Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

16 mei 2024

Gebroeders Blokland opent bouwplaats De IJzergieterij voor publiek tijdens de Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni aanstaande nodigt Gebroeders Blokland iedereen uit om een kijkje achter de bouwdoeken te nemen bij DE IJZERGIETERIJ, gelegen aan de Rivierdijk 760 in Hardinxveld-Giessendam. Normaal gesproken is de bouwplaats niet toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni 2024 is deze van 10.00 tot 14.00 uur open voor publiek. De toegang is gratis en er is voor jong en oud van alles te beleven.

DE IJZERGIETERIJ wordt een wijk met een gevarieerd straatbeeld en industriële architectuur, met een ruime variatie aan woningtypen. De wijk kenmerkt zich door haar hoogteniveaus, wat haar een intiem en eigenzinnig karakter geeft. De typologie varieert van gezinswoningen tot appartementen, waarvan een deel van de woningen al is opgeleverd, waardoor de sfeer van de wijk al voelbaar is. Tijdens het bezoek kunnen geïnteresseerden verschillende appartementen bekijken, terwijl er ook entertainment voor kinderen voorzien wordt. Meer informatie over het project is te vinden op: www.deijzergieterij.nl

Naast het verkennen van de bouwplaats, biedt de Dag van de Bouw de kans om kennis te maken met de maatschappelijke betekenis van de bouw en infrastructuur. Jong en oud kunnen op deze zeventiende editie ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van huizen en appartementen.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de laatste fase van De IJzergieterij. Wilt u meer informatie of wilt u gewoon de sfeer komen proeven? Kom dan gerust langs om wellicht uw toekomstige woning in aanbouw te zien.

Frank den Otter, projectleider bij Gebroeders Blokland, zegt: “Op zaterdag 8 juni is er veel te zien en te beleven bij ons. U kunt van dichtbij ervaren wat er allemaal op de bouwplaats gebeurt. We nodigen iedereen uit om de wereld achter de bouwdoeken te komen ontdekken. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te zien hoe wij, als Gebroeders Blokland werken. Wellicht bent u wel één van onze nieuwe collega’s! Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud!”

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, en wordt al voor de zeventiende keer georganiseerd op zaterdag 8 juni 2024. Voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland, kunt u terecht op www.dagvandebouw.nl.

Na ruim vijftig jaar dienst en diverse renovaties staat het huidige pand, De Parel, op een kruispunt van besluitvorming voor zijn toekomstige ontwikkeling. Om deze reden worden verschillende opties serieus overwogen, waaronder investeringen in het bestaande pand, ingrijpende verbouwingen op de huidige locatie, of zelfs nieuwbouw op een andere locatie.
In een recente ontwikkeling heeft Gebroeders Blokland het pand en perceel van restaurant Kampanje verworven, wat de mogelijkheid biedt voor een potentiële samenwerking tussen de Hervormde Gemeente en Gebroeders Blokland voor een nieuw gebouw op deze locatie. Dit initiatief wordt onderbouwd met verschillende voordelen en argumenten, waaronder benodigde verduurzamingsmaatregelen voor het huidige pand, de gewenste aanpassingen voor het gebruik, de gunstige locatie van Kampanje, en de langetermijnvisie van de burgerlijke gemeente voor het centrumplan van Hardinxveld-Giessendam.

Na een initiële verkenning en diverse gesprekken tussen de betrokken partijen, wordt deze samenwerkingsoptie gezien als een serieuze mogelijkheid die gunstig kan zijn voor zowel de Hervormde Gemeente als Gebroeders Blokland. De Algemene Kerkenraad van de Hervormde Gemeente heeft ingestemd met het verder onderzoeken van de haalbaarheid van deze optie, verder zijn de leden zijn op de hoogte gebracht van deze ontwikkelingen.
Hoewel er op dit moment nog geen definitieve beslissing is genomen, informeren we de gemeente over deze lopende ontwikkelingen en streven naar openheid en transparantie. De komende tijd zal worden besteed aan het grondig onderzoeken van de verschillende opties met het oog op de toekomst van de kerkelijke gemeente, de gemeentelijke visie op het centrumplan en de woonbehoefte van de gemeente.

11 april 2024

Bouwteamovereenkomst getekend voor 19 koopwoningen in Hoef en Haag

Op 2 april werd een belangrijke mijlpaal bereikt in een nieuwe ontwikkeling van Hoef en Haag. Met trots kondigen we aan dat de Bouwteamovereenkomst is getekend tussen Gebroeders Blokland en Hoef en Haag CV, bestaande uit AM en BPD, voor de realisatie van 19 prachtige koopwoningen in het deelplan De Erven 4D. Deze stap markeert niet alleen een belangrijke vooruitgang in het project, maar benadrukt ook de vruchtbare samenwerking tussen verschillende partijen. Het gezamenlijke doel is om hoogwaardige woningen te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van toekomstige bewoners.

Wat dit project extra speciaal maakt, is dat de basis ervan rust op de conceptwoning van Gebroeders Blokland. De innovatieve visie van ons team komt tot leven in deze woningen, die geheel door onze eigen BIM-collega worden gemodelleerd.

De startverkoop is gepland voor september 2024, gevolgd door een verwachte start van de bouw in het voorjaar van 2025. We zijn enthousiast over deze ontwikkeling en kijken ernaar uit om samen met Hoef en Haag CV. deze nieuwe woningen te verkopen en te realiseren in dit prachtige dorp aan De Lek.

18 maart 2024

Veel veilige en plezierige kilometers toegewenst aan de timmermannen!

Donderdag 14 maart hebben bij de materieeldienst 10 van onze timmermannen de sleutels in ontvangst mogen nemen van hun nieuwe bedrijfsauto.

5x een Opel Combo en 5x een Opel Vivaro.

Onder genot van heerlijke taart hebben we er samen een mooi moment van gemaakt.

Met deze nieuwe auto’s en meest moderne en schone dieselmotoren zetten we weer een stap voorwaarts in de ambitie om onze CO2 uitstoot verder terug te dringen.

Dank aan Van Mill Opel Bedrijfsauto’s, ESBI voor de belettering, onze leasemaatschappij Arval en PSB Bedrijfswagen inrichting.

Wij wensen onze jongens plezierige, schone en vooral veilige km’s toe! 

4 maart 2024

Appartementen ROSA fase 3 in verkoop!

ROSA fase 3 is vanaf nu in verkoop! Schrijf u in voor uw favoriete bouwnummer via uw persoonlijke account op de website!

Vanaf nu is de website aangevuld met alle verkoopinformatie zoals de brochure, prijslijst en downloads en kunt u aan de slag in de woningconfigurator.

Door op de appartementen te klikken komt u automatisch bij de appartementen van fase 3 en kunt u op uw gemak het appartement van uw voorkeur aanklikken en visueel uitbreiden met diverse opties naar keuze.

Bekijk het snel! Welke plukt u?

6 februari 2024

Gebroeders Blokland kleurt groen!

De entreehal is door “Insta-green” opgefleurd met een enorme, groene moswand

De moswand geeft een mooie duurzame uitstraling aan onze aankomsthal en verbetert de akoestiek.
Het resultaat mag er zeker zijn! Bedankt Insta-green voor de werkzaamheden en Officious voor het meedenken.

22 januari 2024

Gefeliciteerd, eerste plaats!

De 1e plaats voor Barendrecht Elektra!

Goed geleverd werk en een fijne samenwerking; Zo kijken we terug op het uitgevoerde installatiewerk van Barendrecht Electra in het nieuwbouwproject ‘Sluyse Diep’ in Maassluis. Op donderdag 19 januari jl. hebben we Süleyman Macit en Jerrel Veux een heerlijke taart aangeboden voor deze prestatie.

Van harte gefeliciteerd!

Nieuwbouwproject ‘Sluyse Diep’ een ontwikkeling van De Kade.
https://lnkd.in/eERWFg5

18 december 2023

Appartementen en woningen Het Houthof in Streefkerk

Wie in Streefkerk een fijne nieuwe woning zoekt, zal aangenaam verrast worden door nieuwbouwproject Het Houthof. Want midden in het dorp tussen het Houthof en de Dorpsstraat realiseert Gebroeders Blokland een nieuw stukje Streefkerk, waar het straks heel prettig wonen is.

Vijftien aansprekende woningen (om precies te zijn vier dijkwoningen en elf appartementen) die passen bij een dorp als Streefkerk. Niet te stads, gewoon goed gebouwd!

Interesse? Schrijf nu in op www.hethouthof.nl

21 november 2023

Feestelijk start bouw evenement voor De Kade en De Witte Villa in Maassluis

𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗸𝗼𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗱𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝘂𝘄 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗞𝗮𝗱𝗲 𝟮𝟱 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝟵 𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗗𝗲 𝗪𝗶𝘁𝘁𝗲 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗶𝗻 𝗠𝗮𝗮𝘀𝘀𝗹𝘂𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘃𝗶𝗲𝗿𝗱.

De kopers en genodigden konden met krijtjes iets leuks op de funderingsbalk zetten. Deze is vervolgens op de juiste plek gehesen met een kraan onder begeleiding van wethouder Kuiper, Corsé van Rijn van Gebroeders Blokland en Piet Broekhoven van Appelbloesem.

Na de officiële handeling werd er met elkaar geproost op de start van de bouw. Na het feestelijke gedeelte was er in de tent tijd om kennis te maken met de buren onder het genot van een hapje en een drankje

En nu… lekker bouwen! Wij wensen het bouwteam heel veel werkplezier bij de realisatie.
Meer projectinformatie op: https://www.dekademaassluis.nl/

16 november 2023

De aller allerlaatste kans!

Op een unieke locatie in Heenvliet direct aan het Bernisse gebied is een kavel te koop vanaf € 310.000,- VON.

Volledig ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk, wij kunnen een kavel met woning realiseren vanaf € 731.000,- Zorgeloos, vrijstaand wonen, de auto opladen op eigen oprit en nog zoveel meer.

Wordt deze laatste kavel van u? Neem dan snel contact op met Thekla Trouw van Gebroeders Blokland om kavel 3 in optie te nemen!

www.ravesteijn-heenvliet.nl

10 november 2023

De IJzergieterij is een muurtje en een paar huisjes rijker

Woensdag 8 november is het project De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam een muurtje en een paar huisjes rijker geworden!

De leerlingen van de Regenboogschool mochten tijdens de Techniekroute een kijkje nemen op de bouwplaats van De IJzergieterij

Zij kregen uitleg van de uitvoerder en konden daarna daadwerkelijk aan de slag om met een bouwtekening een aantal huisjes in elkaar te schroeven en een muurtje te metselen + voegen met echte stenen die bij het project worden toegepast.

Erg leerzaam en de leerlingen konden gelijk een handje meehelpen, die kans lieten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!

19 oktober 2023

Feestelijke opening in Heenvliet

11 oktober 2023 is het nieuwe boodschappencentrum in Heenvliet feestelijke geopend!

Een mooi project en een fijne samenwerking met IOB en Kitselar Bouwkunde Architectuur.

Bedankt Ad Bevaart voor deze mooi opdracht en veel succes gewenst!

11 oktober 2023

Leermeester van het jaar 2023 regio Gorinchem

Ieder jaar wordt er door Bouwmensen Zuid-Holland Zuid de leermeester van het jaar gekozen.
Dit jaar is de winnaar onze Leermeester Timmerman Meo van der Plas!

Van harte gefeliciteerd en bedankt voor je jarenlange betrokkenheid bij het opleiden van nieuwe medewerkers in de bouw!

6 oktober 2023

ROSA; het langverwachte vervolg op ROOS2.0

Er bloeit iets moois op in Vrouwenpolder in Barendrecht: ROSA Het langverwachte vervolg op ROOS 2.0.

Op donderdag 5 oktober werd op locatie door wethouder Lennart van der Linden en directeur René Sleeuwenhoek de overeenkomst voor de bouwgrond getekend. Hiermee is officieel het startsein gegeven voor de toekomstige realisatie van 60 koopwoningen en 65 koopappartementen. Daarnaast werd het enorme verkoopbord op locatie onthuld.

In december zullen de eerste woningen in verkoop gaan! Interesse? Meld u aan via www.rosabarendrecht.nl

18 september 2023

Hendrique in Hendrik-Ido-Ambacht is helemaal opgeleverd!

De laatste kopers hebben op 31 augustus de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.
Het is een prachtige wijk met mooie woningen geworden.

Team Hendrique en Gebroeders Blokland wensen alle kopers veel woonplezier in hun nieuwe woning!

24 augustus 2023

DOCK187 fase 5 uitverkocht!

Het allerlaatste appartement van DOCK187 fase 5 is verkocht 🥳
Dat betekent dat de laatste fase is UITVERKOCHT!

Wij zijn ontzettend blij dit te kunnen vermelden en we konden het natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan dus dit werd gevierd met overheerlijk gebak.

De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort zullen ook de laatste appartementen opgeleverd worden.

12 juli 2023

In Rijsoord gaan ze feestelijk de vakantieperiode in

Alle woningen van het nieuwbouwproject Ryks worden volgende week opgeleverd!
We bedanken Den Dunnen voor de prettige samenwerking en wensen de toekomstige bewoners heel veel woonplezier!

Ryks is een nieuwbouwproject in Rijsoord-Ridderkerk en bestaat uit 14 grondgebonden woningen.

Architect: Gewoon Architecten
Ontwikkelaar: Gebroeders Blokland i.s.m. Van Agtmaal
Aannemer: Den Dunnen
Makelaar: Delta Makelaars

19 juni 2023

Officiëel tekenmoment tijdens de Provada

Donderdag 15 juni 2023 hebben AM en BAM Wonen getekend voor het verwerven van projecten van Gebroeders Blokland.

Gebiedsontwikkelaar AM en BAM Wonen nemen een aantal projecten van Gebroeders Blokland over. Deze verwerving werd bekendgemaakt tijdens de Provada.

Het totaal aantal woningen is ongeveer 500 woningen in Leiderdorp, Sliedrecht, Rockanje, Numansdorp, Goudswaard, Veenendaal en een locatie in West-Brabant.

Gebroeders Blokland heeft in de loop van jaren een omvangrijke ontwikkelportefeuille opgebouwd en creëert, door de verkoop, ruimte voor nieuwe projecten. Het proces van verkoop is constructief doorlopen onder begeleiding van Deloitte Real Estate NL.

15 juni 2023

Kennissessie op de Materieeldienst

Het delen van kennis is een belangrijk onderdeel bij Gebroeders Blokland.

Op de materieeldienst heeft het bouwpersoneel een kennissessie gehad over:

- Fysieke belasting en gezondheid; hoe zorgen we voor een gezonde belasting van ons lichaam en blijven we gezond.
- Keuring en onderhoud van materieel; met daarbij de nieuwste ontwikkelingen en een toelichting op het keuren en het onderhoud.
- Regels en voorschriften op de bouwplaats; Wat spreken we met elkaar af op de bouw.

8 juni 2023

Symbolische sleuteloverdracht voor De Kade Maassluis aan de VvE

Dinsdag 6 juni is door onze uitvoerder Rico in De Kade Maassluis de sleutel overhandigd van 28 appartementen ‘Sluyse Diep’ aan de VvE.
Dit is gevierd onder het genot van een taartje met koffie en thee en een rondleiding door het prachtige gebouw.

Wij wensen de bewoners veel woonplezier!

25 mei 2023

Nu in verkoop! In de Buurt

De eerste fase van In de Buurt, is in verkoop!

Gisteren is de verkoop van In de Buurt fase 1 gestart vanuit het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland.
Een succesvolle dag waar enthousiast gebruik werd gemaakt van de mogelijkheid tot een afspraak met de makelaar en uitleg van de aanwezige partners over de mogelijkheden voor een woning van ‘In de Buurt’.

Maak uw inschrijving vóór 31 mei om 12.00 uur compleet op www.indebuurtwonen.nl

15 mei 2023

Woensdag 24 mei is het dan eindelijk zo ver!

We gaan in verkoop met In de Buurt fase 1!
Er is een start verkoop event op kantoor waar geïnteresseerden een speeddate hebben met de makelaars.

Het team staat in het inspiratiecentrum klaar om vragen te beantwoorden en daarnaast zijn de partners Velegro, Klimaatgarant, Home Made By en Boudewijn Hoveniers aanwezig om informatie te geven.

Goed nieuws; Bijna alle plekjes voor de speeddate met de makelaar zijn bezet!
Reserveer nu uw plekje op de website www.indebuurtwonen.nl en log in via uw persoonlijke pagina.

17 april 2023

Gefeliciteerd 1e plaats!

Uit onze projectevaluatie is naar voren gekomen dat wij terugkijken op het goede werk en de fijne samenwerking rondom het uitgevoerde grondwerk en de terreininrichting van project 43 appartementen De Rik in Brielle.

Het bedrijf A. Molenaar uit Bergambacht heeft het werk uitgevoerd. Op vrijdag 14 april jl. hebben wij aan de mannen van A. Molenaar een heerlijke taart aangeboden met een impressie van het appartementsgebouw erop.

28 maart 2023

Nu in verkoop! De IJzergieterij lus 3!

Dinsdag 28 maart is de verkoop van De IJzergieterij lus 3 gestart vanuit het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland. Een succesvolle avond waar enthousiast gebruik werd gemaakt van de mogelijkheid tot een speeddate met de makelaar en uitleg van de aanwezige partners over de mogelijkheden voor een woning in De IJzergieterij.

En nu is het tijd om in actie te komen!

De inschrijfperiode is gestart en loopt tot donderdag 6 april 12:00 uur ’s middags. Wil je kans maken op één van de woningen, dan is het belangrijk om je inschrijving voor die tijd compleet te maken én deze online af te ronden. Log in bij je persoonlijke accountomgeving op www.deijzergieterij.nl of als je deze nog niet hebt, meld je direct aan voor het project.

24 maart 2023

Aboma training Veiligheidsleiderschap

Afgelopen weken hebben we met de uitvoerders en projectleiders de training Veiligheidsleiderschap gevolgd.
Een training waarbij tools en tips hebben gekregen om het veiligheidsbewust zijn op de bouwplaats te vergroten. Hoe benader je collega’s en onderaannemers, hoe voer je een goed gesprek?

Na het theoretisch gedeelte hebben we op de werkvloer getraind met een paar acteurs. Een leerzame training die ons helpt het beter te doen. We geven hieraan zeker in de toekomst een vervolg om de kennis nog eens aan te scherpen. Aboma en ook de “tijdelijke” bouwvakkers die ons hebben uitgedaagd bedankt voor de inzet hiervoor.

19 december 2022

SOK getekend voor nieuwbouwproject “De Erfjes” te Hendrik-Ido-Ambacht

Maandag 19 december 2022 is de SOK samenwerkings-overeenkomst getekend voor nieuwbouwproject 97 woningen binnen deelgebied “De Erfjes” in de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht.

René Biesheuvel en Michel Heijneman van Gebroeders Blokland en de heer Opstal en de heer Buijzert van BPD waren aanwezig.

We kijken uit naar een fijne samenwerking waarin BPD de verkoop zal verzorgen en Gebroeders verantwoordelijk is voor de opstalontwikkeling en de realisatie.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111