Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

13 oktober 2020

Viering hoogste punt De Molenaar in Culemborg

Dinsdag 13 oktober hebben we met de kopers en opdrachtgever DKVG Rotterdam het hoogste punt gevierd van project De Molenaar in Culemborg. Natuurlijk conform de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Wij kijken terug op een geslaagde middag en zijn blij dat we de kopers op deze manier in het zonnetje konden zetten 👍

7 oktober 2020

Officiële handeling De Lindenlaan fase 2

Woensdag 7 oktober is de bouw van De Lindenlaan fase 2 klein gevierd met een officiële handeling door wethouder Markwat van de gemeente Goeree-Overflakkee en één van de kopers. Na afloop kreeg iedereen een feestpakket mee naar huis. Zo kon iedereen het feest thuis verder vieren.

24 augustus 2020

Het Prinsenkwartier in Brielle opgeleverd

Maandag 24 augustus is Het Prinsenkwartier in Brielle aan vastgoedbelegger Altera opgeleverd. Het woon- en zorgcomplex bevat 44 huurappartementen, 28 intramurale zorgeenheden, een grand café, werkplekken voor zorgmedewerkers en 41 parkeerplaatsen. Verder heeft het gebouw een EPC van 0,0. Zorgverlener Catharina Stichting heeft de zorgeenheden en het welzijnscentrum langjarig gehuurd.

25 juni 2020

Officiële handeling Wisselspoor te Utrecht

Wat een bijzonder moment! Op donderdag 25 juni was de officiële handeling van Wisselspoor in Utrecht. Iedere koper kon vanaf zijn eigen bank de feestelijkheden volgen. De video bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal

23 juni 2020

Goede opkomst bewonersavond nieuwbouwproject locatie De IJzergieterij

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdag 23 juni een bewonersavond gehouden waar omwonenden en belanghebbenden van het nieuwbouwproject De IJzergieterij vragen konden stellen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Het plan dat op dit moment ter inzage ligt werd positief ontvangen. Tijdens de avond kwam ook vanuit de bewoners goede input waarnaar gekeken gaat worden om dit indien mogelijk verder in het plan te verwerken.

12 juni 2020

Eerste paal Hoboken in Rhoon

Het is zover! De officiële start bouw van het transformatieproject Hoboken in Rhoon! Op vrijdag 12 juni is de eerste paal geslagen en natuurlijk kon de taart niet ontbreken. Samen met Van der Vorm Vastgoed kijken we uit naar een mooi resultaat.

Hoboken een appartementencomplex met 44 huurappartementen. Wonen in een groene omgeving en toch op korte afstand van Rotterdam en Den Haag.

18 mei 2020

Wisselspoor, een bijzonder project aan de 2e Daalsedijk in Utrecht

Voor opdrachtgever Synchroon realiseren we Wisselspoor in Utrecht. Slopen, renoveren, vernieuwen, herstellen en vervangen: de transformatie van de voormalige bouwbovenwerkplaats is in volle gang.

Daarnaast zitten de heipalen voor de woningen van blok C inmiddels in de grond, worden de heipalen voor blok D geboord en worden de werkzaamheden voor het hoofdriool van blok A en B uitgevoerd.

Op deze luchtfoto is een mooi overzicht te zien van het project.

3 april 2020

Top 10 Beste Bouwers 2019 bouwnu.nl bekend

De topscoorders 2019 van bouwnu.nl zijn bekend. Wij zijn door onze kopers beoordeeld door middel van een enquête en wij kunnen met trots zeggen dat Gebroeders Blokland met een 7,5 in de top 10 is geëindigd op een mooie 5e plaats!

18 december 2019

de Symfonie Sliedrecht Uitverkocht

De Symfonie in Sliedrecht is uitverkocht. Een nieuwbouwproject bestaande uit 37 eengezinswoningen in de geliefde wijk Baanhoek-West. De bouw is in volle gang, op naar de oplevering!

6 december 2019

’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne uitverkocht!

't Rijkje fase 2 in Oostvoorne is helemaal uitverkocht! De bouw loopt voorspoedig en de verwachtte oplevering is in het voorjaar van 2020.

1 november 2019

Officiële handeling Kristalpark Leerdam

Een zonnige woensdagmiddag en een leuk gezelschap. We kijken terug op een geslaagd start bouw event van kristalpark in Leerdam. Wethouder Zevenhuizen heeft een insectenhotel onthult dat in het naastgelegen park plaatst zal worden. Toekomstige buren hebben elkaar voor het eerst ontmoet en ideeën uitgewisseld. Er zijn nog twee woningen te koop. Interesse? www.kristalpark.nl

29 augustus 2019

Bouwfestijn van de Symfonie in Sliedrecht geslaagd!

Op een zonnige donderdagmiddag 29 augustus heeft wethouder Ton Spek van de Gemeente Sliedrecht samen met de kinderen aan de officiële handeling van de Symfonie in Sliedrecht gepuzzeld. Er zijn nog enkele woningen te koop. www.symfoniesliedrecht.nl

5 juli 2019

Voortgang Het Prinsenkwartier in Brielle

De ruwbouw is in volle gang! De complete 1e verdiepingsvloer is gelegd en afgestort. De 2e verdiepingsvloer van de 28 zorgeenheden is al deels gelegd. Na de bouwvak starten we met het geveltimmerwerk en kan bij deze zorgeenheden het dak waterdicht worden gemaakt.
Ontwikkeling en bouw door Gebroeders Blokland. In samenwerking met de Catharina Stichting en Altera.

20 juni 2019

Opleverfeest Nassaustede in Schiedam

Op donderdag 20 juni maakte de regen plaats voor de zon en konden we samen met betrokken partijen de bouw van het appartementencomplex Nassaustede vieren. De officiële handeling is verricht door Wethouder Minhas en er was ruimte om door het bijzondere complex te lopen.

7 juni 2019

Hoogste punt Xcellent in Lexmond

Het hoogste punt van Xcellent is behaald op 7 juni 2019! Dat vraagt om patat en snacks op de bouwplaats! Gezellig!

22 mei 2019

Een gezellige kopersborrel voor de toekomstige bewoners van Lentehof Zijderveld

Woensdag 22 mei 2019 was de kopersborrel voor project Lentehof Zijderveld bij makelaar Van Ekeren Kuiper in Leerdam. Toekomstige bewoners hebben onder het genot van een hapje en drankje kennis kunnen maken met hun nieuwe buren. Een gezellige avond met een goede sfeer!

15 mei 2019

Startsein voor de bouw van Hollands Huis in Hardinxveld-Giessendam gegeven

De start van Hollands Huis is een feit. Wethouders Jan Nederveen en Trudy Baggerman gaven met een flinke mep met de hamer het startsein voor de bouw. Een drumband zorgde ondertussen voor een vrolijk deuntje. En daarna konden nieuwe buren met elkaar kennismaken.

Dit project wordt gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van AM.

7 mei 2019

Bouw Het Prinsenkwartier in Brielle feestelijk gestart

Gebroeders Blokland heeft op donderdag 25 april samen met Altera, gemeente Brielle en de Catharina Stichting het startsein gegeven voor de bouw van Het Prinsenkwartier in Brielle. Dit woon- en zorgcomplex omvat 44 appartementen, algemene ruimte met grand café en 28 psychogeriatrische eenheden.

Nadat wethouder Schoon de eerste paal geslagen had, is de officiële naam van het complex onthuld; Het Prinsenkwartier is een feit! De dag werd met een hapje en drankje afgesloten en we kijken vooruit naar een voorspoedige bouw van dit bijzonder duurzame project.

18 april 2019

Project Lentehof in Zijderveld uitverkocht!

De handtekening voor de laatste nieuwbouwwoning van Lentehof in Zijderveld is gezet. Daarmee zijn alle woningen verkocht!

12 april 2019

Project Xcellent in Lexmond uitverkocht!

De laatste fase van de nieuwbouwwijk Xcellent in lexmond is uitverkocht. Op dit moment worden de laatste twee fases gerealiseerd waarvan deze eerste woningen/appartementen naar verwachting eind Q4 2019 opgeleverd zullen worden.

10 april 2019

Technische paal voor zorg-en welzijncomplex Brielle

Dinsdag 9 april is de technische paal voor het zorg- en welzijncomplex aan de M.H. Trompstraat in Brielle geslagen. Binnenkort zal de start bouw feestelijk worden ingeluid én de naam van het complex bekend worden gemaakt.

21 maart 2019

Deelname Dokvijver Werkendam; Open Huizen Dag zaterdag 30 maart 2019

Interesse in een appartement van Dokvijver? Kom zaterdag 30 maart 2019 een kijkje nemen in een van de appartementen. De makelaar en projectmanager staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer? Zaterdag 30 maart 2019
Waar? Dokvijver, Havenstraat 52 in Werkendam
Hoe laat? Van 11.00 tot 15.00 uur

Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Komt u ook?

1 maart 2019

Hoogste punt Nassaustede gevierd!

Het hoogste punt van Nassaustede is vandaag gevierd. Met een friet en snacks voor de hardwerkende bouwvakkers was het weer een gezellige vrijdagmiddag!

14 februari 2019

Eerste Nul-op-de-Meter woning opgeleverd!

Op donderdag 14 februari werd de eerste Nul-op-de-Meter woning van Gebroeders Blokland in de gemeente Brielle opgeleverd. Met het heerlijke voorjaarszonnetje in de rug en een mooie strik om de woning was deze speciale dag zeker een cadeautje.

Om de gemeente Brielle te bedanken voor de goede samenwerking en hen te feliciteren met deze eerste NOM woning overhandigde projectmanager Jaco Brand een award aan wethouder André Schoon. De wethouder heeft vervolgens de sleutels overhandigd aan de bewoners van bouwnummer 25, de eerste woning die werd opgeleverd.

29 januari 2019

Aannemingsovereenkomst Kristalpark getekend

Op dinsdag 29 januari is de aannemingsovereenkomst met Ouwehand Bouw in Gorinchem getekend voor Kristalpark Leerdam. Dit project bestaat uit 12 woningen en 24 appartementen in de geliefde wijk Broekgraaf.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111