Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

4 oktober 2022

Woensdag 19 oktober gaat Ons Dorp fase 2 vanuit ons inspiratiecentrum in verkoop!

Reserveer nu vast uw speeddate met de makelaar, ontvang dan ook de brochure, de prijslijst en ontmoet het team!

Een tijdsblok reserveren kan via uw persoonlijke aanmelding op de website: www.ons-dorp.nl

27 september 2022

LEAN & LEARN successen

Binnen een LEAN & LEARN organisatie is het naast continu verbeteren ook belangrijk dat de successen gevierd worden.

Met alle medewerkers van Gebroeders Blokland hebben we de afgelopen 2,5 jaar maar liefst 435 kaizens opgepakt en opgelost.
Deze successen zijn omgezet in een geldbedrag en er is unaniem besloten om dit prachtige bedrag van € 3.310,- te doneren aan een goed doel, deze keer is dat Stichting Ep & Vloet in Hardinxveld-Giessendam.

https://www.epenvloet.nl/home/

22 september 2022

Nieuwe keten geleverd bij de materieeldienst

Deze week kwamen met transport uit Tsjechië 9 gloednieuwe keten aan bij de materieeldienst.

Deze keten zullen worden ingezet bij de bouw van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam.

5 september 2022

Ons Dorp 19 oktober in verkoop

Ons Dorp fase 2 gaat in verkoop! Op woensdag 19 oktober zullen de 35 woningen beschikbaar zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang en over de exacte invulling van deze bijzonder dag zal binnenkort meer informatie volgen. Wilt u meer informatie over Ons Dorp? Kijk dan op www.ons-dorp.nl

15 juli 2022

Previewfase Ons Dorp fase 2 gestart

De previewfase van het tweede deel van het natuur inclusieve project Ons Dorp in Gemeente Hardinxveld-Giessendam is vandaag gestart. Vanaf nu is het mogelijk om uw interesse in een woning aan ons kenbaar te maken. Daarnaast zijn de prijsranges bekent en staan de plattegronden op de kavelkaart op de website. Welke woning heeft uw voorkeur? Kijk op www.ons-dorp.nl

16 juni 2022

Onthulling plaquettes historische vondst De Hoofdwacht Hellevoetsluis

Donderdag 16 juni 2022 heeft er in Hellevoetsluis bij De Hoofdwacht een officieel momentje plaatsgevonden. In gezelschap van de bewoners van deze prachtige appartementen heeft wethouder Margriet den Brok van de gemeente Hellevoetsluis twee plaquettes onthuld.

Deze plaquettes markeren de bijzondere vondst van een historische muur die tijdens de bouw van dit gebouw is gevonden. Deze muur stamt waarschijnlijk uit de 17e eeuw en vormde onderdeel van het westelijk havenhoofd, een van de oudste bakstenen bouwwerken van Hellevoetsluis.

Na afloop hebben de bewoners samen met de genodigden dit heugelijke moment onder het genot van een kop koffie en gebak op de binnenplaats van dit woongebouw gevierd.

11 mei 2022

Puzzelen in Hendrik-Ido-Ambacht

Op deze zonnige woensdagmiddag 11 mei hebben we samen met de toekomstige bewoners de start bouw van Hendrique gevierd.
En wat was het een feest! Voor wethouder André Flach was de officiële handeling even puzzelen en met de hulp van de vele kinderen kwam er een mooie impressie van het project tevoorschijn.
Hendrique is een nieuwbouwproject dat bestaat uit 50 gezinswoningen in de Volgerlanden in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.
Veel van de kopers hebben vandaag kennis gemaakt met hun toekomstige buren en ook de kinderen zochten elkaar al op. Dat belooft een hele gezellige buurt te worden.
En nu… lekker bouwen!
Meer projectinformatie op: www.hendrique.nl

6 mei 2022

Gebroeders Blokland en Stroomversnelling

Gebroeders Blokland is lid van de non-profit organisatie Stroomversnelling die innoveert binnen het domein van de energietransitie van woningen en wijken. Samen met andere leden die de gehele keten beslaan zoals gemeente, corporaties en toeleveranciers zijn wij als ontwikkelende bouwer lid van deze organisatie.

Stroomversnelling en de leden willen dat iedere woningeigenaar in Nederland kan kiezen voor een mooie, comfortabele, betaalbare én duurzame woning. Samen met het team van enthousiaste en betrokken experts van de Stroomversnelling zetten wij de schouders onder deze opgave.

Meer weten over Stoomversnelling? Ga naar https://stroomversnelling.nl/

19 april 2022

Symbolische sleuteloverdracht in De Kade Maassluis

Vanmorgen heeft uitvoerder Rico namens Gebroeders Blokland en opdrachtgever Appelbloesem de sleutel van de 28 appartementen 'Boonersluys' in De Kade Maassluis symbolisch overhandigd aan de heer Van der Have, voorzitter van de VvE.

De appartementen van dit woongebouw worden aansluitend in de komende periode opgeleverd aan de toekomstige bewoners. De 28 appartementen maken deel uit van het plan De Kade dat Gebroeders Blokland in opdracht van Appelbloesem in Maassluis realiseerd. De eerste lus met woningen is inmiddels al opgeleverd en nu dus ook de eerste appartementen , maar er wordt zowel aan de grondgebonden woningen van de volgende lus als aan het volgende woongebouw nog volop gebouwd.

31 maart 2022

Bouw Prinsenpark Rotterdam officieel gestart!

Donderdag 31 maart hebben we samen met de kopers en genodigen de start van de bouw van Prinsenpark officieel ingeluid op de bouwplaats. Na de toespraken van zowel wethouder Bas Kurvers van de gemeente Rotterdam als directeur René Sleeuwenhoek van Gebroeders Blokland was het moment daar om de bouw officieel in te luiden. Een drietal symbolische palen werden met een grote hamer de grond in geslagen door Bas Kurvers, René Sleeuwenhoek en een van de kopers van Prinsenpark.

24 januari 2022

Prinsenpark Rotterdam uitverkocht!

Alle 82 penthouses en suites in Prinsenpark zijn verkocht! Ons gehele team feliciteert alle kopers met de aankoop van een prachtig appartement. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw. De start van de bouw zal op korte termijn al plaatsvinden. Binnenkort ontvangen alle kopers hierover uiteraard meer informatie.

20 december 2021

Verkoop DOCK187 fase 5 gestart

De verkoop van DOCK187 fase 5 is gestart! De webstie is aangepast met de juiste informatie en prijzen en onder de tab downloads op de projectwebsite vind je alle verkoopstukken.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven op jouw gewenste bouwnummers(s). Dit doe je door in te loggen in je persoonlijke accountomgeving op de website en via het 'Digitaal inschrijfformulier' jouw gegevens in te vullen en het inschrijfproces volledig te doorlopen.

Meer weten? Ga naar www.dock187.nl

18 oktober 2021

Hoboken in Rhoon opgeleverd

Hoboken in Rhoon: Een transformatieproject van kantoorruimte naar 44 huurappartementen. Op 15 oktober is het project opgeleverd aan de opdrachtgever Van der Vorm Vastgoed. We kijken met trots terug op dit mooie project en de fijne samenwerking met de opdrachtgever en onze partners.

16 juli 2021

Ons Dorp fase 1 in verkoop!

Actief Samenleven, dat is Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam. Op donderdagavond 15 juli is de verkoop van fase 1 met een geslaagd webinar gestart. Inmiddels is de website aangevuld met achtergrondinformatie, verkoopstukken én natuurlijk een uitgebreide woningconfigurator. Benieuwd naar Ons Dorp? Kijk dan snel op www.ons-dorp.nl

4 juni 2021

Vrienden van Catharina Gasthuis

Inmiddels hebben de bewoners introk genomen in Het Prinsenkwartier en zijn zichtbaar blij met hun nieuwe thuis. Wij vinden het erg fijn om hier, met de ontwikkeling en bouw van dit woon/zorgcomplex, een bijdrage aan te hebben geleverd. Om de bewoners/cliënten extra activiteiten te bieden is stichting “Vrienden van het Catharina Gasthuis” opgericht. Gebroeders Blokland en HFB ondersteunen deze stichting maar al te graag met deze donatie. Ga voor meer informatie over de stichting naar en het projectinformatie op https://gebroedersblokland.nl/het-prinsenkwartier-brielle

13 april 2021

De IJzergieterij Hardinxveld-Giessendam in verkoop

Op dinsdag 13 april is met een online live webinar de verkoop van De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam gestart. Met bijna 500 aanmeldingen voor het webinar kunnen we zeker spreken van een succes. Ook werd er in de chatfunctie tijdens het webinar enthousiast gereageerd op het project.

19 maart 2021

Ondertekening aannemingsovereenkomst De Rik in Brielle

Op 19 maart is de aannemingsovereenkomst voor de realisatie van 43 huurappartementen De Rik in Brielle getekend door onze directeur René Biesheuvel en opdrachtgever Edwin van de Wouw van ZD Brielle 1 BV uit Breda.

De verwachting is om medio mei 2021 te starten met de bouw.

28 januari 2021

Verkoop 82 appartementen Prinsenpark Rotterdam gestart

Op donderdag 28 januari 2021 is de verkoop van 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam gestart. Middels een online webinar die de geïnteresseerden bij konden wonen is door het verkoopteam alles verteld over de luxe appartementen en het spectaculaire penthouse. Direct na het webinar konden geïnteresseerden via de 3D woningconfigurator inschrijven voor hun gewenste bouwnummer(s).

17 november 2020

Hoofdwacht Hellevoetsluis opgeleverd

De Hoofdwacht in Hellevoetsluis is gereed! Op 17 november is het laatste appartement opgeleverd. We wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

13 oktober 2020

Ondertekening herontwikkeling van 93 huurappartementen Mr. Lohmanstraat in Barendrecht

Dinsdag 13 oktober tekende onze algemeen directeur René Biesheuvel samen met directeur-bestuurder Peter Manders van Patrimonium de aannemingsovereenkomst voor de herontwikkeling van 93 huurappartementen Mr. Lohmanstraat in Barendrecht.

👷‍♂️ De bouw wordt op dit moment voorbereid en zal naar verwachting begin 2021 gaan starten.

23 september 2020

Feestelijke start bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis

Op woensdag 23 september is de bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis feestelijk van start gegaan. Op een ‘corona-proof’ ingerichte bouwplaats legde wethouder Daan Markwat de eerste constructieve steen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners.

7 juli 2020

Herontwikkeling aan de Mr. Lohmanstraat

Dinsdag 7 juli is de voorovereenkomst voor de herontwikkeling aan de Mr. Lohmanstraat getekend. De komende maanden wordt het ontwerp van de 93 nieuwbouwappartementen verder uit.gewerkt.

24 juni 2020

Volgende stap voor nieuwbouw IJzergieterij

Wethouder Trudy Baggerman en Algemeen Directeur René Biesheuvel van de Gebroeders Blokland hebben dinsdag 24 juni de samenwerkingsovereenkomst voor nieuwbouwproject De IJzergieterij getekend.

Met deze ondertekening op 1,5 m afstand, komt een mooi nieuw woongebied in Hardinxveld-Giessendam een stap dichterbij. Voor het project staan al ruim 750 geïnteresseerden ingeschreven.

22 juni 2020

Bijzondere tijden, bijzondere momenten!

Bijzondere tijden, bijzondere momenten! Omdat voor de kopers van De Molenaar in Culemborg een fysiek feestje op dit moment niet mogelijk is en we hen toch wilden feliciteren met de start bouw van hun nieuwe thuis, hebben we een heerlijk pakket toegestuurd. Kopers van De Molenaar, geniet ervan en PROOST 🥂

11 juni 2020

Bouwvoorbereiding De Kade Maassluis gestart!

👷‍♂️ De bouwvoorbereiding van De Kade in Maassluis is op donderdag 11 juni bekrachtigd met het plaatsen van een rioolbuis. Wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis was hiervoor uitgenodigd.

Gebroeders Blokland verzorgt de bouw van dit project in opdracht van Appelbloesem B.V.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111