Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

16 juli 2018

Start Verkoop Hoofdwacht – Hellevoetsluis

Wat een feestelijke ochtend bij de start verkoop van Hoofdwacht op zaterdag 14 juli! De belangstelling was enorm groot. Met de Baristabar en het zomerse weer was het helemaal compeet.

20 juni 2018

De Nieuwe Buurt fase 2

Wat een feestelijke officiële handeling op vrijdag 15 juni bij de Nieuwe Buurt fase 2. Wethouder van Houwelingen had samen met een toekomstige bewoner de eer om op een kalkzandsteen een boodschap te schrijven. Deze is vervolgens in één van de woningen gemetseld. Dit project is een ontwikkeling van BPD Gebiedsontwikkeling waar Gebroeders Blokland als aannemer bij betrokken is.

1 juni 2018

GAME ON DRECHTSTEDEN

Op 4 en 5 juni vindt voor de tweede keer Game On Drechtsteden plaats. Tijdens deze techniek manifestatie op de schaatsbaan in Dordrecht zien, doen, horen en ervaren leerlingen alles over technologie. Gebroeders Blokland zal de leerlingen op hun stand ontvangen met leuke bouw gerelateerde opdrachten om ze te enthousiasmeren voor het vak. Zij zijn tenslotte de medewerkers van de toekomst!

25 mei 2018

Intro personeel voetbaltoernooi

Met het Intro personeel voetbal toernooi stonden we met twee teams op het veld. Nog tot in de late uurtjes werd er aan het resultaat gewerkt.
Gebroeders Blokland 1 werd 3e in de poule. Daardoor bereikten ze de achtste finales die na een 0-0 gelijke stand werd verloren met penalty’s.
Gebroeders Blokland 2 werd 1e in de poule. In de achtste finale werd er met 6-1 gewonnen. Vervolgens werd er in de kwartfinale met 3-1 gewonnen en werd de halve finale bereikt. In de halve finale konden ze de goede uitslagen van ervoor geen goed vervolg geven, er werd met 0-1 verloren van de uiteindelijke winnaar. Met trots kunnen we terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi.

14 mei 2018

Onze timmerman Kees Damen is met pensioen

Na ongeveer 20 jaar had Kees Damen op maandag 30 april 2018 zijn laatste werkdag bij Gebroeders Blokland. Dit wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus op de bouwplaats van De Nieuwe Buurt hebben wij hem, samen met zijn vrouw nog even in het zonnetje gezet.

Samen met de directie en verschillende collega’s was er een gezellig moment onder het genot van koffie en warme broodjes.

10 april 2018

Aanvullende opdracht project “Het Kompas” in Loosdrecht

Voor project "Het Kompas" in Loosdrecht hebben wij een aanvullende opdracht van Plan Vastgoed Loosdrecht BV uit Zeist gekregen voor het realiseren van 2 watervilla's met boothuis en een appartementencomplex met 5 zeer luxe appartementen en een restaurant op de begane grond.

We verwachten medio augustus 2018 te starten met de bouw.

27 maart 2018

Raamovereenkomst getekend tussen de Catharina Stichting en Gebroeders Blokland

Op 27 maart 2018 is de raamovereenkomst getekend tussen de Catharina Stichting en Gebroeders Blokland.

Het plan bestaat in totaal uit 28 eenheden voor psycho-geriatrische zorg en een ruimte voor welzijn (met onder andere activiteitenruimten en een grand café). Daarnaast komen er nog huurappartementen in diverse categorieën.

De komende periode zal het plan verder worden uitgewerkt en naar verwachting zal er in het eerste kwartaal van 2019 een aanvang gemaakt worden met de bouw van het zorgcentrum.

Fotografie © 2018 Jos Uijtdehaage Foto's All Rights Reserved

13 maart 2018

Realisatie-overeenkomst getekend 30 appartementen ‘Intermezzo’ in Sliedrecht

Dinsdag 13 maart 2018 heeft René Biesheuvel van Gebroeders Blokland de overeenkomst met BPD Delft getekend voor de realisatie van 30 koopappartementen 'Intermezzo' in de nieuwbouwwijk Baanhoek in Sliedrecht.

De appartementen zijn eind februari in verkoop gegaan en binnen één week stonden er al 28 onder optie. Inmiddels zijn er 25 verkocht/toegewezen en zijn er 15 tekenafspraken met de kopers gepland.

De verwachting is om medio oktober/november 2018 te starten met de bouw.

5 maart 2018

Bouw gestart 30 woningen De Rederij Brielle

De bouw van de 30 woningen in De Rederij Brielle is op maandag 5 maart van start gegaan. Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners en betrokken partijen van de wijk heeft wethouder Schoon van gemeente Brielle één van de warmtebronnen voor deze eerste gasloze wijk van Brielle geboord.

Er komen 0-op-de-meter-woningen en energie neutrale woningen: een mix van rijwoningen, geschakelde bungalows en beneden-bovenappartementen.

20 februari 2018

30 woningen De Rederij in Brielle 100% verkocht!

De 30 energie neutrale woningen van De Rederij in Brielle zijn allemaal verkocht. En dat nog voordat de start bouw! Reden voor een feestje. Op maandag 5 maart 2018 vieren we dan ook de officiële start van de bouw met alle kopers en overige genodigden. Wat de handeling precies gaat zijn blijft nog even een verrassing.

23 november 2017

Feestelijke start bouw 16 woningen Xcellent Lexmond

De bouw van de 16 woningen Xcellent fase 2 in Lexmond is op donderdag 23 november van start gegaan. Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners heeft wethouder Van Middelkoop van gemeente Zederik samen met een aantal kinderen en ouders de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een feestelijk voortzetting van de middag in Huis het Bosch in Lexmond. Na de speech van de wethouder hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe buren.

16 november 2017

Diverse input ontvangen tijdens woonwensenavond Lindenlaan fase 2

Tijdens de goed bezochte woonwensenavond op donderdag 16 november hebben we diverse input ontvangen voor de volgende fase van het project Lindenlaan in Ooltgensplaat. De punten worden geïnventariseerd en samen met het verkoopteam wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit verder toe te passen op het ontwerp van de woningen van fase 2.

7 november 2017

Start bouw event Het Kompas in Loosdrecht

Aanstaande donderdag is het zover! Dan wordt de officiële handeling verricht om de start bouw van Het Kompas in Loosdrecht te vieren. Wat deze handeling precies zal zijn, blijft nog even een verrassing.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

31 oktober 2017

Omgevingsvergunning voormalig zusterhuis NassauStede te Schiedam ingediend!

De omgevingsvergunning voor de transformatie van het voormalig zusterhuis en de nieuwbouw is vorige week bij de gemeente Schiedam ingediend.

Het plan NassauStede bestaat uit de renovatie van het voormalige zusterhuis en een nieuwbouwdeel. De delen worden gekoppeld middels een glazen verbinding.

Stepping Stones gaat 26 appartementen beheren. Deze organisatie biedt particuliere dementiezorg in sfeervolle monumentale zorgvilla’s aan ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Tevens worden er 14 koopappartementen aangeboden met de mogelijkheid extra zorg in te kopen bij Stepping Stones.

De planning is dat het project in 2018 van start gaat. De eerste bewoners kunnen naar verwachting in de zomer van 2019 hun intrek nemen in deze unieke woonomgeving.

Voor degenen die niet aanwezig konden zijn op de inloopavond en toch graag het plan nog willen inzien, ligt het plan vanaf nu ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Schiedam, Stadserf 1.

Wilt u ook verder op de hoogte gehouden worden over de voortgang? Schrijf u dan in op de website www.nassaustede.nl.

16 oktober 2017

Gebroeders Blokland steunt Jantje Beton

Op maandag 16 oktober 2017 heeft de directie van Gebroeders Blokland, René Biesheuvel en Jan van Vliet, een cheque ter waarde van € 5000,- overhandigd aan Rob van Gaal, directeur van stichting Jantje Beton.

Bij het openingsfeest van ons nieuwe kantoor Westpoort werd de genodigden gevraagd om een gift aan Jantje Beton. Onze relaties hebben een prachtig bedrag van € 3405,-. gedoneerd. De directie van Gebroeders Blokland heeft dit bedrag aangevuld tot € 5000,-. Wij bedanken al onze relaties voor hun bijdrage.

12 oktober 2017

Inloopavond project Dillenburg in Schiedam

Op maandag 16 oktober 2017 wordt er van 16.30 tot 19.00 uur een inloopavond voor project Dillenburg (NassauStede) gehouden in Wijkcentrum De Erker, Jan van Avennesstraat 32 in Schiedam.

Dit project bestaat uit 16 zorgappartementen (huur) in een voormalig monumentaal zusterhuis en wordt uitgebreid met nog eens 10 zorgappartementen en 14 koopappartementen. De nieuwbouw zal naadloos aansluiten bij het monumentale voormalig zusterhuis.

21 september 2017

Kopersinformatieavond project XL-Wonen in Zoetermeer

Op donderdag 21 september 2017 was de kopersinformatieavond voor het project XL-Wonen in Zoetermeer. De kopers waren uitgenodigd bij Het Woonlab/Bruynzeel keukens in Barendrecht. Tijdens deze avond waren verschillende bedrijven aanwezig om de kopers wat te vertellen over de afwerking van hun appartement.

11 september 2017

Startsein voor bouw van 8 woningen Klein Alblas fase 2b Alblasserdam

Maandag 11 september 2017 is het startsein gegeven voor de bouw van 8 nieuwe woningen in het middengebied van de wijk Waterhoven (Klein Alblas, fase 2b). In het bijzijn van de toekomstige bewoners plaatsten wethouder Peter Verheij, samen met Phillip Smits (algemeen directeur Blauwhoed) een betonblok. Gebroeders Blokland zal als aannemer deze woningen realiseren.

Wethouder Verheij is verheugd dat een nieuwe bouwfase gerealiseerd gaat worden. De te bouwen woningen zijn al verkocht en ook de acht woningen van de volgende fase (Klein Alblas II, fase 2c) zijn inmiddels al verkocht. Vorige week werden de naastgelegen, nieuwe woningen aan de Stenen Kamer opgeleverd.

4 september 2017

Koperskeuzeinformatieavond De Nieuwe Buurt

Donderdag 31 augustus 2017 was de koperskeuzeinformatieavond voor de tweede fase van het project De Nieuwe Buurt in Hardinxveld-Giessendam.

Als aannemer voor dit project van opdrachtgever BPD zijn wij verantwoordelijk om de kopers te informeren over het proces en de mogelijkheden rondom de keuzes van hun woonwensen.

28 augustus 2017

Alle woningen in project Benedenveer zijn VERKOCHT!

Afgelopen vrijdag is de handtekening gezet voor de laatste woning in Benedenveer. Dit betekent dat het project 100% is uitverkocht!

Wij zijn trots en bedanken iedereen die heeft geholpen om de verkoop van dit project tot een succes te maken!

11 juli 2017

Zomergroet!

De medewerkers van Gebroeders Blokland hebben het afgelopen jaar met veel plezier voor je gewerkt en gaan de zomerperiode gebruiken om nieuwe energie op te doen. Daarom gaan wij er van maandag 17 juli t/m vrijdag 11 augustus 2017 gedurende de bouwvak tussenuit.

Wij wensen jou eveneens een hele fijne zomer toe en staan vanaf maandag 14 augustus weer voor je klaar.

16 juni 2017

Start verkoop De Rederij Brielle

Vrijdag 16 juni 2017 is het project De Rederij in Brielle officieel in verkoop gegaan.

In het nieuwe inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland aan de Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam kon iedereen met interesse in een woning van De Rederij langskomen.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er gelegenheid om te praten met de medewerkers van het verkoopteam en om een kijkje te nemen in het inspiratiecentrum. Een geslaagde middag!

7 juni 2017

Feestelijke start bouw Koningshof Gouda

Voor Blauwhoed realiseert Gebroeders Blokland in Gouda dertig huurappartementen, twee stadswoningen en vijf kadewoningen bij het project Koningshof.

17 mei 2017

Vakantiegevoel tijdens start bouw event

Woensdag 17 mei 2017 is de officiële start van de bouw gevierd met de toekomstige bewoners van 't Rijkje. Wethouder Van der Meij heeft in het kader van duurzaamheid samen met kopers en aanwezige kinderen een boom gepland.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en een drankje in het zonnetje. Dit riep echt het vakantiegevoel op! Ook interesse in een woning van 't Rijkje? We hebben nog een enkele woning beschikbaar, dus neem snel contact op met Thekla van der Weerd tel. 06 - 53 50 64 97.

2 mei 2017

Groen licht voor nieuwbouw Vrouwenpolder: 36 koopwoningen en 55 huurappartementen

Maandag 1 mei 2017 heeft wethouder Van der Linden de gronduitgifte-overeenkomst voor de bouw van Vrouwenpolder fase 3 (Roos 2.0) ondertekend, samen met René Biesheuvel van Gebroeders Blokland uit Hardinxveld–Giessendam.

Wethouder Van der Linden: “Dat is mooi, want nu staat het licht op groen voor de bouw van 36 koopwoningen en 55 huurappartementen. Hiermee zetten we weer een volgende stap in Vrouwenpolder: een plezierige woonwijk voor zowel jonge als oudere gezinnen.”

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111