Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

15 juli 2022

Realisatie De Erven 4D in Hoef en Haag

Op donderdag 14 juli hebben René Biesheuvel en Corsé van Rijn de overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen De Erven fase 4D in Hoef en Haag. Dit project is een ontwikkeling van Hoef en Haag CV (AM en BPD). De verkoop start in juli 2022 en de realisatie in het voorjaar van 2023.
Voor Gebroeders Blokland is dit inmiddels het 7e project in Hoef en Haag en komen we hiermee op 227 woningen.

12 juli 2022

Feestelijk start bouw event voor DOCK187#5 Middelharnis

Dinsdag 12 juli 2022 werd op de bouwplaats van DOCK187 fase 5 de start van de bouw gevierd. Bij aanvang van deze bijzondere zomermiddag heeft directeur René Biesheuvel van Gebroeders Blokland een toespraak gehouden. Hierna was het moment daar om de bouw officieel in te luiden. Een viertal symbolische palen werden met een grote hamer de grond in geslagen door wethouder Daan Markwat van de Gemeente Goeree Overflakkee, een toekomstige bewoner, directeur Arco Wijkhuijs van Roggeband Bouw BV en René Biesheuvel. Met dit officiële moment hief het aanwezige gezelschap het glas voor een voorspoedige bouw van de woningen en appartementen. Na de toespraak van de wethouder was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de toekomstige buren.

1 juni 2022

Feestelijke oplevering Mr. Lohmanstraat in Barendrecht

Woensdagochtend 1 juni 2022 heeft Gebroeders Blokland het eerste appartementengebouw met 31 sociale huurwoningen aan Patrimonium Barendrecht opgeleverd. Diezelfde middag hebben we dit succes samen met de opdrachtgever, de gemeente Barendrecht en samenwerkende partners feestelijk gevierd. De goede, opbouwende samenwerking tussen de partijen werd in de verschillende speeches aangehaald. Daarnaast werden de prachtige architectuur en de kwaliteit van de bouw benadrukt. Wethouder Dirk Vermaat verrichtte de symbolische opening door een lint voor de entree met een grote schaar door te knippen.

9 mei 2022

Gebroeders Blokland steunt Ep en Vloet

Gebroeders Blokland steunt de stichting Ep & Vloet. Sinds 2005 voert Ep & Vloet vrijwilligersprojecten uit in het buitenland. Hun doelstelling is om de primaire levensomstandigheden te verbeteren.

De bijdrage die Gebroeders Blokland heeft gegeven omvat een stimulans aan hun betrokken medewerkers die deelnemen aan het project Albanië 2022 door een deel van de opgenomen uren als werkuren te beschouwen. Verder steunt Gebroeders Blokland door materiaal en materieel ter beschikking te stellen zodat zij die kunnen gebruiken bij het werk. Ook wordt de successen pot dit jaar geschonken aan deze stichting.

Kortom Gebroeders Blokland stimuleert deze stichting en geeft hierbij steun zodat zij de minderbedeelden in de wereld hulp kunnen bieden.

Meer weten over Ep & Vloet? Ga naar de website https://www.epenvloet.nl/

20 april 2022

Feest aan de Giessen!

Op woensdag 20 april heeft de officiële handeling van het nieuwbouwproject ‘Aan de Giessen’ van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam plaatsgevonden. Op deze zonnige middag feliciteerde demissionair-wethouder Trudy Baggerman, ook namens haar collega’s Theo Boerman en Jan Nederveen de kopers met hun toekomstige woning. Ze vindt het erg mooi dat nagenoeg alle toekomstige bewoners uit Hardinxveld-Giessendam komen en op deze manier zorgen voor doorstroming op de huizenmarkt in het dorp. Als officiële handeling mocht ze met een hele grote schaar een strik doorknippen.

1 april 2022

Bouw Hendrique gestart!

Op vrijdag 1 april is de eerste paal geslagen van het project Hendrique in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is een nieuwbouwproject van 50 eengezinswoningen in de wijk De Volgerlanden. We wensen het bouwteam heel veel werkplezier en succes bij de bouw.

28 februari 2022

1e paal Prinsenpark Rotterdam geslagen!

De eerste paal voor 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam is geslagen! In totaal gaan er maar liefst 426 betonpalen de grond in. Naar verwachting zal dit zo’n 6 á 7 weken duren.

14 januari 2022

De bouw van Aan de Giessen gestart!

Op vrijdag 15 januari zijn de heipalen van het nieuwbouwproject "Aan de Giessen" de grond in gegaan. De warmtebronnen zijn de laatste maand van 2021 al geboord en daarmee is de bouw van dit bijzondere project aan het water is van start gegaan!
Bouwbedrijf Frans Vink & zonen B.V. zal de zes woningen van "Aan de Giessen" realiseren.

13 december 2021

Ryks uitverkocht!

Het nieuwbouwproject Ryks in Rijsoord - Ridderkerk is uitverkocht!
Wij feliciteren alle toekomstige bewoners met de aankoop van hun nieuwe huis!

Ontwikkeling: Gebroeders Blokland en Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.
Bouw: Den Dunnen bouw & ontwikkeling
Makelaar: Delta NVM Makelaars

7 oktober 2021

Ryks in Rijsoord

Verkoop gestart! Ontdek de prachtige nieuwbouwwoningen in RYKS In Rijsoord. Het kleinschalige nieuwbouwproject is gelegen in een groene, waterrijke omgeving met voldoende parkeerplaatsen en een speeltuin op het erf! Het omvat totaal 14 prachtige woningen in diverse woningtypes. Perceeloppervlak varieert van 114 m2 tot bijna 400 m2! Meer informatie op de projectwebsite: www.ryksrijsoord.nl.

12 juli 2021

HENDRIQUE uitverkocht!

Het nieuwbouwproject HENDRIQUE in Hendrik-Ido-Ambacht is binnen mum van tijd uitverkocht. Het project in de Volgerlanden bestaat uit 50 gezinswoningen met een jaren '30 architectuur. De kopers worden de komende uitgenodigd voor hun woonwensengesprek.

3 mei 2021

HENDRIQUE | start verkoop 6 mei

Op donderdag 6 mei is de verkoop van het nieuwbouwproject HENDRIQUE gestart. Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht worden 50 gezinswoningen gerealiseerd. De woningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons, vensterluiken en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort voor het hele gezin. De woningen zijn onderverdeeld in rijwoningen, hoekwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen. Meer informatie op www.hendrique.nl

22 maart 2021

Hendrique

Midden in de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt HENDRIQUE ontwikkelt en gerealiseerd. Het bestaat uit 50 gezinswoningen onderverdeeld in rijwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen. Naar verwachting start de verkoop in mei 2021. Meer informatie over HENDRIQUE is te vinden op de website www.hendrique.nl

19 februari 2021

Verkoop Aan de Giessen in Hardinxveld-Giessendam gestart

Op 19 februari is de verkoop van Aan de Giessen gestart. Een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit drie bijzondere watervilla's, een markante vrijstaande woning en een twee-onder één-kap woning met een luxe uitstraling.

18 januari 2021

Vrachtwagen in huisstijl

Al vanaf de oprichting van Gebroeders Blokland, is Lock Transport bv onze vaste partner voor het dagelijkse transport naar de bouwplaatsen. Op maandag 18 januari hebben we samen de komst hun nieuwe vrachtwagen gevierd. En dat deze vrachtwagen dan onze huisstijl draagt, is de kers op een hele fijne samenwerking!

13 oktober 2020

Viering hoogste punt De Molenaar in Culemborg

Dinsdag 13 oktober hebben we met de kopers en opdrachtgever DKVG Rotterdam het hoogste punt gevierd van project De Molenaar in Culemborg. Natuurlijk conform de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Wij kijken terug op een geslaagde middag en zijn blij dat we de kopers op deze manier in het zonnetje konden zetten 👍

7 oktober 2020

Officiële handeling De Lindenlaan fase 2

Woensdag 7 oktober is de bouw van De Lindenlaan fase 2 klein gevierd met een officiële handeling door wethouder Markwat van de gemeente Goeree-Overflakkee en één van de kopers. Na afloop kreeg iedereen een feestpakket mee naar huis. Zo kon iedereen het feest thuis verder vieren.

24 augustus 2020

Het Prinsenkwartier in Brielle opgeleverd

Maandag 24 augustus is Het Prinsenkwartier in Brielle aan vastgoedbelegger Altera opgeleverd. Het woon- en zorgcomplex bevat 44 huurappartementen, 28 intramurale zorgeenheden, een grand café, werkplekken voor zorgmedewerkers en 41 parkeerplaatsen. Verder heeft het gebouw een EPC van 0,0. Zorgverlener Catharina Stichting heeft de zorgeenheden en het welzijnscentrum langjarig gehuurd.

25 juni 2020

Officiële handeling Wisselspoor te Utrecht

Wat een bijzonder moment! Op donderdag 25 juni was de officiële handeling van Wisselspoor in Utrecht. Iedere koper kon vanaf zijn eigen bank de feestelijkheden volgen. De video bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal

23 juni 2020

Goede opkomst bewonersavond nieuwbouwproject locatie De IJzergieterij

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdag 23 juni een bewonersavond gehouden waar omwonenden en belanghebbenden van het nieuwbouwproject De IJzergieterij vragen konden stellen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Het plan dat op dit moment ter inzage ligt werd positief ontvangen. Tijdens de avond kwam ook vanuit de bewoners goede input waarnaar gekeken gaat worden om dit indien mogelijk verder in het plan te verwerken.

12 juni 2020

Eerste paal Hoboken in Rhoon

Het is zover! De officiële start bouw van het transformatieproject Hoboken in Rhoon! Op vrijdag 12 juni is de eerste paal geslagen en natuurlijk kon de taart niet ontbreken. Samen met Van der Vorm Vastgoed kijken we uit naar een mooi resultaat.

Hoboken een appartementencomplex met 44 huurappartementen. Wonen in een groene omgeving en toch op korte afstand van Rotterdam en Den Haag.

18 mei 2020

Wisselspoor, een bijzonder project aan de 2e Daalsedijk in Utrecht

Voor opdrachtgever Synchroon realiseren we Wisselspoor in Utrecht. Slopen, renoveren, vernieuwen, herstellen en vervangen: de transformatie van de voormalige bouwbovenwerkplaats is in volle gang.

Daarnaast zitten de heipalen voor de woningen van blok C inmiddels in de grond, worden de heipalen voor blok D geboord en worden de werkzaamheden voor het hoofdriool van blok A en B uitgevoerd.

Op deze luchtfoto is een mooi overzicht te zien van het project.

3 april 2020

Top 10 Beste Bouwers 2019 bouwnu.nl bekend

De topscoorders 2019 van bouwnu.nl zijn bekend. Wij zijn door onze kopers beoordeeld door middel van een enquête en wij kunnen met trots zeggen dat Gebroeders Blokland met een 7,5 in de top 10 is geëindigd op een mooie 5e plaats!

18 december 2019

de Symfonie Sliedrecht Uitverkocht

De Symfonie in Sliedrecht is uitverkocht. Een nieuwbouwproject bestaande uit 37 eengezinswoningen in de geliefde wijk Baanhoek-West. De bouw is in volle gang, op naar de oplevering!

6 december 2019

’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne uitverkocht!

't Rijkje fase 2 in Oostvoorne is helemaal uitverkocht! De bouw loopt voorspoedig en de verwachtte oplevering is in het voorjaar van 2020.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111