Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

6 december 2018

10 woningen op één dag verkocht!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend. De toekomstige bewoners zijn in het inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam welkom geheten door het verkoopteam en de makelaar. Na een korte introductie konden de kopers aan een lange tafel plaatsnemen en zijn, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet. We kijken samen terug op een geslaagde middag!

26 november 2018

Relatiemiddag Gebroeders Blokland

Op 22 november 2018 heeft onze geslaagde relatiemiddag plaatsgevonden. Onze nieuwe materieellocatie geheel in winterse sferen met gezellige eethuisjes. Een mooi moment om de samenwerking met onze partners te onderstrepen en was er de gelegenheid om het glas te heffen op de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren met Jan van Vliet. Daarnaast heeft Arnout van den Bossche een hilarisch en herkenbare humorvoorstelling gegeven over de ‘ellende’ op het werk. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde middag met een grote opkomst!

16 november 2018

Transformatie in Rhoon

Het oude APL gebouw aan de stationsstraat in Rhoon zal getransformeerd worden tot een wooncomplex. In Albrandswaard is een groeiende vraag naar leefruimtes voor eenpersoonshuishoudens waar we met deze transformatie op in zullen spelen. De website zal eind dit jaar live gaan, waarbij ook de nieuwe naam van het gebouw bekend gemaakt zal worden. Naar verwachting zal het wooncomplex in de eerste helft van 2020 gereed zijn. Dit project is een samenwerking zijn tussen Van de Vorm Vastgoed en Gebroeders Blokland.

31 oktober 2018

Verhuisbericht

Per 1 november zal de Materieeldienst van Gebroeders Blokland gevestigd zijn aan:
Havenstraat 1
3372 BD Hardinxveld-Giessendam

Contact opnemen kan via:
+31 (0)6 13 93 69 84
+31 (0) 184 620 888
cbl@gebroedersblokland.nl

18 oktober 2018

Start Verkoop de Symfonie in Sliedrecht

de Symfonie in de nieuwbouwwijk Baanhoek-West in Sliedrecht is op 18 oktober feestelijk in verkoop gegaan. De geïnteresseerden konden tijdens het verkoopevent als eerst de woningconfigurator uitproberen, het team achter het project ontmoeten en hun voorkeur voor een bouwnummer aan ons doorgeven. Bij de leuke foodtruck werd er lekker van de poffertjes gegeten en ook het zoete presentje werd gretig in ontvangst genomen. Een geslaagde avond waar we veel mogelijk toekomstige bewoners hebben mogen ontmoeten.

16 juli 2018

Start Verkoop Hoofdwacht – Hellevoetsluis

Wat een feestelijke ochtend bij de start verkoop van Hoofdwacht op zaterdag 14 juli! De belangstelling was enorm groot. Met de Baristabar en het zomerse weer was het helemaal compeet.

21 juni 2018

Lidmaatschap Stroomversnelling

Tijdens de samenwerkdag op 21 juni is Gebroeders Blokland lid geworden van Stroomversnelling. Deze organisatie geeft uitvoering aan de noodzakelijke maatschappelijke innovatie die nodig is voor de energietransitie. Denk hierbij aan NoM (Nul-Op-de-Meter) woningen. Dat doen ze door te ontwikkelen, verbinden, kennis te delen en de juiste randvoorwaarden te creëren. We zijn trots hier deel van uit te mogen maken. Meer weten over Stroomversnelling? Kijk dan op http://stroomversnelling.nl

7 juni 2018

SUCCESVOLLE GAME ON DRECHTSTEDEN

Gebroeders Blokland was op 4 en 5 juni jl. aanwezig bij Game On Drechtsteden met twee typische bouwactiviteiten: het in elkaar zetten van een rolsteiger en het leggen van dakpannen. Wat is nu leuker dan hoog in een steiger klimmen of een patroon van dakpannen leggen op een dakvlak? Onder leiding van een aantal van onze timmerlieden, uitvoerders en werkvoorbereiders mochten de leerlingen in kleine groepjes de activiteiten uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om onze branche onder de aandacht te brengen bij de jeugd en ze te interesseren voor het vak. Zo’n 1.500 leerlingen van verschillende scholen uit de regio Drechtsteden hebben zich kunnen vermaken tussen de techniek.

26 mei 2018

Feestelijke start 33 appartementen XL Wonen Zoetermeer

De bouw van de 33 appartementen XL Wonen in Zoetermeer is op donderdag 24 mei feestelijk gevierd.
Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners heeft wethouder Kuiper van gemeente Zoetermeer samen met mevrouw Dolman (één van de bewoners) de puzzel gemaakt die een impressie van het project onthulde.

Aansluitend was er een gezellige voortzetting van de middag in het naastgelegen kerkelijk centrum De Regenboog. Na verschillende speeches hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje bij te kletsen met hun nieuwe buren.

18 mei 2018

Nassaustede Schiedam, de turnkey overeenkomst is getekend

Op 16 mei 2018 is de turnkey overeenkomst getekend tussen Hartelt Fund Management B.V. en combinatie Zuiderzee Vastgoed / Gebroeders Blokland voor de ontwikkeling en bouw van 25 zorgeenheden te Schiedam. Tevens is vandaag de huurovereenkomst getekend met Stepping Stones. Het betreft een transformatie van het voormalig zusterhuis met aansluitend een deel nieuwbouw. Totaal bestaat het plan uit 40 appartementen, waarvan 15 koopappartementen. Op naar de start van de bouw!

13 april 2018

Inloopavond woonzorgcomplex Catharina Stichting Brielle

Op donderdag d.d. 19 april 2018 zal er een inloopavond plaatsvinden om omwonenden te informeren over het nieuw te bouwen woonzorgcomplex voor de Catharina Stichting aan de Van Sleenstraat te Brielle.

Tijdens deze inloopavond zullen wij u informeren over de vorderingen rondom de voorgenomen nieuwbouwplannen. Op deze inloopavond zullen medewerkers van Gebroeders Blokland en Catharina Stichting aanwezig zijn, die u aan de hand van presentatie panelen zullen informeren en uw vragen voor zover mogelijk beantwoorden.

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: tussen 16.30 en 19.00 uur
Plaats: De Sjoel, Turfkade 16 te Brielle

29 maart 2018

Oplevering fase 1 t’ Rijkje

De woningen van fase 1 staan (bijna) klaar voor de oplevering. En wat een plaatjes zijn het geworden!

Ook interesse in een woning van 't Rijkje? Kom donderdag 12 april 2018 tussen 19.30 en 21.00 uur naar het start verkoop event van fase 2 in ons inspiratiecentrum, Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam.

22 maart 2018

Nieuw woonzorgcentrum in historische binnenstad Brielle

Gemeente Brielle en Catharina Stichting hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuw woonzorgcentrum aan de Burgemeester H. van Sleenstraat. Zorg- en welzijnsaanbieder Catharina Stichting, in samenwerking met de ontwikkelende aannemer Gebroeders Blokland, zijn voornemens om het nieuwe ontwerp van het woonzorgcentrum de komende weken aan alle belanghebbenden te presenteren.

13 maart 2018

Onze timmerman Piet Striegel is met pensioen

Na ruim 26 jaar had Piet Striegel op dinsdag 13 maart 2018 zijn laatste werkdag bij Gebroeders Blokland.
Dit wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus op de bouwplaats van Benedenveer hebben wij hem nog even in het zonnetje gezet.

Samen met de directie en verschillende collega’s was er een gezellig momentje onder het genot van koffie en warme broodjes.

22 februari 2018

Samenwerkingsovereenkomst 78 woningen ‘De Nieuwe Buurt’ ondertekend

Donderdag 22 februari is de samenwerkingsovereenkomst (SOK) ondertekend door Marien Kleinjan van AM en René Biesheuvel van Gebroeders Blokland voor de realisatie van 78 woningen 'De Nieuwe Buurt' in Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf maart zullen de eerste impressies en vanaf prijzen gepubliceerd worden. Verwacht wordt dat het plan in juni in verkoop gaat.

19 februari 2018

Symbolische handeling voor start bouw Klein Alblas fase II fase 2c in Alblasserdam

Maandag 19 februari is de symbolische handeling geweest voor de start bouw van acht tweekappers fase 2C van het project Klein Alblas II in Alblasserdam.

Wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam en Phillip Smits, algemeen directeur van projectontwikkelaar Blauwhoed, gaven onder toeziend oog van de toekomstige bewoners het startsein door een funderingsbalk van één van de woningen op zijn plek te leggen.

Klein Alblas II is een gezamenlijke ontwikkeling van projectontwikkelaar Blauwhoed en aannemer Gebroeders Blokland (Klein Alblas C.V.).

16 november 2017

Diverse input ontvangen tijdens woonwensenavond Lindenlaan fase 2

Tijdens de goed bezochte woonwensenavond op donderdag 16 november hebben we diverse input ontvangen voor de volgende fase van het project Lindenlaan in Ooltgensplaat. De punten worden geïnventariseerd en samen met het verkoopteam wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit verder toe te passen op het ontwerp van de woningen van fase 2.

7 november 2017

Start bouw event Het Kompas in Loosdrecht

Aanstaande donderdag is het zover! Dan wordt de officiële handeling verricht om de start bouw van Het Kompas in Loosdrecht te vieren. Wat deze handeling precies zal zijn, blijft nog even een verrassing.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

31 oktober 2017

Omgevingsvergunning voormalig zusterhuis NassauStede te Schiedam ingediend!

De omgevingsvergunning voor de transformatie van het voormalig zusterhuis en de nieuwbouw is vorige week bij de gemeente Schiedam ingediend.

Het plan NassauStede bestaat uit de renovatie van het voormalige zusterhuis en een nieuwbouwdeel. De delen worden gekoppeld middels een glazen verbinding.

Stepping Stones gaat 26 appartementen beheren. Deze organisatie biedt particuliere dementiezorg in sfeervolle monumentale zorgvilla’s aan ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Tevens worden er 14 koopappartementen aangeboden met de mogelijkheid extra zorg in te kopen bij Stepping Stones.

De planning is dat het project in 2018 van start gaat. De eerste bewoners kunnen naar verwachting in de zomer van 2019 hun intrek nemen in deze unieke woonomgeving.

Voor degenen die niet aanwezig konden zijn op de inloopavond en toch graag het plan nog willen inzien, ligt het plan vanaf nu ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Schiedam, Stadserf 1.

Wilt u ook verder op de hoogte gehouden worden over de voortgang? Schrijf u dan in op de website www.nassaustede.nl.

16 oktober 2017

Gebroeders Blokland steunt Jantje Beton

Op maandag 16 oktober 2017 heeft de directie van Gebroeders Blokland, René Biesheuvel en Jan van Vliet, een cheque ter waarde van € 5000,- overhandigd aan Rob van Gaal, directeur van stichting Jantje Beton.

Bij het openingsfeest van ons nieuwe kantoor Westpoort werd de genodigden gevraagd om een gift aan Jantje Beton. Onze relaties hebben een prachtig bedrag van € 3405,-. gedoneerd. De directie van Gebroeders Blokland heeft dit bedrag aangevuld tot € 5000,-. Wij bedanken al onze relaties voor hun bijdrage.

12 oktober 2017

Inloopavond project Dillenburg in Schiedam

Op maandag 16 oktober 2017 wordt er van 16.30 tot 19.00 uur een inloopavond voor project Dillenburg (NassauStede) gehouden in Wijkcentrum De Erker, Jan van Avennesstraat 32 in Schiedam.

Dit project bestaat uit 16 zorgappartementen (huur) in een voormalig monumentaal zusterhuis en wordt uitgebreid met nog eens 10 zorgappartementen en 14 koopappartementen. De nieuwbouw zal naadloos aansluiten bij het monumentale voormalig zusterhuis.

21 september 2017

Kopersinformatieavond project XL-Wonen in Zoetermeer

Op donderdag 21 september 2017 was de kopersinformatieavond voor het project XL-Wonen in Zoetermeer. De kopers waren uitgenodigd bij Het Woonlab/Bruynzeel keukens in Barendrecht. Tijdens deze avond waren verschillende bedrijven aanwezig om de kopers wat te vertellen over de afwerking van hun appartement.

11 september 2017

Startsein voor bouw van 8 woningen Klein Alblas fase 2b Alblasserdam

Maandag 11 september 2017 is het startsein gegeven voor de bouw van 8 nieuwe woningen in het middengebied van de wijk Waterhoven (Klein Alblas, fase 2b). In het bijzijn van de toekomstige bewoners plaatsten wethouder Peter Verheij, samen met Phillip Smits (algemeen directeur Blauwhoed) een betonblok. Gebroeders Blokland zal als aannemer deze woningen realiseren.

Wethouder Verheij is verheugd dat een nieuwe bouwfase gerealiseerd gaat worden. De te bouwen woningen zijn al verkocht en ook de acht woningen van de volgende fase (Klein Alblas II, fase 2c) zijn inmiddels al verkocht. Vorige week werden de naastgelegen, nieuwe woningen aan de Stenen Kamer opgeleverd.

4 september 2017

Koperskeuzeinformatieavond De Nieuwe Buurt

Donderdag 31 augustus 2017 was de koperskeuzeinformatieavond voor de tweede fase van het project De Nieuwe Buurt in Hardinxveld-Giessendam.

Als aannemer voor dit project van opdrachtgever BPD zijn wij verantwoordelijk om de kopers te informeren over het proces en de mogelijkheden rondom de keuzes van hun woonwensen.

28 augustus 2017

Alle woningen in project Benedenveer zijn VERKOCHT!

Afgelopen vrijdag is de handtekening gezet voor de laatste woning in Benedenveer. Dit betekent dat het project 100% is uitverkocht!

Wij zijn trots en bedanken iedereen die heeft geholpen om de verkoop van dit project tot een succes te maken!

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111