Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

22 september 2021

Ryks in Rijsoord

Ontdek de prachtige nieuwbouwwoningen in RYKS In Rijsoord. Het kleinschalige nieuwbouwproject is gelegen in een groene, waterrijke omgeving met voldoende parkeerplaatsen en een speeltuin op het erf! Het omvat totaal 14 prachtige woningen in diverse woningtypes. Perceeloppervlak varieert van 114 m2 tot bijna 400 m2! De verkoop start op 7 oktober 2021. Meer informatie op de projectwebsite: www.ryksrijsoord.nl.

12 juli 2021

HENDRIQUE uitverkocht!

Het nieuwbouwproject HENDRIQUE in Hendrik-Ido-Ambacht is binnen mum van tijd uitverkocht. Het project in de Volgerlanden bestaat uit 50 gezinswoningen met een jaren '30 architectuur. De kopers worden de komende uitgenodigd voor hun woonwensengesprek.

3 mei 2021

HENDRIQUE | start verkoop 6 mei

Op donderdag 6 mei is de verkoop van het nieuwbouwproject HENDRIQUE gestart. Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht worden 50 gezinswoningen gerealiseerd. De woningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons, vensterluiken en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort voor het hele gezin. De woningen zijn onderverdeeld in rijwoningen, hoekwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen. Meer informatie op www.hendrique.nl

22 maart 2021

Hendrique

Midden in de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt HENDRIQUE ontwikkelt en gerealiseerd. Het bestaat uit 50 gezinswoningen onderverdeeld in rijwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen. Naar verwachting start de verkoop in mei 2021. Meer informatie over HENDRIQUE is te vinden op de website www.hendrique.nl

19 februari 2021

Verkoop Aan de Giessen in Hardinxveld-Giessendam gestart

Op 19 februari is de verkoop van Aan de Giessen gestart. Een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit drie bijzondere watervilla's, een markante vrijstaande woning en een twee-onder één-kap woning met een luxe uitstraling.

18 januari 2021

Vrachtwagen in huisstijl

Al vanaf de oprichting van Gebroeders Blokland, is Lock Transport bv onze vaste partner voor het dagelijkse transport naar de bouwplaatsen. Op maandag 18 januari hebben we samen de komst hun nieuwe vrachtwagen gevierd. En dat deze vrachtwagen dan onze huisstijl draagt, is de kers op een hele fijne samenwerking!

13 oktober 2020

Viering hoogste punt De Molenaar in Culemborg

Dinsdag 13 oktober hebben we met de kopers en opdrachtgever DKVG Rotterdam het hoogste punt gevierd van project De Molenaar in Culemborg. Natuurlijk conform de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Wij kijken terug op een geslaagde middag en zijn blij dat we de kopers op deze manier in het zonnetje konden zetten 👍

7 oktober 2020

Officiële handeling De Lindenlaan fase 2

Woensdag 7 oktober is de bouw van De Lindenlaan fase 2 klein gevierd met een officiële handeling door wethouder Markwat van de gemeente Goeree-Overflakkee en één van de kopers. Na afloop kreeg iedereen een feestpakket mee naar huis. Zo kon iedereen het feest thuis verder vieren.

24 augustus 2020

Het Prinsenkwartier in Brielle opgeleverd

Maandag 24 augustus is Het Prinsenkwartier in Brielle aan vastgoedbelegger Altera opgeleverd. Het woon- en zorgcomplex bevat 44 huurappartementen, 28 intramurale zorgeenheden, een grand café, werkplekken voor zorgmedewerkers en 41 parkeerplaatsen. Verder heeft het gebouw een EPC van 0,0. Zorgverlener Catharina Stichting heeft de zorgeenheden en het welzijnscentrum langjarig gehuurd.

25 juni 2020

Officiële handeling Wisselspoor te Utrecht

Wat een bijzonder moment! Op donderdag 25 juni was de officiële handeling van Wisselspoor in Utrecht. Iedere koper kon vanaf zijn eigen bank de feestelijkheden volgen. De video bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal

23 juni 2020

Goede opkomst bewonersavond nieuwbouwproject locatie De IJzergieterij

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdag 23 juni een bewonersavond gehouden waar omwonenden en belanghebbenden van het nieuwbouwproject De IJzergieterij vragen konden stellen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Het plan dat op dit moment ter inzage ligt werd positief ontvangen. Tijdens de avond kwam ook vanuit de bewoners goede input waarnaar gekeken gaat worden om dit indien mogelijk verder in het plan te verwerken.

12 juni 2020

Eerste paal Hoboken in Rhoon

Het is zover! De officiële start bouw van het transformatieproject Hoboken in Rhoon! Op vrijdag 12 juni is de eerste paal geslagen en natuurlijk kon de taart niet ontbreken. Samen met Van der Vorm Vastgoed kijken we uit naar een mooi resultaat.

Hoboken een appartementencomplex met 44 huurappartementen. Wonen in een groene omgeving en toch op korte afstand van Rotterdam en Den Haag.

18 mei 2020

Wisselspoor, een bijzonder project aan de 2e Daalsedijk in Utrecht

Voor opdrachtgever Synchroon realiseren we Wisselspoor in Utrecht. Slopen, renoveren, vernieuwen, herstellen en vervangen: de transformatie van de voormalige bouwbovenwerkplaats is in volle gang.

Daarnaast zitten de heipalen voor de woningen van blok C inmiddels in de grond, worden de heipalen voor blok D geboord en worden de werkzaamheden voor het hoofdriool van blok A en B uitgevoerd.

Op deze luchtfoto is een mooi overzicht te zien van het project.

3 april 2020

Top 10 Beste Bouwers 2019 bouwnu.nl bekend

De topscoorders 2019 van bouwnu.nl zijn bekend. Wij zijn door onze kopers beoordeeld door middel van een enquête en wij kunnen met trots zeggen dat Gebroeders Blokland met een 7,5 in de top 10 is geëindigd op een mooie 5e plaats!

18 december 2019

de Symfonie Sliedrecht Uitverkocht

De Symfonie in Sliedrecht is uitverkocht. Een nieuwbouwproject bestaande uit 37 eengezinswoningen in de geliefde wijk Baanhoek-West. De bouw is in volle gang, op naar de oplevering!

6 december 2019

’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne uitverkocht!

't Rijkje fase 2 in Oostvoorne is helemaal uitverkocht! De bouw loopt voorspoedig en de verwachtte oplevering is in het voorjaar van 2020.

1 november 2019

Officiële handeling Kristalpark Leerdam

Een zonnige woensdagmiddag en een leuk gezelschap. We kijken terug op een geslaagd start bouw event van kristalpark in Leerdam. Wethouder Zevenhuizen heeft een insectenhotel onthult dat in het naastgelegen park plaatst zal worden. Toekomstige buren hebben elkaar voor het eerst ontmoet en ideeën uitgewisseld. Er zijn nog twee woningen te koop. Interesse? www.kristalpark.nl

29 augustus 2019

Bouwfestijn van de Symfonie in Sliedrecht geslaagd!

Op een zonnige donderdagmiddag 29 augustus heeft wethouder Ton Spek van de Gemeente Sliedrecht samen met de kinderen aan de officiële handeling van de Symfonie in Sliedrecht gepuzzeld. Er zijn nog enkele woningen te koop. www.symfoniesliedrecht.nl

5 juli 2019

Voortgang Het Prinsenkwartier in Brielle

De ruwbouw is in volle gang! De complete 1e verdiepingsvloer is gelegd en afgestort. De 2e verdiepingsvloer van de 28 zorgeenheden is al deels gelegd. Na de bouwvak starten we met het geveltimmerwerk en kan bij deze zorgeenheden het dak waterdicht worden gemaakt.
Ontwikkeling en bouw door Gebroeders Blokland. In samenwerking met de Catharina Stichting en Altera.

20 juni 2019

Opleverfeest Nassaustede in Schiedam

Op donderdag 20 juni maakte de regen plaats voor de zon en konden we samen met betrokken partijen de bouw van het appartementencomplex Nassaustede vieren. De officiële handeling is verricht door Wethouder Minhas en er was ruimte om door het bijzondere complex te lopen.

7 juni 2019

Hoogste punt Xcellent in Lexmond

Het hoogste punt van Xcellent is behaald op 7 juni 2019! Dat vraagt om patat en snacks op de bouwplaats! Gezellig!

22 mei 2019

Een gezellige kopersborrel voor de toekomstige bewoners van Lentehof Zijderveld

Woensdag 22 mei 2019 was de kopersborrel voor project Lentehof Zijderveld bij makelaar Van Ekeren Kuiper in Leerdam. Toekomstige bewoners hebben onder het genot van een hapje en drankje kennis kunnen maken met hun nieuwe buren. Een gezellige avond met een goede sfeer!

15 mei 2019

Startsein voor de bouw van Hollands Huis in Hardinxveld-Giessendam gegeven

De start van Hollands Huis is een feit. Wethouders Jan Nederveen en Trudy Baggerman gaven met een flinke mep met de hamer het startsein voor de bouw. Een drumband zorgde ondertussen voor een vrolijk deuntje. En daarna konden nieuwe buren met elkaar kennismaken.

Dit project wordt gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van AM.

7 mei 2019

Bouw Het Prinsenkwartier in Brielle feestelijk gestart

Gebroeders Blokland heeft op donderdag 25 april samen met Altera, gemeente Brielle en de Catharina Stichting het startsein gegeven voor de bouw van Het Prinsenkwartier in Brielle. Dit woon- en zorgcomplex omvat 44 appartementen, algemene ruimte met grand café en 28 psychogeriatrische eenheden.

Nadat wethouder Schoon de eerste paal geslagen had, is de officiële naam van het complex onthuld; Het Prinsenkwartier is een feit! De dag werd met een hapje en drankje afgesloten en we kijken vooruit naar een voorspoedige bouw van dit bijzonder duurzame project.

18 april 2019

Project Lentehof in Zijderveld uitverkocht!

De handtekening voor de laatste nieuwbouwwoning van Lentehof in Zijderveld is gezet. Daarmee zijn alle woningen verkocht!

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111