Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

24 januari 2022

Prinsenpark Rotterdam uitverkocht!

Alle 82 penthouses en suites in Prinsenpark zijn verkocht! Ons gehele team feliciteert alle kopers met de aankoop van een prachtig appartement. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw. De start van de bouw zal op korte termijn al plaatsvinden. Binnenkort ontvangen alle kopers hierover uiteraard meer informatie.

20 december 2021

Verkoop DOCK187 fase 5 gestart

De verkoop van DOCK187 fase 5 is gestart! De webstie is aangepast met de juiste informatie en prijzen en onder de tab downloads op de projectwebsite vind je alle verkoopstukken.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven op jouw gewenste bouwnummers(s). Dit doe je door in te loggen in je persoonlijke accountomgeving op de website en via het 'Digitaal inschrijfformulier' jouw gegevens in te vullen en het inschrijfproces volledig te doorlopen.

Meer weten? Ga naar www.dock187.nl

18 oktober 2021

Hoboken in Rhoon opgeleverd

Hoboken in Rhoon: Een transformatieproject van kantoorruimte naar 44 huurappartementen. Op 15 oktober is het project opgeleverd aan de opdrachtgever Van der Vorm Vastgoed. We kijken met trots terug op dit mooie project en de fijne samenwerking met de opdrachtgever en onze partners.

16 juli 2021

Ons Dorp fase 1 in verkoop!

Actief Samenleven, dat is Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam. Op donderdagavond 15 juli is de verkoop van fase 1 met een geslaagd webinar gestart. Inmiddels is de website aangevuld met achtergrondinformatie, verkoopstukken én natuurlijk een uitgebreide woningconfigurator. Benieuwd naar Ons Dorp? Kijk dan snel op www.ons-dorp.nl

4 juni 2021

Vrienden van Catharina Gasthuis

Inmiddels hebben de bewoners introk genomen in Het Prinsenkwartier en zijn zichtbaar blij met hun nieuwe thuis. Wij vinden het erg fijn om hier, met de ontwikkeling en bouw van dit woon/zorgcomplex, een bijdrage aan te hebben geleverd. Om de bewoners/cliënten extra activiteiten te bieden is stichting “Vrienden van het Catharina Gasthuis” opgericht. Gebroeders Blokland en HFB ondersteunen deze stichting maar al te graag met deze donatie. Ga voor meer informatie over de stichting naar en het projectinformatie op https://gebroedersblokland.nl/het-prinsenkwartier-brielle

13 april 2021

De IJzergieterij Hardinxveld-Giessendam in verkoop

Op dinsdag 13 april is met een online live webinar de verkoop van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam gestart. Met bijna 500 aanmeldingen voor het webinar kunnen we zeker spreken van een succes. Ook werd er in de chatfunctie tijdens het webinar enthousiast gereageerd op het project.

19 maart 2021

Ondertekening aannemingsovereenkomst De Rik in Brielle

Op 19 maart is de aannemingsovereenkomst voor de realisatie van 43 huurappartementen De Rik in Brielle getekend door onze directeur René Biesheuvel en opdrachtgever Edwin van de Wouw van ZD Brielle 1 BV uit Breda.

De verwachting is om medio mei 2021 te starten met de bouw.

28 januari 2021

Verkoop 82 appartementen Prinsenpark Rotterdam gestart

Op donderdag 28 januari 2021 is de verkoop van 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam gestart. Middels een online webinar die de geïnteresseerden bij konden wonen is door het verkoopteam alles verteld over de luxe appartementen en het spectaculaire penthouse. Direct na het webinar konden geïnteresseerden via de 3D woningconfigurator inschrijven voor hun gewenste bouwnummer(s).

17 november 2020

Hoofdwacht Hellevoetsluis opgeleverd

De Hoofdwacht in Hellevoetsluis is gereed! Op 17 november is het laatste appartement opgeleverd. We wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

13 oktober 2020

Ondertekening herontwikkeling van 93 huurappartementen Mr. Lohmanstraat in Barendrecht

Dinsdag 13 oktober tekende onze algemeen directeur René Biesheuvel samen met directeur-bestuurder Peter Manders van Patrimonium de aannemingsovereenkomst voor de herontwikkeling van 93 huurappartementen Mr. Lohmanstraat in Barendrecht.

👷‍♂️ De bouw wordt op dit moment voorbereid en zal naar verwachting begin 2021 gaan starten.

23 september 2020

Feestelijke start bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis

Op woensdag 23 september is de bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis feestelijk van start gegaan. Op een ‘corona-proof’ ingerichte bouwplaats legde wethouder Daan Markwat de eerste constructieve steen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners.

7 juli 2020

Herontwikkeling aan de Mr. Lohmanstraat

Dinsdag 7 juli is de voorovereenkomst voor de herontwikkeling aan de Mr. Lohmanstraat getekend. De komende maanden wordt het ontwerp van de 93 nieuwbouwappartementen verder uit.gewerkt.

24 juni 2020

Volgende stap voor nieuwbouw IJzergieterij

Wethouder Trudy Baggerman en Algemeen Directeur René Biesheuvel van de Gebroeders Blokland hebben dinsdag 24 juni de samenwerkingsovereenkomst voor nieuwbouwproject De IJzergieterij getekend.

Met deze ondertekening op 1,5 m afstand, komt een mooi nieuw woongebied in Hardinxveld-Giessendam een stap dichterbij. Voor het project staan al ruim 750 geïnteresseerden ingeschreven.

22 juni 2020

Bijzondere tijden, bijzondere momenten!

Bijzondere tijden, bijzondere momenten! Omdat voor de kopers van De Molenaar in Culemborg een fysiek feestje op dit moment niet mogelijk is en we hen toch wilden feliciteren met de start bouw van hun nieuwe thuis, hebben we een heerlijk pakket toegestuurd. Kopers van De Molenaar, geniet ervan en PROOST 🥂

11 juni 2020

Bouwvoorbereiding De Kade Maassluis gestart!

👷‍♂️ De bouwvoorbereiding van De Kade in Maassluis is op donderdag 11 juni bekrachtigd met het plaatsen van een rioolbuis. Wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis was hiervoor uitgenodigd.

Gebroeders Blokland verzorgt de bouw van dit project in opdracht van Appelbloesem B.V.

9 april 2020

Wij zijn FSC®gecertificeerd!

Een nieuwbouwwoning kopen is een grote stap. Steeds meer mensen letten daarbij op de duurzaamheid van de woning. Duurzaam bouwen is dan ook de toekomst en dit sluit goed aan bij de ambitie van Gebroeders Blokland.
Om onder andere onze opdrachtgevers ook te helpen met duurzame ambities, hebben wij onszelf FSC® laten certificeren. Het gecertificeerde hout, dat wij inkopen voor projecten die met FSC® worden verkocht, behoudt tot en met de verwerking in uw nieuwbouwwoning de status duurzaam. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld een groene hypotheek wilt aanvragen.

4 februari 2020

Start bouw event Lentehof Zijderveld – donderdag 13 februari 2020

🎉 Donderdag 13 februari 2020 is het zover! Het start bouw event van Lentehof in Zijderveld. Samen met de kopers en genodigden hopen we er een gezellige middag van te maken.

17 december 2019

Cliënten Catharina Stichting als VIP onthaald

Wat een mooie reactie van de Catharina Stichting; "Mede dankzij uw gift hebben onze cliënten eind november een optreden van Ger Vos in het Luxor theater in Rotterdam bijgewoond. Zij werden als VIP onthaald, genoten van iedere minuut en kunnen nog lang de herinnering aan een fantastische avond koesteren. Namens onze cliënten enorm bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben!"

26 november 2019

DOCK187 trotse sponsor van Hockeyclub Goeree-Overflakkee

DOCK187 heeft namens Gebroeders Blokland een sponsorovereenkomst gesloten met HCGO (Hockeyclub Goeree-Overflakkee) en heeft de meiden van het MB1 team voorzien van nieuwe Reece wedstrijdshirts met de opdruk van het project DOCK187 in Middelharnis.

25 september 2019

Verkoop DOCK187 fase 4 Middelharnis gestart!

Op 25 september 2019 is de verkoop gestart van 17 woningen DOCK187 fase 4. Bij Llev in Middelharnis konden geïnteresseerden de woningen bekijken en zich inschrijven voor hun droomwoning.

17 juli 2019

Overeenkomst de Erven in Hoef en Haag

De Erven in Hoef & Haag; een mooi nieuwbouwproject met 51 woningen in een nieuw dorp naast Vianen. De samenwerkingsovereenkomst is getekend en Gebroeders Blokland is trots om deze woningen te mogen realiseren! De ontwikkeling van de Erven is van Hoef&Haag CV, dat bestaat uit de ontwikkelaars BPD Gebiedsontwikkeling en AM bv. De bouw start naar verwachting eind 2019. Meer informatie op https://www.hoefenhaag.nl/de-erven

24 juni 2019

Zonnige woonwensavond Ons dorp

Wat een warme woonwensavond van Ons dorp op maandag 24 juni! Het was lekker druk en we hebben veel wensen op kunnen halen. Benieuwd naar dit project? www.ons-dorp.nl

11 juni 2019

Buurt BBQ in Barendrecht

Heerlijk weer, lekker eten en goed gezelschap! De buurtbewoners van het project Roos 2.0 en de 55 appartementen in Barendrecht hebben er een echt gezellige buurt van gemaakt!

28 mei 2019

Gezellig start bouw event voor IIIDOCK187 in Middelharnis

Het start bouw event van IIIDOCK187 in Middelharnis was erg gezellig! Na het toedekken van de tijdcapsule met daarin de wensen van de toekomstige bewoners kon er onder het genot van een hapje en een drankje kennis gemaakt worden met de buren. Wij kijken terug op een geslaagde dag!

17 mei 2019

Bouwovereenkomst Wisselspoor Utrecht

Synchroon en Gebroeders Blokland hebben een bouwovereenkomst gesloten voor het eerste deelgebied van het project Wisselspoor in Utrecht. Het stoere stukkie stad, zoals de slogan van het project luid, zal naar verwachting juni 2019 in verkoop gaan.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111