Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

25 juni 2020

Officiële handeling Wisselspoor te Utrecht

Wat een bijzonder moment! Op donderdag 25 juni was de officiële handeling van Wisselspoor in Utrecht. Iedere koper kon vanaf zijn eigen bank de feestelijkheden volgen. De video bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal

23 juni 2020

Goede opkomst bewonersavond nieuwbouwproject locatie De IJzergieterij

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdag 23 juni een bewonersavond gehouden waar omwonenden en belanghebbenden van het nieuwbouwproject De IJzergieterij vragen konden stellen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Het plan dat op dit moment ter inzage ligt werd positief ontvangen. Tijdens de avond kwam ook vanuit de bewoners goede input waarnaar gekeken gaat worden om dit indien mogelijk verder in het plan te verwerken.

12 juni 2020

Eerste paal Hoboken in Rhoon

Het is zover! De officiële start bouw van het transformatieproject Hoboken in Rhoon! Op vrijdag 12 juni is de eerste paal geslagen en natuurlijk kon de taart niet ontbreken. Samen met Van der Vorm Vastgoed kijken we uit naar een mooi resultaat.

Hoboken een appartementencomplex met 44 huurappartementen. Wonen in een groene omgeving en toch op korte afstand van Rotterdam en Den Haag.

18 mei 2020

Wisselspoor, een bijzonder project aan de 2e Daalsedijk in Utrecht

Voor opdrachtgever Synchroon realiseren we Wisselspoor in Utrecht. Slopen, renoveren, vernieuwen, herstellen en vervangen: de transformatie van de voormalige bouwbovenwerkplaats is in volle gang.

Daarnaast zitten de heipalen voor de woningen van blok C inmiddels in de grond, worden de heipalen voor blok D geboord en worden de werkzaamheden voor het hoofdriool van blok A en B uitgevoerd.

Op deze luchtfoto is een mooi overzicht te zien van het project.

3 april 2020

Top 10 Beste Bouwers 2019 bouwnu.nl bekend

De topscoorders 2019 van bouwnu.nl zijn bekend. Wij zijn door onze kopers beoordeeld door middel van een enquête en wij kunnen met trots zeggen dat Gebroeders Blokland met een 7,5 in de top 10 is geëindigd op een mooie 5e plaats!

18 december 2019

de Symfonie Sliedrecht Uitverkocht

De Symfonie in Sliedrecht is uitverkocht. Een nieuwbouwproject bestaande uit 37 eengezinswoningen in de geliefde wijk Baanhoek-West. De bouw is in volle gang, op naar de oplevering!

6 december 2019

’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne uitverkocht!

't Rijkje fase 2 in Oostvoorne is helemaal uitverkocht! De bouw loopt voorspoedig en de verwachtte oplevering is in het voorjaar van 2020.

1 november 2019

Officiële handeling Kristalpark Leerdam

Een zonnige woensdagmiddag en een leuk gezelschap. We kijken terug op een geslaagd start bouw event van kristalpark in Leerdam. Wethouder Zevenhuizen heeft een insectenhotel onthult dat in het naastgelegen park plaatst zal worden. Toekomstige buren hebben elkaar voor het eerst ontmoet en ideeën uitgewisseld. Er zijn nog twee woningen te koop. Interesse? www.kristalpark.nl

29 augustus 2019

Bouwfestijn van de Symfonie in Sliedrecht geslaagd!

Op een zonnige donderdagmiddag 29 augustus heeft wethouder Ton Spek van de Gemeente Sliedrecht samen met de kinderen aan de officiële handeling van de Symfonie in Sliedrecht gepuzzeld. Er zijn nog enkele woningen te koop. www.symfoniesliedrecht.nl

5 juli 2019

Wisselspoor Utrecht in verkoop

Wisselspoor Utrecht; fase 1 is nu in verkoop! Gebroeders Blokland mag dit project in opdracht van Synchroon gaan bouwen! Meer informatie op www.utrechtwisselspoor.nl

24 juni 2019

Zonnige woonwensavond Ons dorp

Wat een warme woonwensavond van Ons dorp op maandag 24 juni! Het was lekker druk en we hebben veel wensen op kunnen halen. Benieuwd naar dit project? www.ons-dorp.nl

11 juni 2019

Buurt BBQ in Barendrecht

Heerlijk weer, lekker eten en goed gezelschap! De buurtbewoners van het project Roos 2.0 en de 55 appartementen in Barendrecht hebben er een echt gezellige buurt van gemaakt!

28 mei 2019

Gezellig start bouw event voor IIIDOCK187 in Middelharnis

Het start bouw event van IIIDOCK187 in Middelharnis was erg gezellig! Na het toedekken van de tijdcapsule met daarin de wensen van de toekomstige bewoners kon er onder het genot van een hapje en een drankje kennis gemaakt worden met de buren. Wij kijken terug op een geslaagde dag!

17 mei 2019

Bouwovereenkomst Wisselspoor Utrecht

Synchroon en Gebroeders Blokland hebben een bouwovereenkomst gesloten voor het eerste deelgebied van het project Wisselspoor in Utrecht. Het stoere stukkie stad, zoals de slogan van het project luid, zal naar verwachting juni 2019 in verkoop gaan.

15 mei 2019

Zonnig start bouw event ’t Rijkje in Oostvoorne

Het start bouw event van 't Rijkje in Oostvoorne op Voorne-Putten was erg gezellig! Na het toedekken van de tijdcapsule met daarin de wensen van de toekomstige bewoners kon er onder het genot van een hapje en een drankje kennis gemaakt worden met de buren. Wij kijken terug op een geslaagde dag!

3 mei 2019

Bouwteamovereenkomst getekend voor plan De Kade te Maassluis

Bouwteamovereenkomst getekend voor plan De Kade te Maassluis.
Wonen direct aan de Nieuwe Waterweg, in het groen met het strand van Hoek van Holland op loopafstand. Met de metro sta je zo in centrum Rotterdam. Kortom een mooie plek om te wonen.
Het plan omvat circa 600 woningen/appartementen. Trots! Op naar verkoop en realisatie. www.dekademaassluis.nl

17 april 2019

Appartementen De Dokvijver Werkendam feestelijk geopend!

De opening van appartementencomplex De Dokvijver in Werkendam op woensdag 17 april 2019 was een groot succes. Met een mooie foodtruck en gezellige limonadebar een echt feest voor jong en oud.

Omdat het pand jarenlang is gebruikt als dependance van het naastgelegen schippersinternaat werden ook de kinderen bij dit event betrokken. IJverend scheppend hebben zij de tijdcapsule met daarin herinneringen aan het internaat ingegraven. Vervolgens was de beurt en de nieuwe bewoners om samen met wethouder Tanis het pand te openen door het onthullingsdoek naar beneden te trekken.

De kinderen en andere aanwezigen konden daarna genieten van een lekker frietje en snacks uit de foodtruck en hun eigen drankje tappen van de heerlijke limonadebar. Iedereen kijkt terug op een geslaagde middag.

11 april 2019

Brand op terrein van de Hoofdwacht

In de nacht van zondag op maandag 8 april is er brand uitgebroken aan de Westkade in Hellevoetsluis. op het terrein waar de Hoofdwacht gebouwd zal worden. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. ook voor de omwonenden was het een vervelende situatie. Thekla Trouw heen hen een bos bloemen bezorgd.

5 april 2019

Project Nassaustede in Schiedam uitverkocht!

De 15 koopappartementen van Nassaustede in Schiedam zijn verkocht! Deze, én de 25 appartementen van Steppingstones zullen naar verwachting nog voor de bouwvak 2019 opgeleverd worden.

21 maart 2019

LEAN op de werkvloer

Al het personeel van Gebroeders Blokland maakt kennis met LEAN, zo ook onze medewerkers op de bouwplaatsen. De eerste interactieve sessies op de materieeldienst zijn geweest waarna er in kleine groepjes verder gewerkt zal worden op de diverse bouwplaatsen. #alleséénkeer#arpa

26 februari 2019

Overzichtsfoto De Nieuwe Buurt en Hollands Huis

Wat een plaatje ☀️ Op deze foto zien we twee prachtige projecten die wij aan het bouwen zijn. De Nieuwe Buurt in opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling en Hollands Huis in opdracht van AM bv.

30 januari 2019

Verkoop fase 2 Lentehof Zijderveld gestart!

Na het succes van fase 1 is vandaag de verkoop gestart van fase 2 van Lentehof in Zijderveld. In deze fase worden 8 eengezinswoningen type Perenbloesem en 4 multifunctionele woningen type Appelbloesem gerealiseerd.

Meer weten? Ga naar de website www.lentehofzijderveld.nl of neem contact op met een van de makelaars.

📞 Dennis Kuiper 0345 63 21 00
📞 Agnes Stam 06 30 76 90 03

24 januari 2019

55 appartementen van Woonvisie opgeleverd

Een moment om te vieren! Op 24 januari zijn de 55 appartementen van Woonvisie in Barendrecht opgeleverd. Met 0,74 opleverpunt per appartement een mooi resultaat! We wensen de toekomstige bewoners van de appartementen veel woonplezier!

20 december 2018

55 huurappartementen in Barendrecht

Een rondgang op de bouw in Barendrecht met onze opdrachtgever Woonvisie Ridderkerk. 55 appartementen, begin 2019 opleveren, allemaal verhuurd, samen trots op de samenwerking en de geleverde prestatie!

6 december 2018

10 woningen op één dag verkocht!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend. De toekomstige bewoners zijn in het inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam welkom geheten door het verkoopteam en de makelaar. Na een korte introductie konden de kopers aan een lange tafel plaatsnemen en zijn, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet. We kijken samen terug op een geslaagde middag!

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111