Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

10 maart 2023

De officiële handeling van Ons Dorp fase 1 is in zicht!

Samen met de toekomstige bewoners en genodigden vieren wij op 24 maart de start van de bouw van Ons Dorp fase 1. Wij hebben er al super veel zin in!

Wilt u ook wonen in Ons Dorp?
Bekijk het actuele aanbod en schrijf u in op www.ons-dorp.nl.

28 februari 2023

Feestelijke start bouw De IJzergieterij

Donderdag 23 februari hebben we samen met de toekomstige bewoners en genodigden op een bijzondere manier de start bouw van De IJzergieterij gevierd.

Nadat alle kopers en betrokkenen aan boord zijn gegaan van de Raderstoomboot De Majesteit voeren we vervolgens naar de bouwlocatie.
Aan wal werd met een spectaculaire show de start bouw ingeluid. Na het proostmoment kon iedereen nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje met hun nieuwe buren.

Wij kijken terug op een feestelijke middag!

24 februari 2023

Start verkoop lus 3 De IJzergieterij

Goed nieuws! Op dinsdag 28 maart 2023 start de verkoop van de laatste woningen (lus 3) van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam.

Meer weten? Ga naar www.deijzergieterij.nl en meld je aan. Zo hoor je als eerste al het nieuws over de start verkoop van lus 3

17 februari 2023

Gastles Henk van Middelkoop

Donderdag 16 februari kregen onze collega's een gastles door Henk van Middelkoop van Kokon Architecten over het onderwerp 'Dampopen naar 2 zijden en luchtdicht bouwen'

Een hele mooie inspirerende middag waarmee we onze woningen nog meer kunnen verbeteren!

23 januari 2023

Samenwerking als fundament voor de ontwikkeling van Sliedrecht-Noord

Vorige week heeft Gebroeders Blokland met de @gemeente Sliedrecht en de andere marktpartijen een unieke intentieovereenkomst getekend.
Uniek omdat we in samenwerking met alle betrokken partijen in een vroeg stadium creatieve oplossingen zullen bedenken voor deze complexe ontwikkeling van Sliedrecht-Noord.
In totaal zullen er 1.200 tot 1.500 woningen in Sliedrecht-Noord komen waarbij de A15, de Betuwelijn en Merwelingelijn overkluist moeten worden.

We kijken uit naar deze mooie ontwikkeling waarin we elkaar zeker kunnen versterken.

Gemeente Sliedrecht
Gebroeders Blokland
ABB bouwgroep
AM
Heijmans
van Wijnen
Vorm

#sameninontwikkelingenbouw #metelkaarkomenweverder #ontwikkeling #Sliedrecht #nieuwbouw

20 december 2022

Afgelopen vrijdag was het hoogste punt van het 2e panoramagebouw in Maassluis.

Tijdens de viering werd er een dakplaat gelegd en er was een rondleiding door het gebouw. Als afsluiter was er patat met snacks voor iedereen.

5 december 2022

Zie ginds komt de stoomboot bij Blokland weer aan….

Vrijdag 25 november waren de Sint en zijn pieten op ons sinterklaasfeest aanwezig.
Het was een middag vol activiteiten en alle kinderen mochten langs Sinterklaas om een cadeautje op te halen.
Iedereen ging voldaan, onder de glitters en met een ballon en cadeaus naar huis.
Het was een geslaagde middag!

29 november 2022

Donderdag 16 november werd de feestelijke paal geslagen van het nieuwe boodschappencentrum in Heenvliet.

Dit werd gevierd onder het genot van een warm drankje en hapje. Dat was wel nodig want het weer zat niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken want het was een geslaagde dag.

De wethouders bedankt voor hun hulp tijdens de officiële handeling en wij feliciteren AH Heenvliet, Ad, Leoniek en de kinderen met de start van de bouw!

Wij wensen het bouwteam heel veel werkplezier bij de realisatie.

10 november 2022

Feest in Sliedrecht!

Afgelopen dinsdag zijn ze op de bouwplaats van ‘De Burgemeester’ begonnen met het boren van de bronnen.
Met deze werkzaamheden is de bouw van de 29 appartementen in de wijk 'Het Buurtschap' in Baanhoek West officieel gestart.

Ook het ketenpark op de bouwplaats is opgebouwd en ingericht.

Dit project realiseren wij in opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling. Wij wensen het bouwteam veel werkplezier en succes!

7 november 2022

Het hoogste punt van Hendrique is bereikt!

Dat hebben we gevierd met een overheerlijke patatpret!

Donderdag 3 november was het zelfs dubbel feestelijk op de bouwplaats van Hendrique in Hendrik-Ido-Ambacht.
Na het all-you-can-eat-frituurbuffet met het team zijn de kopers langs geweest voor de kijkmiddag bij hun nieuwe woning.
Wij kijken terug op een geslaagde middag!

25 oktober 2022

Gefeliciteerd 1e plaats!

Uit onze projectevaluatie is naar voren gekomen dat wij ontzettend goed terugkijken op de fijne én vloeiende samenwerking tussen het elektra installatiebedrijf en het uitvoeringsteam van project 93 appartementen 'Lohmanstraat' in Barendrecht.

Onze vaste partner Velegro heeft het werk uitgevoerd in samenwerking met Duran Elektrotechnisch bedrijf. Vandaag hebben wij aan de mannen van Duran een heerlijke taart aangeboden met een impressie van het appartementsgebouw erop.

Eet smakelijk!

11 oktober 2022

Proost!

Alle kopers van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam zijn inmiddels thuis verrast met een heerlijk borrelpakket om de start van de bouw te vieren. Allemaal gefeliciteerd!
Achter de schermen zijn we nog druk bezig met het organiseren van een prachtig event voor de toekomstige bewoners van De IJzergieterij.
Hierover kunnen we nog niet veel verklappen, maar degene die het gouden ticket al hebben gehad willen dit zeker niet missen!

10 oktober 2022

Overhandiging taart Raab Karcher

Bij de evaluatie van de 28 appartementen ‘Boonersluys’ in Maassluis is door het gehele projectteam de uitvoering van het tegelwerk van de luxe badkamers als beste beoordeeld.

Het tegelwerk is uitgevoerd door één van de onderaannemers van onze partner Raab Karcher. Om wij de inzet en kwaliteit van deze partner waarderen hebben wij een heerlijk taart aangeboden met een impressie van het appartementengebouw erop.
Eet smakelijk!

4 oktober 2022

Woensdag 19 oktober gaat Ons Dorp fase 2 vanuit ons inspiratiecentrum in verkoop!

Reserveer nu vast uw speeddate met de makelaar, ontvang dan ook de brochure, de prijslijst en ontmoet het team!

Een tijdsblok reserveren kan via uw persoonlijke aanmelding op de website: www.ons-dorp.nl

30 september 2022

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

De afgelopen 2,5 jaar hebben we maar liefst 9 jubilarissen gehad en het vieren daarvan moest even wachten.

Op 15 september was het dan eindelijk zo ver; er stond opgeteld 150 jaar werk voor Gebroeders Blokland bij elkaar! Alle jubilarissen zijn in het zonnetje gezet en beloont voor hun jaren lange inzet.
Wilt u ook met ons meebouwen? Bekijk dan onze vacatures.

22 september 2022

Nieuwe keten geleverd bij de materieeldienst

Deze week kwamen met transport uit Tsjechië 9 gloednieuwe keten aan bij de materieeldienst.

Deze keten zullen worden ingezet bij de bouw van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam.

15 juli 2022

Realisatie De Erven 4D in Hoef en Haag

Op donderdag 14 juli hebben René Biesheuvel en Corsé van Rijn de overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen De Erven fase 4D in Hoef en Haag. Dit project is een ontwikkeling van Hoef en Haag CV (AM en BPD). De verkoop start in juli 2022 en de realisatie in het voorjaar van 2023.
Voor Gebroeders Blokland is dit inmiddels het 7e project in Hoef en Haag en komen we hiermee op 227 woningen.

12 juli 2022

Feestelijk start bouw event voor DOCK187#5 Middelharnis

Dinsdag 12 juli 2022 werd op de bouwplaats van DOCK187 fase 5 de start van de bouw gevierd. Bij aanvang van deze bijzondere zomermiddag heeft directeur René Biesheuvel van Gebroeders Blokland een toespraak gehouden. Hierna was het moment daar om de bouw officieel in te luiden. Een viertal symbolische palen werden met een grote hamer de grond in geslagen door wethouder Daan Markwat van de Gemeente Goeree Overflakkee, een toekomstige bewoner, directeur Arco Wijkhuijs van Roggeband Bouw BV en René Biesheuvel. Met dit officiële moment hief het aanwezige gezelschap het glas voor een voorspoedige bouw van de woningen en appartementen. Na de toespraak van de wethouder was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de toekomstige buren.

1 juni 2022

Feestelijke oplevering Mr. Lohmanstraat in Barendrecht

Woensdagochtend 1 juni 2022 heeft Gebroeders Blokland het eerste appartementengebouw met 31 sociale huurwoningen aan Patrimonium Barendrecht opgeleverd. Diezelfde middag hebben we dit succes samen met de opdrachtgever, de gemeente Barendrecht en samenwerkende partners feestelijk gevierd. De goede, opbouwende samenwerking tussen de partijen werd in de verschillende speeches aangehaald. Daarnaast werden de prachtige architectuur en de kwaliteit van de bouw benadrukt. Wethouder Dirk Vermaat verrichtte de symbolische opening door een lint voor de entree met een grote schaar door te knippen.

9 mei 2022

Gebroeders Blokland steunt Ep en Vloet

Gebroeders Blokland steunt de stichting Ep & Vloet. Sinds 2005 voert Ep & Vloet vrijwilligersprojecten uit in het buitenland. Hun doelstelling is om de primaire levensomstandigheden te verbeteren.

De bijdrage die Gebroeders Blokland heeft gegeven omvat een stimulans aan hun betrokken medewerkers die deelnemen aan het project Albanië 2022 door een deel van de opgenomen uren als werkuren te beschouwen. Verder steunt Gebroeders Blokland door materiaal en materieel ter beschikking te stellen zodat zij die kunnen gebruiken bij het werk. Ook wordt de successen pot dit jaar geschonken aan deze stichting.

Kortom Gebroeders Blokland stimuleert deze stichting en geeft hierbij steun zodat zij de minderbedeelden in de wereld hulp kunnen bieden.

Meer weten over Ep & Vloet? Ga naar de website https://www.epenvloet.nl/

20 april 2022

Feest aan de Giessen!

Op woensdag 20 april heeft de officiële handeling van het nieuwbouwproject ‘Aan de Giessen’ van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam plaatsgevonden. Op deze zonnige middag feliciteerde demissionair-wethouder Trudy Baggerman, ook namens haar collega’s Theo Boerman en Jan Nederveen de kopers met hun toekomstige woning. Ze vindt het erg mooi dat nagenoeg alle toekomstige bewoners uit Hardinxveld-Giessendam komen en op deze manier zorgen voor doorstroming op de huizenmarkt in het dorp. Als officiële handeling mocht ze met een hele grote schaar een strik doorknippen.

1 april 2022

Bouw Hendrique gestart!

Op vrijdag 1 april is de eerste paal geslagen van het project Hendrique in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is een nieuwbouwproject van 50 eengezinswoningen in de wijk De Volgerlanden. We wensen het bouwteam heel veel werkplezier en succes bij de bouw.

28 februari 2022

1e paal Prinsenpark Rotterdam geslagen!

De eerste paal voor 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam is geslagen! In totaal gaan er maar liefst 426 betonpalen de grond in. Naar verwachting zal dit zo’n 6 á 7 weken duren.

14 januari 2022

De bouw van Aan de Giessen gestart!

Op vrijdag 15 januari zijn de heipalen van het nieuwbouwproject "Aan de Giessen" de grond in gegaan. De warmtebronnen zijn de laatste maand van 2021 al geboord en daarmee is de bouw van dit bijzondere project aan het water is van start gegaan!
Bouwbedrijf Frans Vink & zonen B.V. zal de zes woningen van "Aan de Giessen" realiseren.

13 december 2021

Ryks uitverkocht!

Het nieuwbouwproject Ryks in Rijsoord - Ridderkerk is uitverkocht!
Wij feliciteren alle toekomstige bewoners met de aankoop van hun nieuwe huis!

Ontwikkeling: Gebroeders Blokland en Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.
Bouw: Den Dunnen bouw & ontwikkeling
Makelaar: Delta NVM Makelaars

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111