Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

29 mei 2019

Game On –

Game On is een techniekmanifestatie voor het onderwijs in de regio. Samen willen we de jeugd enthousiast maken voor de techniek. Dit jaarlijks terugkerend evenement zal dit jaar in de Evenementenhal in Gorinchem plaatsvinden. Gebroeders Blokland stelt materieel en een opslagcontainer voor dit evenement ter beschikking. Meer weten? Ga dan naar www.schoolenbedrijf.nl/game-on

22 mei 2019

Een gezellige kopersborrel voor de toekomstige bewoners van Lentehof Zijderveld

Woensdag 22 mei 2019 was de kopersborrel voor project Lentehof Zijderveld bij makelaar Van Ekeren Kuiper in Leerdam. Toekomstige bewoners hebben onder het genot van een hapje en drankje kennis kunnen maken met hun nieuwe buren. Een gezellige avond met een goede sfeer!

15 mei 2019

Startsein voor de bouw van Hollands Huis in Hardinxveld-Giessendam gegeven

De start van Hollands Huis is een feit. Wethouders Jan Nederveen en Trudy Baggerman gaven met een flinke mep met de hamer het startsein voor de bouw. Een drumband zorgde ondertussen voor een vrolijk deuntje. En daarna konden nieuwe buren met elkaar kennismaken.

Dit project wordt gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van AM.

7 mei 2019

Bouw Het Prinsenkwartier in Brielle feestelijk gestart

Gebroeders Blokland heeft op donderdag 25 april samen met Altera, gemeente Brielle en de Catharina Stichting het startsein gegeven voor de bouw van Het Prinsenkwartier in Brielle. Dit woon- en zorgcomplex omvat 44 appartementen, algemene ruimte met grand café en 28 psychogeriatrische eenheden.

Nadat wethouder Schoon de eerste paal geslagen had, is de officiële naam van het complex onthuld; Het Prinsenkwartier is een feit! De dag werd met een hapje en drankje afgesloten en we kijken vooruit naar een voorspoedige bouw van dit bijzonder duurzame project.

18 april 2019

Project Lentehof in Zijderveld uitverkocht!

De handtekening voor de laatste nieuwbouwwoning van Lentehof in Zijderveld is gezet. Daarmee zijn alle woningen verkocht!

12 april 2019

Project Xcellent in Lexmond uitverkocht!

De laatste fase van de nieuwbouwwijk Xcellent in lexmond is uitverkocht. Op dit moment worden de laatste twee fases gerealiseerd waarvan deze eerste woningen/appartementen naar verwachting eind Q4 2019 opgeleverd zullen worden.

10 april 2019

Technische paal voor zorg-en welzijncomplex Brielle

Dinsdag 9 april is de technische paal voor het zorg- en welzijncomplex aan de M.H. Trompstraat in Brielle geslagen. Binnenkort zal de start bouw feestelijk worden ingeluid én de naam van het complex bekend worden gemaakt.

21 maart 2019

Deelname Dokvijver Werkendam; Open Huizen Dag zaterdag 30 maart 2019

Interesse in een appartement van Dokvijver? Kom zaterdag 30 maart 2019 een kijkje nemen in een van de appartementen. De makelaar en projectmanager staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer? Zaterdag 30 maart 2019
Waar? Dokvijver, Havenstraat 52 in Werkendam
Hoe laat? Van 11.00 tot 15.00 uur

Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Komt u ook?

21 maart 2019

LEAN op de werkvloer

Al het personeel van Gebroeders Blokland maakt kennis met LEAN, zo ook onze medewerkers op de bouwplaatsen. De eerste interactieve sessies op de materieeldienst zijn geweest waarna er in kleine groepjes verder gewerkt zal worden op de diverse bouwplaatsen. #alleséénkeer#arpa

26 februari 2019

Overzichtsfoto De Nieuwe Buurt en Hollands Huis

Wat een plaatje ☀️ Op deze foto zien we twee prachtige projecten die wij aan het bouwen zijn. De Nieuwe Buurt in opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling en Hollands Huis in opdracht van AM bv.

30 januari 2019

Verkoop fase 2 Lentehof Zijderveld gestart!

Na het succes van fase 1 is vandaag de verkoop gestart van fase 2 van Lentehof in Zijderveld. In deze fase worden 8 eengezinswoningen type Perenbloesem en 4 multifunctionele woningen type Appelbloesem gerealiseerd.

Meer weten? Ga naar de website www.lentehofzijderveld.nl of neem contact op met een van de makelaars.

📞 Dennis Kuiper 0345 63 21 00
📞 Agnes Stam 06 30 76 90 03

24 januari 2019

55 appartementen van Woonvisie opgeleverd

Een moment om te vieren! Op 24 januari zijn de 55 appartementen van Woonvisie in Barendrecht opgeleverd. Met 0,74 opleverpunt per appartement een mooi resultaat! We wensen de toekomstige bewoners van de appartementen veel woonplezier!

20 december 2018

55 huurappartementen in Barendrecht

Een rondgang op de bouw in Barendrecht met onze opdrachtgever Woonvisie Ridderkerk. 55 appartementen, begin 2019 opleveren, allemaal verhuurd, samen trots op de samenwerking en de geleverde prestatie!

6 december 2018

10 woningen op één dag verkocht!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend. De toekomstige bewoners zijn in het inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam welkom geheten door het verkoopteam en de makelaar. Na een korte introductie konden de kopers aan een lange tafel plaatsnemen en zijn, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet. We kijken samen terug op een geslaagde middag!

26 november 2018

Relatiemiddag Gebroeders Blokland

Op 22 november 2018 heeft onze geslaagde relatiemiddag plaatsgevonden. Onze nieuwe materieellocatie geheel in winterse sferen met gezellige eethuisjes. Een mooi moment om de samenwerking met onze partners te onderstrepen en was er de gelegenheid om het glas te heffen op de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren met Jan van Vliet. Daarnaast heeft Arnout van den Bossche een hilarisch en herkenbare humorvoorstelling gegeven over de ‘ellende’ op het werk. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde middag met een grote opkomst!

16 november 2018

Transformatie in Rhoon

Het oude APL gebouw aan de stationsstraat in Rhoon zal getransformeerd worden tot een wooncomplex. In Albrandswaard is een groeiende vraag naar leefruimtes voor eenpersoonshuishoudens waar we met deze transformatie op in zullen spelen. De website zal eind dit jaar live gaan, waarbij ook de nieuwe naam van het gebouw bekend gemaakt zal worden. Naar verwachting zal het wooncomplex in de eerste helft van 2020 gereed zijn. Dit project is een samenwerking zijn tussen Van de Vorm Vastgoed en Gebroeders Blokland.

31 oktober 2018

Verhuisbericht

Per 1 november zal de Materieeldienst van Gebroeders Blokland gevestigd zijn aan:
Havenstraat 1
3372 BD Hardinxveld-Giessendam

Contact opnemen kan via:
+31 (0)6 13 93 69 84
+31 (0) 184 620 888
cbl@gebroedersblokland.nl

18 oktober 2018

Start Verkoop de Symfonie in Sliedrecht

de Symfonie in de nieuwbouwwijk Baanhoek-West in Sliedrecht is op 18 oktober feestelijk in verkoop gegaan. De geïnteresseerden konden tijdens het verkoopevent als eerst de woningconfigurator uitproberen, het team achter het project ontmoeten en hun voorkeur voor een bouwnummer aan ons doorgeven. Bij de leuke foodtruck werd er lekker van de poffertjes gegeten en ook het zoete presentje werd gretig in ontvangst genomen. Een geslaagde avond waar we veel mogelijk toekomstige bewoners hebben mogen ontmoeten.

16 juli 2018

Start Verkoop Hoofdwacht – Hellevoetsluis

Wat een feestelijke ochtend bij de start verkoop van Hoofdwacht op zaterdag 14 juli! De belangstelling was enorm groot. Met de Baristabar en het zomerse weer was het helemaal compeet.

21 juni 2018

Lidmaatschap Stroomversnelling

Tijdens de samenwerkdag op 21 juni is Gebroeders Blokland lid geworden van Stroomversnelling. Deze organisatie geeft uitvoering aan de noodzakelijke maatschappelijke innovatie die nodig is voor de energietransitie. Denk hierbij aan NoM (Nul-Op-de-Meter) woningen. Dat doen ze door te ontwikkelen, verbinden, kennis te delen en de juiste randvoorwaarden te creëren. We zijn trots hier deel van uit te mogen maken. Meer weten over Stroomversnelling? Kijk dan op http://stroomversnelling.nl

7 juni 2018

SUCCESVOLLE GAME ON DRECHTSTEDEN

Gebroeders Blokland was op 4 en 5 juni jl. aanwezig bij Game On Drechtsteden met twee typische bouwactiviteiten: het in elkaar zetten van een rolsteiger en het leggen van dakpannen. Wat is nu leuker dan hoog in een steiger klimmen of een patroon van dakpannen leggen op een dakvlak? Onder leiding van een aantal van onze timmerlieden, uitvoerders en werkvoorbereiders mochten de leerlingen in kleine groepjes de activiteiten uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om onze branche onder de aandacht te brengen bij de jeugd en ze te interesseren voor het vak. Zo’n 1.500 leerlingen van verschillende scholen uit de regio Drechtsteden hebben zich kunnen vermaken tussen de techniek.

26 mei 2018

Feestelijke start 33 appartementen XL Wonen Zoetermeer

De bouw van de 33 appartementen XL Wonen in Zoetermeer is op donderdag 24 mei feestelijk gevierd.
Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners heeft wethouder Kuiper van gemeente Zoetermeer samen met mevrouw Dolman (één van de bewoners) de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een gezellige voortzetting van de middag in het naastgelegen kerkelijk centrum De Regenboog. Na verschillende speeches hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje bij te kletsen met hun nieuwe buren.

18 mei 2018

Nassaustede Schiedam, de turnkey overeenkomst is getekend

Op 16 mei 2018 is de turnkey overeenkomst getekend tussen Hartelt Fund Management B.V. en combinatie Zuiderzee Vastgoed / Gebroeders Blokland voor de ontwikkeling en bouw van 25 zorgeenheden te Schiedam. Tevens is vandaag de huurovereenkomst getekend met Stepping Stones. Het betreft een transformatie van het voormalig zusterhuis met aansluitend een deel nieuwbouw. Totaal bestaat het plan uit 40 appartementen, waarvan 15 koopappartementen. Op naar de start van de bouw!

13 april 2018

Inloopavond woonzorgcomplex Catharina Stichting Brielle

Op donderdag d.d. 19 april 2018 zal er een inloopavond plaatsvinden om omwonenden te informeren over het nieuw te bouwen woonzorgcomplex voor de Catharina Stichting aan de Van Sleenstraat te Brielle.

Tijdens deze inloopavond zullen wij u informeren over de vorderingen rondom de voorgenomen nieuwbouwplannen. Op deze inloopavond zullen medewerkers van Gebroeders Blokland en Catharina Stichting aanwezig zijn, die u aan de hand van presentatie panelen zullen informeren en uw vragen voor zover mogelijk beantwoorden.

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: tussen 16.30 en 19.00 uur
Plaats: De Sjoel, Turfkade 16 te Brielle

29 maart 2018

Oplevering fase 1 t’ Rijkje

De woningen van fase 1 staan (bijna) klaar voor de oplevering. En wat een plaatjes zijn het geworden!

Ook interesse in een woning van 't Rijkje? Kom donderdag 12 april 2018 tussen 19.30 en 21.00 uur naar het start verkoop event van fase 2 in ons inspiratiecentrum, Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111