', voor de herontwikkeling van de locatie Reede/Fregat in Brielle.

Op deze locatie in de wijk Zuurland komen dertig energie neutrale woningen, waarvan zeventien rijwoningen, negen appartementen en vier geschakelde bungalows. Naar verwachting starten de werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2018. De oplevering is gepland eind vierde kwartaal 2018.

24 augustus 2017

Pak je kans op een energieneutrale woning in Brielle

De verkoop van de woningen van De Rederij Brielle gaat goed! Twijfel je nog en zou je wel meer willen weten over de nog beschikbare woningen of over je financiële mogelijkheden?

Pak dan nu je kans en neem contact op met Thekla van der Weerd, tel. 06 - 53 50 64 97 of mail thekla@derederijbrielle.nl. Of kom naar het verkoopevent op donderdag 7 september 2017 tussen 18.30 tot 20.30 uur in "De Sjoel" Turfkade 16 in Brielle.

22 juni 2017

Overwinning bij zeilevenement Business Regatta

Op vrijdag 16 juni 2017 heeft Gebroeders Blokland deelgenomen aan de Business Regatta.

Bij dit uniek 1-daags zeilevenement voor de zakelijke markt strijden ondernemers met en tegen elkaar om de felbegeerde Business Regatta trofee! Gebroeders Blokland is samen met Delta Makelaars en Zeilschool iSail deze uitdaging aangegaan.

En met zo'n TOP team kan je natuurlijk alleen maar gaan voor de winst! Gefeliciteerd heren en dame!

15 juni 2017

Start bouw Dorpsweg in Zijderveld

Aan de Dorpsweg in Zijderveld is op donderdag 15 juni 2017 de officiële start van de bouw gevierd met de kopers van de twee woningen.

Omdat dit een kleinschalig project is wilden we deze kopers op een speciale manier in het zonnetje zetten. Er is gekozen voor het leggen van een symbolische 1e steen door beide kopers. Onder toeziend oog van uitvoerder Gertjan Donk hebben zij deze klus geklaard.

Op de plaats waar de eerste steen is gelegd zal een natuursteen plaat worden gemonteerd met de datum waarop de steen is gelegd. Na afloop hebben wij samen met de kopers onder het genot van een hapje en een drankje genoten van de zon.

22 mei 2017

55 sociale huurappartementen in Barendrecht

Dinsdag 16 mei 2017 ondertekenden René Biesheuvel, Algemeen Directeur van Aannemersbedrijf Gebroeders Blokland en directeur-bestuurder van Woonvisie Alfred van den Bosch een turnkey-overeenkomst voor de bouwvan 55 appartementen aan de Helenapolder in Barendrecht.

De appartementen zijn onderdeel van het grotere ontwikkelingsgebied Vrouwenpolder.

De gemeente Barendrecht heeft vastgelegd dat in de wijken Vrouwenpolder en Lagewei sociale huurwoningen moeten worden gerealiseerd. Gebroeders Blokland en Woonvisie realiseren 55 driekamerappartementen in drie typen. De afmeting varieert van circa 70 tot 76 m2.

Woonvisie heeft woningbezit in Ridderkerk en Albrandswaard en ziet met de bouw van woningen in Barendrecht kansen haar ambitie om een sterke corporatie aan de zuidrand van Rotterdam te zijn, waar te maken.

3 mei 2017

De bouw is gestart

Op woensdag 3 mei 2017 is de bouw van DOCK187 fase 2 officieel gestart.

Wethouder Daan Markwat heeft als symbolische start samen met de kopers van het eerste uur en een aantal kinderen een schatkist uitgegraven waaruit als schat een vogelvlucht impressie van het project werd gehaald.

In deze fase worden 21 woningen gerealiseerd. We hebben nog een aantal woningen te koop, dus misschien is een woning in IIDOCK187 wat voor jou!

20 april 2017

Feestelijke opening nieuw kantoorpand Gebroeders Blokland

Donderdag 20 april 2017 heeft de directie van Gebroeders Blokland samen met burgemeester Heijkoop het nieuwe kantoorpand officieel geopend. Gebroeders Blokland is klaar voor de toekomst!

31 januari 2017

Eerste opleveringen in Lindenlaan Ooltgensplaat

Het project is bijna klaar en de eerste opleveringen hebben inmiddels plaatsgevonden. Er zijn er nog enkele beschikbaar.

Voor meer informatie, neem contact op met Maarten Blanke op 06 55 81 07 30 of via verkoop@lindenlaan.info

7 november 2016

Eerste paal sporthal Benedenveer Sliedrecht

Onder het toeziend oog van zo’n 200 aanwezigen is de eerste paal de grond ingegaan voor de nieuwe multifunctionele sportaccommodatie aan de Benedenveer in Sliedrecht.

Vanaf het seizoen 2017-2018 zal dit het onderkomen zijn van volleybalvereniging Sliedrecht Sport.