Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

18 april 2019

Project Lentehof in Zijderveld uitverkocht!

De handtekening voor de laatste nieuwbouwwoning van Lentehof in Zijderveld is gezet. Daarmee zijn alle woningen verkocht!

10 april 2019

Technische paal voor zorg-en welzijncomplex Brielle

Dinsdag 9 april is de technische paal voor het zorg- en welzijncomplex aan de M.H. Trompstraat in Brielle geslagen. Binnenkort zal de start bouw feestelijk worden ingeluid én de naam van het complex bekend worden gemaakt.

21 maart 2019

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst 15 appartementen ‘De Molenaar’ in Culemborg

✍️ De samenwerkingsovereenkomst voor project 15 appartementen 'De Molenaar' in Culemborg is getekend.

1 maart 2019

Hoogste punt Nassaustede gevierd!

Het hoogste punt van Nassaustede is vandaag gevierd. Met een friet en snacks voor de hardwerkende bouwvakkers was het weer een gezellige vrijdagmiddag!

14 februari 2019

Eerste Nul-op-de-Meter woning opgeleverd!

Op donderdag 14 februari werd de eerste Nul-op-de-Meter woning van Gebroeders Blokland in de gemeente Brielle opgeleverd. Met het heerlijke voorjaarszonnetje in de rug en een mooie strik om de woning was deze speciale dag zeker een cadeautje.

Om de gemeente Brielle te bedanken voor de goede samenwerking en hen te feliciteren met deze eerste NOM woning overhandigde projectmanager Jaco Brand een award aan wethouder André Schoon. De wethouder heeft vervolgens de sleutels overhandigd aan de bewoners van bouwnummer 25, de eerste woning die werd opgeleverd.

29 januari 2019

Aannemingsovereenkomst Kristalpark getekend

Op dinsdag 29 januari is de aannemingsovereenkomst met Ouwehand Bouw in Gorinchem getekend voor Kristalpark Leerdam. Dit project bestaat uit 12 woningen en 24 appartementen in de geliefde wijk Broekgraaf.

18 januari 2019

Overeenkomsten Catharina Hof ondertekend

Gebroeders Blokland, Altera en de Catharina Stichting hebben de overeenkomsten voor de bouw van een nieuw woon- en zorgcomplex in Brielle ondertekend. Catharina Hof zal een complex worden met hierin 44 huurappartementen voor de oudere doelgroep, 28 psychogeriatrische eenheden en een welzijnscentrum met grand café. Tijdens de gehele ontwikkelfase hebben wij steeds gekeken of het plan past bij de wensen van de doelgroep en gekeken naar de werkprocessen van de Catharina Stichting. ” aldus Wim de Jong, projectmanager van Gebroeders Blokland. “Wat heeft deze doelgroep nodig om zich thuis en vooral ook veilig te voelen. De zorgsector is voor ons nog een redelijk nieuwe markt en we zijn erg blij om dit bijzondere complex te kunnen gaan realiseren”Tijdens de gehele ontwikkelfase hebben wij steeds gekeken naar de werkprocessen van de Catharina Stichting en of het plan past bij de wensen van de doelgroep. ”

De start bouw van dit duurzame en energie neutrale project zal naar verwachting april 2019 zijn. De verwachte oplevering is in 2020, waarmee Brielle er een mooie huisvesting met zorgfaciliteiten voor de oudere doelgroep bij krijgt.

11 december 2018

Verkoop gestart project Lentehof in Zijderveld

Dinsdag 11 december zijn we in verkoop gegaan met de 1e fase van project Lentehof. Het was gezellig druk en de eerste interesseformulieren zijn dezelfde avond nog ingeleverd.

Deze 1e fase bestaat uit 8 eengezinswoningen en 3 multifunctionele woningen. Net na de kerstvakantie verwachten we met fase 2 in verkoop te gaan. Deze fase bestaat uit 8 eengezinswoningen en 4 multifunctionele woningen.

30 november 2018

Feestelijke start bouw!

De tijdscapsule is ingegraven en de funderingsbalk is gelegd tijdens de officiële handeling bij start bouw van Xcellent fase 3 en 4. Met de bouw van deze laatste fases is deze nieuwbouwwijk naar verwachting eind 2019 compleet.

23 november 2018

Kinderen basisschool ‘De Wonderwijzer ‘op bouwbezoek bij De Nieuwe Buurt

‘Hoe wordt een huis gebouwd? Wat voor gereedschap wordt er gebruikt? Hoe ziet een bouwtekening eruit?’ Afgelopen vrijdag kregen de kinderen van groep 3/4 en 4/5 van basisschool ‘De Wonderwijzer’ uit Hardinxveld-Giessendam de mogelijkheid om deze vragen te stellen aan de uitvoerder van Gebroeders Blokland op de bouwplaats van nieuwbouwproject De Nieuwe Buurt. Na afloop kreeg iedereen een Gebroeders Blokland goody bag.

9 november 2018

Xcellent fase 2 in lexmond opgeleverd

De 16 woningen in de tweede fase van Xcellent zijn deze week opgeleverd. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier! Nieuwbouwproject Xcellent in Lexmond bestaat in totaal uit 4 fases, waar in de laatste fase nog 2 riante herenhuizen vrij zijn.

29 oktober 2018

Woon & Lifestyle beurs 2018 @TielemanKeukens

Op 26 en 27 oktober stonden we met de projecten DOCK187 en Hoofdwacht op de Woon & Lifestyle beurs van Tieleman Keukens in Middelharnis. Met de ongeveer 2.000 bezoekers waren het twee gezellige dagen waar we veel mensen hebben gesproken.

6 oktober 2018

Open Huizen Dag 6 oktober een succes!

Zaterdag 6 oktober was de Open Huizen Dag. In de verkoopunit waren 2 woonspecialistes aanwezig om iedereen te woord te staan die meer wilden weten over de prachtige woningen van DOCK187.

Zij hebben deze dag leuke gesprekken gevoerd en voor een aantal enthousiaste mensen een woning van DOCK187 onder optie gezet.

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Meer weten? Neem contact op met Thekla, tel. 085 - 06 63 192 of mail thekla@dock187.nl

13 juli 2018

De bouw van NassauStede in Schiedam is gestart!

In Schiedam zijn wij gestart met de bouw van NassauStede. Een uniek project waarbij het zusterhuis uit 1963 gerenoveerd wordt en aangrenzend een nieuwbouw appartementencomplex gebouwd wordt. De twee zullen met een doorgang aan elkaar verbonden worden. Kijk ook op de projectpagina https://www.nassaustede.nl

20 juni 2018

De Nieuwe Buurt fase 2

Wat een feestelijke officiële handeling op vrijdag 15 juni bij de Nieuwe Buurt fase 2. Wethouder van Houwelingen had samen met een toekomstige bewoner de eer om op een kalkzandsteen een boodschap te schrijven. Deze is vervolgens in één van de woningen gemetseld. Dit project is een ontwikkeling van BPD Gebiedsontwikkeling waar Gebroeders Blokland als aannemer bij betrokken is.

1 juni 2018

GAME ON DRECHTSTEDEN

Op 4 en 5 juni vindt voor de tweede keer Game On Drechtsteden plaats. Tijdens deze techniek manifestatie op de schaatsbaan in Dordrecht zien, doen, horen en ervaren leerlingen alles over technologie. Gebroeders Blokland zal de leerlingen op hun stand ontvangen met leuke bouw gerelateerde opdrachten om ze te enthousiasmeren voor het vak. Zij zijn tenslotte de medewerkers van de toekomst!

25 mei 2018

Intro personeel voetbaltoernooi

Met het Intro personeel voetbal toernooi stonden we met twee teams op het veld. Nog tot in de late uurtjes werd er aan het resultaat gewerkt.
Gebroeders Blokland 1 werd 3e in de poule. Daardoor bereikten ze de achtste finales die na een 0-0 gelijke stand werd verloren met penalty’s.
Gebroeders Blokland 2 werd 1e in de poule. In de achtste finale werd er met 6-1 gewonnen. Vervolgens werd er in de kwartfinale met 3-1 gewonnen en werd de halve finale bereikt. In de halve finale konden ze de goede uitslagen van ervoor geen goed vervolg geven, er werd met 0-1 verloren van de uiteindelijke winnaar. Met trots kunnen we terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi.

14 mei 2018

Onze timmerman Kees Damen is met pensioen

Na ongeveer 20 jaar had Kees Damen op maandag 30 april 2018 zijn laatste werkdag bij Gebroeders Blokland. Dit wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus op de bouwplaats van De Nieuwe Buurt hebben wij hem, samen met zijn vrouw nog even in het zonnetje gezet.

Samen met de directie en verschillende collega’s was er een gezellig moment onder het genot van koffie en warme broodjes.

10 april 2018

Aanvullende opdracht project “Het Kompas” in Loosdrecht

Voor project "Het Kompas" in Loosdrecht hebben wij een aanvullende opdracht van Plan Vastgoed Loosdrecht BV uit Zeist gekregen voor het realiseren van 2 watervilla's met boothuis en een appartementencomplex met 5 zeer luxe appartementen en een restaurant op de begane grond.

We verwachten medio augustus 2018 te starten met de bouw.

27 maart 2018

Raamovereenkomst getekend tussen de Catharina Stichting en Gebroeders Blokland

Op 27 maart 2018 is de raamovereenkomst getekend tussen de Catharina Stichting en Gebroeders Blokland.

Het plan bestaat in totaal uit 28 eenheden voor psycho-geriatrische zorg en een ruimte voor welzijn (met onder andere activiteitenruimten en een grand café). Daarnaast komen er nog huurappartementen in diverse categorieën.

De komende periode zal het plan verder worden uitgewerkt en naar verwachting zal er in het eerste kwartaal van 2019 een aanvang gemaakt worden met de bouw van het zorgcentrum.

Fotografie © 2018 Jos Uijtdehaage Foto's All Rights Reserved

13 maart 2018

Realisatie-overeenkomst getekend 30 appartementen ‘Intermezzo’ in Sliedrecht

Dinsdag 13 maart 2018 heeft René Biesheuvel van Gebroeders Blokland de overeenkomst met BPD Delft getekend voor de realisatie van 30 koopappartementen 'Intermezzo' in de nieuwbouwwijk Baanhoek in Sliedrecht.

De appartementen zijn eind februari in verkoop gegaan en binnen één week stonden er al 28 onder optie. Inmiddels zijn er 25 verkocht/toegewezen en zijn er 15 tekenafspraken met de kopers gepland.

De verwachting is om medio oktober/november 2018 te starten met de bouw.

5 maart 2018

Bouw gestart 30 woningen De Rederij Brielle

De bouw van de 30 woningen in De Rederij Brielle is op maandag 5 maart van start gegaan. Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners en betrokken partijen van de wijk heeft wethouder Schoon van gemeente Brielle één van de warmtebronnen voor deze eerste gasloze wijk van Brielle geboord.

Er komen 0-op-de-meter-woningen en energie neutrale woningen: een mix van rijwoningen, geschakelde bungalows en beneden-bovenappartementen.

20 februari 2018

30 woningen De Rederij in Brielle 100% verkocht!

De 30 energie neutrale woningen van De Rederij in Brielle zijn allemaal verkocht. En dat nog voordat de start bouw! Reden voor een feestje. Op maandag 5 maart 2018 vieren we dan ook de officiële start van de bouw met alle kopers en overige genodigden. Wat de handeling precies gaat zijn blijft nog even een verrassing.

23 november 2017

Feestelijke start bouw 16 woningen Xcellent Lexmond

De bouw van de 16 woningen Xcellent fase 2 in Lexmond is op donderdag 23 november van start gegaan. Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners heeft wethouder Van Middelkoop van gemeente Zederik samen met een aantal kinderen en ouders de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een feestelijk voortzetting van de middag in Huis het Bosch in Lexmond. Na de speech van de wethouder hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe buren.

9 november 2017

Feestelijk start bouw event Het Kompas in Loosdrecht

Donderdag 9 november was het zover. De feestelijke start bouw van Het Kompas in Loosdrecht! In het kader van duurzaamheid heeft wethouder Reijn van de gemeente Wijdemeren samen met een aantal kopers een boom geplant. Aansluitend was er voor de kopers de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun nieuwe buren.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111