Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

7 maart 2024

De bouw van De IJzergieterij is gestart!

De bouw van De IJzergieterij lus 3 is een feit!

Dinsdag zijn de eerste bronnen voor de warmtepompen geboord.
Met deze werkzaamheden is de bouw van de 34 woningen van De IJzergieterij lus 3 officieel gestart.

We wensen het bouwteam veel succes en werkplezier! 👷

1 maart 2024

Samenwerkingsovereenkomst getekend “De Watertoren” in Maassluis

Woensdag 28 februari hebben Corsé van Rijn (directeur Bouw) en Mariska van Geenhuizen (Bestuurder) van Appelbloesem de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de realisatie van het 4e panoramagebouw, 41 appartementen “De Watertoren” in Maassluis.

Het project is onderdeel van het overkoepelende project “De Kade” in Maassluis waar Gebroeders Blokland al ruim 280 woningen heeft gerealiseerd.. De appartementen zijn eind november 2023 in verkoop gegaan, en inmiddels zijn er al 39 appartementen verkocht.

De start van de bouw is gepland voor komend najaar, de verwachte oplevering is in de zomer van 2026.

Kijk voor meer informatie over het project op: www.dekademaassluis.nl

30 januari 2024

Ons Dorp fase 2 is UITVERKOCHT!

GOED NIEUWS!
De slingers en confetti mogen uit de kast gehaald worden, want het project Ons Dorp fase 2 is UITVERKOCHT!

Wij zijn blij jullie te kunnen vermelden dat de handtekening van de laatste Burgemeester van Ons Dorp is gezet.
Dat maakt dat alle woningen van Ons Dorp zijn verkocht.
Namens het hele team feliciteren wij de toekomstige bewoners met hun prachtige tweekapper in het project.

22 januari 2024

Gefeliciteerd, eerste plaats!

De 1e plaats voor Barendrecht Elektra!

Goed geleverd werk en een fijne samenwerking; Zo kijken we terug op het uitgevoerde installatiewerk van Barendrecht Electra in het nieuwbouwproject ‘Sluyse Diep’ in Maassluis. Op donderdag 19 januari jl. hebben we Süleyman Macit en Jerrel Veux een heerlijke taart aangeboden voor deze prestatie.

Van harte gefeliciteerd!

Nieuwbouwproject ‘Sluyse Diep’ een ontwikkeling van De Kade.
https://lnkd.in/eERWFg5

27 november 2023

Knallend start bouw evenement voor Ons Dorp fase 2

Op vrijdag 24 november heeft de officiële handeling van het nieuwbouwproject Ons Dorp fase 2 in Hardinxveld-Giessendam plaatsgevonden.

Vanwege het onstuimige weer werd de handeling naar het kantoor van Gebroeders Blokland verplaatst. Samen met René Biesheuvel en René Sleeuwenhoek en één van de kinderen onthulde de wethouder de massief houten bank die een mooie plek krijgt in het park van het project Ons Dorp.

Na de officiële handeling werd er confetti de lucht in geschoten waarna kopers elkaar onder het genot van een hapje en drankje leerden kennen.

17 november 2023

Een kijkje op de afdeling BIM

Martijn Visser; BIM-Coördinator bij Gebroeders Blokland heeft een leuk interview gegeven bij Bloxz.
Hij geeft een kijkje op de afdeling BIM en in de werkzaamheden die hij en zijn collega Dylan doen.

“Dankzij de implementatie van BIM hebben we de doorlooptijd kunnen verkorte door processen te standaardiseren en te automatiseren.
De komende periode gaat de focus naar, bewijzen dat het werkt op de bouwplaats” aldus Martijn Visser

In het artikel leest u over de valkuilen en successen die ze onderweg tegen zijn gekomen. Bloxz geeft hier de juiste ondersteuning.

https://www.bloxz.work/projecten/implementatie-bim-proces/

13 november 2023

Gefeliciteerd eerste plaats!

Gefeliciteerd 1e plaats!

Uit onze projectevaluatie is naar voren gekomen dat wij terugkijken op het goede werk en de fijne samenwerking rondom het uitgevoerde casco van project Boodschappencentrum in Heenvliet.

Het bedrijf Koster Betonwerken uit Zierikzee heeft de kelder-, fundering- en de begane grondvloer compleet gerealiseerd en is tot beste onderaannemer van dit project benoemd. Op donderdag 9 november jl. hebben wij aan de mannen van Koster Betonwerken een heerlijke taart met een impressie van het Boodschappencentrum aangeboden.

Van harte gefeliciteerd namens Gebroeders Blokland!

19 oktober 2023

Wordt jij onze nieuwe Klantadviseur?

VACATURE KLANTADVISEUR

Kan jij klanten adviseren om van hun nieuwbouw huis een waar thuis te maken en heb je zin om onze kopers te begeleiden van aankoop tot oplevering? Dan ben jij onze nieuwe klantadviseur!

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Bekijk dan onder het kopje vacatures op de website de vacature van Klantadviseur!

12 oktober 2023

Overeenkomst Parcour Gouda ondertekend

Ontwikkelaar Gouda Spoorzicht CV (Blauwhoed en Gebr. Blokland) heeft op 26 september de overeenkomsten ondertekend met AW Groep en met Gebroeders Blokland.

AW Groep is verantwoordelijk voor het inrichtingsplan van de openbare ruimte, de sloopwerkzaamheden, het aanbrengen van voorbelasting en het bouw- en woonrijp maken van het gebied. Gebroeders Blokland voor de complete realisatie van het project ‘Parcour’ bestaande uit 49 woningen en 9 appartementen
‘Parcour’ heeft een diverse woningaanbod waardoor het een aantrekkelijk nieuwbouwproject is voor verschillende doelgroepen; van gezinnen met kinderen tot senioren en jonge stellen.

Vanaf nu staat het woningaanbod van Parcour op de website www.woneninparcour.nl. In november 2023 start de verkoop, de verwachte realisatieperiode is van eind 2024 tot medio 2026.

9 oktober 2023

Training Veiligheidsleiderschap door Aboma

Soms valt er op het gebied van veilig handelen nog wel wat te verbeteren. Maar hoe pakt u dat aan, zonder telkens als politieagent te moeten optreden?

Gebroeders Blokland deed een beroep op Aboma Consultancy die met de training Veiligheidsleiderschap praktische handvatten geeft om de veiligheidscultuur te verbeteren.

Een succesformule, zo blijkt! Lees onderstaand artikel met Mitran Boelee en Martin Nederveen voor Stedenbouw. De vervolgtraining is alweer ingepland.
https://aboma.nl/.../geen-psychologische-peptalk-maar.../...

28 september 2023

Stichting BEZWA organiseerde een rally om geld op te halen

De stichting BEZWA organiseerde op 9 september 2023 een rally om geld op te halen voor de BEZWA foundation
Samen met 34 andere deelnemers namen René Sleeuwenhoek en Corsé van Rijn deel aan deze rally met oldtimers, sportauto’s en cabrio’s.

Vanuit de mist bij het kasteel De Vanenburg in Putten starten de deelnemers aan een mooie route die hen vervolgens met een prachtige zon door de Veluwe leidde.

De dag werd met een veiling en BBQ afgesloten waarbij de veiling maar liefst € 15.000 opgebracht heeft voor de BEZWA foundation.

https://bezwa.nl/

7 september 2023

Martijn ontving enthousiast een aantal studenten

Woensdag 30 augustus werden door Martijn Visser, onze BIM-Coördinator, diverse eerste jaar MBO Studenten verwelkomt op kantoor bij Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw BV.

Martijn heeft enthousiast vertelt over welke mogelijkheden er zijn met de opleiding die de studenten gestart zijn bij #Bouw- en Inframensen Zuid-Holland Zuid en dan zowel in de functie van werkvoorbereider als BIM-Coördinator!

2 augustus 2023

Twee projecten in Hardinxveld-Giessendam

Niet op één, maar op twee plaatsen in Gemeente Hardinxveld-Giessendam is Gebroeders Blokland aan het bouwen! (nou ja... als we weer terug zijn van bouwvakantie dan). De IJzergieterij én Ons Dorp; beide op een unieke locatie en met een eigen karakter, maar wel in hetzelfde, prachtige dorp. In beide projecten zijn nog woningen in te koop en vanaf nu zijn ze samen op één website te vinden: www.nieuwbouwinhardinxveld.nl

29 juni 2023

Het project Wisselspoor in het jaarboek Architectuur in Nederland 2022|2023

Wisselspoor Utrecht:
Een project met 122 eenheden, bestaande uit 69 appartementen en 53 woningen, waarvan 6 zelfontwerpkavels en 1 CPO-gebouw met 9 appartementen, die in opdracht van Synchroon in één bouwstroom zijn gerealiseerd.

Het project bevat een grote diversiteit aan woningtypes, materialen en afwerkingen waarbij de bouwmethode is aangepast aan de ligging langs het spoor.
Daarnaast omvat het project een bovenbouwwerkplaats die wij gerestaureerd en teruggebracht hebben naar de oorspronkelijke vorm uit de beginjaren 1910.
Deze bovenbouwwerkplaats is daarna getransformeerd tot een moderne parkeergarage met een commerciële plint.

Dat dit project dan dit jaar is opgenomen in het jaarboek Architectuur in Nederland 2022|2023 is de kers op de taart!
We zijn trots op het eindresultaat waaraan we samen met ontzettend veel partners hebben gewerkt! Wisselspoor pronkt in het overzicht van ‘meest toonaangevende gebouwen in Nederland van het afgelopen jaar’.

Dank aan allen voor dit prachtige resultaat!

Studioninedots, MEESVISSER, Zecc Architecten, Space Encounters, BLAUW People driven architecture, RHAW architecture, PUUUR , Atelier voor bouwkunde van der Smit
Hooijer Renkum, Klimaatgarant, Breman Zuid, Velegro Installatietechniek b.v., Rollecate B.V., Gervalin Dakbedekkingen B.V., Stalent, Haverhals Metselwerken, Timmer- en Aannemingsbedrijf Den Butter & Voogt, Metadecor, VIANEN

#utrecht #wisselspoor #nieuwbouw #transformatie #sameninontwikkelingenbouw #project

16 juni 2023

Masterclass Conceptontwikkeling van de NEPROM

Sinds begin dit jaar hebben onze ontwikkelaars Michel Heijneman en Wim de Jong deelgenomen aan de Masterclass Conceptontwikkeling van de NEPROM.

Samen met een enthousiaste en leuke groep vakgenoten hebben zij inspirerende concepten en projecten bezocht met inspirerende presentaties, workshops en verhalen van gastsprekers. Dit allemaal onder de bevlogen begeleiding van Paul Splinter en Bas van Schelven.

Afgelopen weekend hebben Michel en Wim deze opleiding met succes afgerond, namens Gebroeders Blokland van harte gefeliciteerd!

9 juni 2023

Duurzame wind wokkels

Deze week zijn bij de Materieeldienst en op kantoor de vlaggen vervangen voor duurzame wind wokkels.

Bestaande vlaggen moesten we zeer regelmatig vervangen vanwege slijtage door de wind.

De wind wokkels wekken energie overdag en in de nacht op. Op deze wijze wekken we zelf duurzame energie!

26 mei 2023

Dag van de Bouw 17 juni 2023

- Kom langs, en neem een kijkje! -

Op zaterdag 17 juni aanstaande kan iedereen een kijkje achter de bouwdoeken nemen bij Prinsenpark in Rotterdam.
Doorgaans is de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 is deze van 10.00 tot 15.00 uur opengesteld voor het publiek.
De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Informatie over het project is te vinden op www.woneninprinsenpark.nl

16 mei 2023

Volg jij Piet op?

Bekijk de vacature onder de pagina vacatures of scan de QR-code!
Heb je vragen? Bel of app gewoon even.

#vacature #monteur #materieeldienst #werkenindebouw #sameninontwikkelingenbouw #gebroedersblokland

21 april 2023

De gordijnen hangen, de vloeren zijn aangeveegd, puntjes worden op de i gezet

De gordijnen hangen, de vloeren zijn aangeveegd, puntjes worden op de i gezet en daarna heerlijk met de voetjes omhoog in je nieuwe huis. Dat doen de kopers van het project Aan de Giessen in Hardinxveld-Giessendam.

De afgelopen weken hebben wij alle kopers blij gemaakt met een borrelplanken boek, flesje wijn en een uitgebreide borrelplank om heerlijk van te genieten.

Wij wensen alle kopers van Aan de Giessen onwijs veel woonplezier toe op deze mooie locatie!

4 april 2023

Zonnig event voor De Burgemeester in Sliedrecht

Dinsdag 3 april 2023 is de start van de bouw van 29 appartementen De Burgemeester in de wijk Baanhoek-West in Sliedrecht gevierd. Burgemeester Jan de Vries heeft als officiële handeling samen met toekomstige bewoners Ton en Annie van der Hel een kozijn geplaatst. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor de kopers om de toekomstige buren te ontmoeten. Het was een geslaagde zonnige middag!

Dit project realiseren wij in opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling.

27 maart 2023

Start bouw event Ons Dorp fase 1

Op vrijdagmiddag 24 maart hebben we samen met de toekomstige bewoners de start bouw van Ons Dorp fase 1 gevierd.
En wat was het een feest! Veel kopers hebben elkaar beter leren kennen en ook de kinderen wisten elkaar goed te vinden.
Dat belooft een heel gezellig ‘dorp’ te worden. En nu…..lekker door bouwen!

9 maart 2023

Training Veiligheidsleiderschap

Afgelopen dinsdag 7 maart en donderdag 9 maart zijn onze uitvoerders en projectleiders gestart met de training Veiligheidsleiderschap onder leiding van Aboma.

De training bestaat uit 3 dagdelen waarbij er verschillende thema’s aan bod komen met als hoofdonderwerp veiligheid en kwaliteit.

12 oktober 2022

Feestelijke start bouw volgende fase De Kade in Maassluis

De bouw van de 62 duurzame stadswoningen in de nieuwe woonwijk De Kade Maassluis is woensdag 12 oktober feestelijk van start gegaan. Gebroeders Blokland realiseert deze woningen aan de straten Zalmstael, Watertoren en Taanschuurkade in opdracht van Appelbloesem B.V.

Wethouder Sjoerd Kuiper (Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting) verrichtte de officiële handeling, enthousiast bijgestaan door Corsé van Rijn van Gebroeders Blokland, Piet Broekhoven van Kade Maassluis en één van de toekomstige bewoners. Met een grote houten hamer sloegen zij ieder een symbolische paal de grond in.

30 september 2022

Oplevering B’RIX26 (De Rik) in Brielle

Vrijdag 30 september zijn de 43 huurappartementen B'RIX26 (De Rik) in Brielle officieel opgeleverd aan onze opdrachtgever Zuyderleven Invest.

Diezelfde dag zijn aan alle huurders de sleutels overhandigd. Een feestelijk moment wat onder het genot van een kop koffie met een lekker gebakje zeker niet onopgemerkt voorbij is gegaan.

Gebroeders Blokland is trots op dit project en bedankt iedereen die hierbij betrokken is geweest voor dit prachtige resultaat.

15 juli 2022

Realisatie De Erven 4D in Hoef en Haag

Op donderdag 14 juli hebben René Biesheuvel en Corsé van Rijn de overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen De Erven fase 4D in Hoef en Haag. Dit project is een ontwikkeling van Hoef en Haag CV (AM en BPD). De verkoop start in juli 2022 en de realisatie in het voorjaar van 2023.
Voor Gebroeders Blokland is dit inmiddels het 7e project in Hoef en Haag en komen we hiermee op 227 woningen.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111