Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

16 november 2018

Transformatie in Rhoon

Het oude APL gebouw aan de stationsstraat in Rhoon zal getransformeerd worden tot een wooncomplex. In Albrandswaard is een groeiende vraag naar leefruimtes voor eenpersoonshuishoudens waar we met deze transformatie op in zullen spelen. De website zal eind dit jaar live gaan, waarbij ook de nieuwe naam van het gebouw bekend gemaakt zal worden. Naar verwachting zal het wooncomplex in de eerste helft van 2020 gereed zijn. Dit project is een samenwerking zijn tussen Van de Vorm Vastgoed en Gebroeders Blokland.

31 oktober 2018

Verhuisbericht

Per 1 november zal de Materieeldienst van Gebroeders Blokland gevestigd zijn aan:
Havenstraat 1
3372 BD Hardinxveld-Giessendam

Contact opnemen kan via:
+31 (0)6 13 93 69 84
+31 (0) 184 620 888
cbl@gebroedersblokland.nl

18 oktober 2018

Start Verkoop de Symfonie in Sliedrecht

de Symfonie in de nieuwbouwwijk Baanhoek-West in Sliedrecht is op 18 oktober feestelijk in verkoop gegaan. De geïnteresseerden konden tijdens het verkoopevent als eerst de woningconfigurator uitproberen, het team achter het project ontmoeten en hun voorkeur voor een bouwnummer aan ons doorgeven. Bij de leuke foodtruck werd er lekker van de poffertjes gegeten en ook het zoete presentje werd gretig in ontvangst genomen. Een geslaagde avond waar we veel mogelijk toekomstige bewoners hebben mogen ontmoeten.

16 juli 2018

Start Verkoop Hoofdwacht – Hellevoetsluis

Wat een feestelijke ochtend bij de start verkoop van Hoofdwacht op zaterdag 14 juli! De belangstelling was enorm groot. Met de Baristabar en het zomerse weer was het helemaal compeet.

21 juni 2018

Lidmaatschap Stroomversnelling

Tijdens de samenwerkdag op 21 juni is Gebroeders Blokland lid geworden van Stroomversnelling. Deze organisatie geeft uitvoering aan de noodzakelijke maatschappelijke innovatie die nodig is voor de energietransitie. Denk hierbij aan NoM (Nul-Op-de-Meter) woningen. Dat doen ze door te ontwikkelen, verbinden, kennis te delen en de juiste randvoorwaarden te creëren. We zijn trots hier deel van uit te mogen maken. Meer weten over Stroomversnelling? Kijk dan op http://stroomversnelling.nl

7 juni 2018

SUCCESVOLLE GAME ON DRECHTSTEDEN

Gebroeders Blokland was op 4 en 5 juni jl. aanwezig bij Game On Drechtsteden met twee typische bouwactiviteiten: het in elkaar zetten van een rolsteiger en het leggen van dakpannen. Wat is nu leuker dan hoog in een steiger klimmen of een patroon van dakpannen leggen op een dakvlak? Onder leiding van een aantal van onze timmerlieden, uitvoerders en werkvoorbereiders mochten de leerlingen in kleine groepjes de activiteiten uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om onze branche onder de aandacht te brengen bij de jeugd en ze te interesseren voor het vak. Zo’n 1.500 leerlingen van verschillende scholen uit de regio Drechtsteden hebben zich kunnen vermaken tussen de techniek.

26 mei 2018

Feestelijke start 33 appartementen XL Wonen Zoetermeer

De bouw van de 33 appartementen XL Wonen in Zoetermeer is op donderdag 24 mei feestelijk gevierd.
Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners heeft wethouder Kuiper van gemeente Zoetermeer samen met mevrouw Dolman (één van de bewoners) de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een gezellige voortzetting van de middag in het naastgelegen kerkelijk centrum De Regenboog. Na verschillende speeches hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje bij te kletsen met hun nieuwe buren.

18 mei 2018

Nassaustede Schiedam, de turnkey overeenkomst is getekend

Op 16 mei 2018 is de turnkey overeenkomst getekend tussen Hartelt Fund Management B.V. en combinatie Zuiderzee Vastgoed / Gebroeders Blokland voor de ontwikkeling en bouw van 25 zorgeenheden te Schiedam. Tevens is vandaag de huurovereenkomst getekend met Stepping Stones. Het betreft een transformatie van het voormalig zusterhuis met aansluitend een deel nieuwbouw. Totaal bestaat het plan uit 40 appartementen, waarvan 15 koopappartementen. Op naar de start van de bouw!

13 april 2018

Inloopavond woonzorgcomplex Catharina Stichting Brielle

Op donderdag d.d. 19 april 2018 zal er een inloopavond plaatsvinden om omwonenden te informeren over het nieuw te bouwen woonzorgcomplex voor de Catharina Stichting aan de Van Sleenstraat te Brielle.

Tijdens deze inloopavond zullen wij u informeren over de vorderingen rondom de voorgenomen nieuwbouwplannen. Op deze inloopavond zullen medewerkers van Gebroeders Blokland en Catharina Stichting aanwezig zijn, die u aan de hand van presentatie panelen zullen informeren en uw vragen voor zover mogelijk beantwoorden.

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: tussen 16.30 en 19.00 uur
Plaats: De Sjoel, Turfkade 16 te Brielle

29 maart 2018

Oplevering fase 1 t’ Rijkje

De woningen van fase 1 staan (bijna) klaar voor de oplevering. En wat een plaatjes zijn het geworden!

Ook interesse in een woning van 't Rijkje? Kom donderdag 12 april 2018 tussen 19.30 en 21.00 uur naar het start verkoop event van fase 2 in ons inspiratiecentrum, Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam.

22 maart 2018

Nieuw woonzorgcentrum in historische binnenstad Brielle

Gemeente Brielle en Catharina Stichting hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuw woonzorgcentrum aan de Burgemeester H. van Sleenstraat. Zorg- en welzijnsaanbieder Catharina Stichting, in samenwerking met de ontwikkelende aannemer Gebroeders Blokland, zijn voornemens om het nieuwe ontwerp van het woonzorgcentrum de komende weken aan alle belanghebbenden te presenteren.

13 maart 2018

Realisatie-overeenkomst getekend 30 appartementen ‘Intermezzo’ in Sliedrecht

Dinsdag 13 maart 2018 heeft René Biesheuvel van Gebroeders Blokland de overeenkomst met BPD Delft getekend voor de realisatie van 30 koopappartementen 'Intermezzo' in de nieuwbouwwijk Baanhoek in Sliedrecht.

De appartementen zijn eind februari in verkoop gegaan en binnen één week stonden er al 28 onder optie. Inmiddels zijn er 25 verkocht/toegewezen en zijn er 15 tekenafspraken met de kopers gepland.

De verwachting is om medio oktober/november 2018 te starten met de bouw.

22 februari 2018

Samenwerkingsovereenkomst 78 woningen ‘De Nieuwe Buurt’ ondertekend

Donderdag 22 februari is de samenwerkingsovereenkomst (SOK) ondertekend door Marien Kleinjan van AM en René Biesheuvel van Gebroeders Blokland voor de realisatie van 78 woningen 'De Nieuwe Buurt' in Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf maart zullen de eerste impressies en vanaf prijzen gepubliceerd worden. Verwacht wordt dat het plan in juni in verkoop gaat.

19 februari 2018

Symbolische handeling voor start bouw Klein Alblas fase II fase 2c in Alblasserdam

Maandag 19 februari is de symbolische handeling geweest voor de start bouw van acht tweekappers fase 2C van het project Klein Alblas II in Alblasserdam.

Wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam en Phillip Smits, algemeen directeur van projectontwikkelaar Blauwhoed, gaven onder toeziend oog van de toekomstige bewoners het startsein door een funderingsbalk van één van de woningen op zijn plek te leggen.

Klein Alblas II is een gezamenlijke ontwikkeling van projectontwikkelaar Blauwhoed en aannemer Gebroeders Blokland (Klein Alblas C.V.).

20 november 2017

Reserveringstraject ’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne van start

Vanaf nu is het mogelijk voor geïnteresseerden om een bouwnummer te reserveren voor 't Rijkje Oostvoorne fase 2. Op de website www.hetrijkje.nl zijn nu al de eerste schetsen zichtbaar. We verwachten begin 2018 verkoopklaar te zijn.

9 november 2017

Feestelijk start bouw event Het Kompas in Loosdrecht

Donderdag 9 november was het zover. De feestelijke start bouw van Het Kompas in Loosdrecht! In het kader van duurzaamheid heeft wethouder Reijn van de gemeente Wijdemeren samen met een aantal kopers een boom geplant. Aansluitend was er voor de kopers de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun nieuwe buren.

2 november 2017

Start bouw event 36 woningen Roos 2.0 in Barendrecht

Wij kijken terug op een zeer geslaagd start bouw event voor project Roos 2.0 in Barendrecht. Wethouder Van der Linden heeft samen met een aantal kinderen de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een feestelijke voorzetting in Pannenkoekenhuis Oude Maas waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje zijn of haar nieuwe buren kon ontmoeten.

27 oktober 2017

Koperskijkmiddag ’t Rijkje Oostvoorne

Vrijdag 27 oktober 2017 konden de kopers van 't Rijkje tijden de koperskijkmiddag hun woning van dichtbij bewonderen. Het verkoopteam was aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en de kopers konden wat meetwerk doen voor de inrichting.

16 oktober 2017

Inloopavond locatie voormalige zusterhuis locatie Nassau Dillenburgstraat Schiedam positief ontvangen

Afgelopen maandag was de inloopavond om omwonenden en geïnteresseerden te informeren over de vorderingen m.b.t. de ontwikkeling van het voormalig zusterhuis aan de Nassau Dillenburgstraat te Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst is gelijk de plannaam geïntroduceerd. Het voormalig zusterhuis Dillenburg is omgedoopt naar: NassauStede en is onderdeel van het plan Oranjeburgh

De opkomst en sfeer waren goed en omwonenden waren blij dat er eindelijk wat gaat gebeuren op het voormalig zusterhuislocatie. Het ontwerp werd dan ook positief ontvangen! Verder werden omwonenden ook verder geïnformeerd over gevoelige zaken zoals aan- en afvoerroute, heiwerk en parkeren.

28 september 2017

Bouw 55 appartementen Roos Barendrecht gestart

De bouw van de 55 appartementen in Barendrecht is op donderdag 28 september officieel van start gegaan. Om dit te vieren hebben wethouder Lennart van der Linden en directeur-bestuurder Alfred van den Bosch van Woonvisie samen onder toeziend oog van de projectbetrokkenen een projectbord onthuld.

De appartementen worden ontwikkeld en gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van Woonvisie. Het is een gebouw met 55 appartementen op de locatie langs de Kilweg.

13 september 2017

Stormachtige start bouw 30 won. Benedenveer in Sliedrecht

Woensdag 13 september 2017 was het zover! De officiële start bouw van 30 woningen Benedenveer in Sliedrecht. De handeling, het slaan van een heipaal, werd verricht door wethouder Van Rekom.

Ondanks het onstuimige weer was het een geslaagde middag. De gezellige afsluiting kon helaas niet op de bouwplaats plaatsvinden, maar gelukkig was het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland een goed alternatief. Iedereen kon onder het genot van een hapje en een drankje op een informele manier kennismaken met zijn/haar buren.

5 september 2017

Laatste kans op een energiezuinige woning in Brielle

De verkoop van De Rederij in Brielle loopt erg goed, maar we hebben nog een aantal woningen beschikbaar. Daarom is ons verkoopteam donderdag 7 september 2017 tussen 18.30 tot 20.30 uur aanwezig in "De Sjoel", Turfkade 16 in Brielle om alle vragen te beantwoorden over de nog beschikbare woningen.

28 augustus 2017

Realisatie-overeenkomst getekend voor dertig energie neutrale woningen in Brielle

Woensdagochtend 23 augustus 2017 ondertekenden wethouder André Schoon en de heer René Biesheuvel van Gebroeders Blokland een realisatie-overeenkomst 'De Rederij', voor de herontwikkeling van de locatie Reede/Fregat in Brielle.

Op deze locatie in de wijk Zuurland komen dertig energie neutrale woningen, waarvan zeventien rijwoningen, negen appartementen en vier geschakelde bungalows. Naar verwachting starten de werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2018. De oplevering is gepland eind vierde kwartaal 2018.

24 augustus 2017

Pak je kans op een energieneutrale woning in Brielle

De verkoop van de woningen van De Rederij Brielle gaat goed! Twijfel je nog en zou je wel meer willen weten over de nog beschikbare woningen of over je financiële mogelijkheden?

Pak dan nu je kans en neem contact op met Thekla van der Weerd, tel. 06 - 53 50 64 97 of mail thekla@derederijbrielle.nl. Of kom naar het verkoopevent op donderdag 7 september 2017 tussen 18.30 tot 20.30 uur in "De Sjoel" Turfkade 16 in Brielle.

22 juni 2017

Overwinning bij zeilevenement Business Regatta

Op vrijdag 16 juni 2017 heeft Gebroeders Blokland deelgenomen aan de Business Regatta.

Bij dit uniek 1-daags zeilevenement voor de zakelijke markt strijden ondernemers met en tegen elkaar om de felbegeerde Business Regatta trofee! Gebroeders Blokland is samen met Delta Makelaars en Zeilschool iSail deze uitdaging aangegaan.

En met zo'n TOP team kan je natuurlijk alleen maar gaan voor de winst! Gefeliciteerd heren en dame!

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111