Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

4 februari 2020

Start bouw event Lentehof Zijderveld – donderdag 13 februari 2020

🎉 Donderdag 13 februari 2020 is het zover! Het start bouw event van Lentehof in Zijderveld. Samen met de kopers en genodigden hopen we er een gezellige middag van te maken.

17 december 2019

Cliënten Catharina Stichting als VIP onthaald

Wat een mooie reactie van de Catharina Stichting; "Mede dankzij uw gift hebben onze cliënten eind november een optreden van Ger Vos in het Luxor theater in Rotterdam bijgewoond. Zij werden als VIP onthaald, genoten van iedere minuut en kunnen nog lang de herinnering aan een fantastische avond koesteren. Namens onze cliënten enorm bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben!"

26 november 2019

DOCK187 trotse sponsor van Hockeyclub Goeree-Overflakkee

DOCK187 heeft namens Gebroeders Blokland een sponsorovereenkomst gesloten met HCGO (Hockeyclub Goeree-Overflakkee) en heeft de meiden van het MB1 team voorzien van nieuwe Reece wedstrijdshirts met de opdruk van het project DOCK187 in Middelharnis.

25 september 2019

Verkoop DOCK187 fase 4 Middelharnis gestart!

Op 25 september 2019 is de verkoop gestart van 17 woningen DOCK187 fase 4. Bij Llev in Middelharnis konden geïnteresseerden de woningen bekijken en zich inschrijven voor hun droomwoning.

17 juli 2019

Overeenkomst de Erven in Hoef en Haag

De Erven in Hoef & Haag; een mooi nieuwbouwproject met 51 woningen in een nieuw dorp naast Vianen. De samenwerkingsovereenkomst is getekend en Gebroeders Blokland is trots om deze woningen te mogen realiseren! De ontwikkeling van de Erven is van Hoef&Haag CV, dat bestaat uit de ontwikkelaars BPD Gebiedsontwikkeling en AM bv. De bouw start naar verwachting eind 2019. Meer informatie op https://www.hoefenhaag.nl/de-erven

5 juli 2019

Voortgang Het Prinsenkwartier in Brielle

De ruwbouw is in volle gang! De complete 1e verdiepingsvloer is gelegd en afgestort. De 2e verdiepingsvloer van de 28 zorgeenheden is al deels gelegd. Na de bouwvak starten we met het geveltimmerwerk en kan bij deze zorgeenheden het dak waterdicht worden gemaakt.
Ontwikkeling en bouw door Gebroeders Blokland. In samenwerking met de Catharina Stichting en Altera.

20 juni 2019

Opleverfeest Nassaustede in Schiedam

Op donderdag 20 juni maakte de regen plaats voor de zon en konden we samen met betrokken partijen de bouw van het appartementencomplex Nassaustede vieren. De officiële handeling is verricht door Wethouder Minhas en er was ruimte om door het bijzondere complex te lopen.

7 juni 2019

Hoogste punt Xcellent in Lexmond

Het hoogste punt van Xcellent is behaald op 7 juni 2019! Dat vraagt om patat en snacks op de bouwplaats! Gezellig!

22 mei 2019

Een gezellige kopersborrel voor de toekomstige bewoners van Lentehof Zijderveld

Woensdag 22 mei 2019 was de kopersborrel voor project Lentehof Zijderveld bij makelaar Van Ekeren Kuiper in Leerdam. Toekomstige bewoners hebben onder het genot van een hapje en drankje kennis kunnen maken met hun nieuwe buren. Een gezellige avond met een goede sfeer!

15 mei 2019

Startsein voor de bouw van Hollands Huis in Hardinxveld-Giessendam gegeven

De start van Hollands Huis is een feit. Wethouders Jan Nederveen en Trudy Baggerman gaven met een flinke mep met de hamer het startsein voor de bouw. Een drumband zorgde ondertussen voor een vrolijk deuntje. En daarna konden nieuwe buren met elkaar kennismaken.

Dit project wordt gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van AM.

7 mei 2019

Bouw Het Prinsenkwartier in Brielle feestelijk gestart

Gebroeders Blokland heeft op donderdag 25 april samen met Altera, gemeente Brielle en de Catharina Stichting het startsein gegeven voor de bouw van Het Prinsenkwartier in Brielle. Dit woon- en zorgcomplex omvat 44 appartementen, algemene ruimte met grand café en 28 psychogeriatrische eenheden.

Nadat wethouder Schoon de eerste paal geslagen had, is de officiële naam van het complex onthuld; Het Prinsenkwartier is een feit! De dag werd met een hapje en drankje afgesloten en we kijken vooruit naar een voorspoedige bouw van dit bijzonder duurzame project.

18 april 2019

Project Lentehof in Zijderveld uitverkocht!

De handtekening voor de laatste nieuwbouwwoning van Lentehof in Zijderveld is gezet. Daarmee zijn alle woningen verkocht!

12 april 2019

Project Xcellent in Lexmond uitverkocht!

De laatste fase van de nieuwbouwwijk Xcellent in lexmond is uitverkocht. Op dit moment worden de laatste twee fases gerealiseerd waarvan deze eerste woningen/appartementen naar verwachting eind Q4 2019 opgeleverd zullen worden.

10 april 2019

Technische paal voor zorg-en welzijncomplex Brielle

Dinsdag 9 april is de technische paal voor het zorg- en welzijncomplex aan de M.H. Trompstraat in Brielle geslagen. Binnenkort zal de start bouw feestelijk worden ingeluid én de naam van het complex bekend worden gemaakt.

21 maart 2019

Deelname Dokvijver Werkendam; Open Huizen Dag zaterdag 30 maart 2019

Interesse in een appartement van Dokvijver? Kom zaterdag 30 maart 2019 een kijkje nemen in een van de appartementen. De makelaar en projectmanager staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer? Zaterdag 30 maart 2019
Waar? Dokvijver, Havenstraat 52 in Werkendam
Hoe laat? Van 11.00 tot 15.00 uur

Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Komt u ook?

1 maart 2019

Hoogste punt Nassaustede gevierd!

Het hoogste punt van Nassaustede is vandaag gevierd. Met een friet en snacks voor de hardwerkende bouwvakkers was het weer een gezellige vrijdagmiddag!

14 februari 2019

Eerste Nul-op-de-Meter woning opgeleverd!

Op donderdag 14 februari werd de eerste Nul-op-de-Meter woning van Gebroeders Blokland in de gemeente Brielle opgeleverd. Met het heerlijke voorjaarszonnetje in de rug en een mooie strik om de woning was deze speciale dag zeker een cadeautje.

Om de gemeente Brielle te bedanken voor de goede samenwerking en hen te feliciteren met deze eerste NOM woning overhandigde projectmanager Jaco Brand een award aan wethouder André Schoon. De wethouder heeft vervolgens de sleutels overhandigd aan de bewoners van bouwnummer 25, de eerste woning die werd opgeleverd.

29 januari 2019

Aannemingsovereenkomst Kristalpark getekend

Op dinsdag 29 januari is de aannemingsovereenkomst met Ouwehand Bouw in Gorinchem getekend voor Kristalpark Leerdam. Dit project bestaat uit 12 woningen en 24 appartementen in de geliefde wijk Broekgraaf.

18 januari 2019

Overeenkomsten Catharina Hof ondertekend

Gebroeders Blokland, Altera en de Catharina Stichting hebben de overeenkomsten voor de bouw van een nieuw woon- en zorgcomplex in Brielle ondertekend. Catharina Hof zal een complex worden met hierin 44 huurappartementen voor de oudere doelgroep, 28 psychogeriatrische eenheden en een welzijnscentrum met grand café. Tijdens de gehele ontwikkelfase hebben wij steeds gekeken of het plan past bij de wensen van de doelgroep en gekeken naar de werkprocessen van de Catharina Stichting. ” aldus Wim de Jong, projectmanager van Gebroeders Blokland. “Wat heeft deze doelgroep nodig om zich thuis en vooral ook veilig te voelen. De zorgsector is voor ons nog een redelijk nieuwe markt en we zijn erg blij om dit bijzondere complex te kunnen gaan realiseren”Tijdens de gehele ontwikkelfase hebben wij steeds gekeken naar de werkprocessen van de Catharina Stichting en of het plan past bij de wensen van de doelgroep. ”

De start bouw van dit duurzame en energie neutrale project zal naar verwachting april 2019 zijn. De verwachte oplevering is in 2020, waarmee Brielle er een mooie huisvesting met zorgfaciliteiten voor de oudere doelgroep bij krijgt.

11 december 2018

Verkoop gestart project Lentehof in Zijderveld

Dinsdag 11 december zijn we in verkoop gegaan met de 1e fase van project Lentehof. Het was gezellig druk en de eerste interesseformulieren zijn dezelfde avond nog ingeleverd.

Deze 1e fase bestaat uit 8 eengezinswoningen en 3 multifunctionele woningen. Net na de kerstvakantie verwachten we met fase 2 in verkoop te gaan. Deze fase bestaat uit 8 eengezinswoningen en 4 multifunctionele woningen.

30 november 2018

Feestelijke start bouw!

De tijdscapsule is ingegraven en de funderingsbalk is gelegd tijdens de officiële handeling bij start bouw van Xcellent fase 3 en 4. Met de bouw van deze laatste fases is deze nieuwbouwwijk naar verwachting eind 2019 compleet.

23 november 2018

Kinderen basisschool ‘De Wonderwijzer ‘op bouwbezoek bij De Nieuwe Buurt

‘Hoe wordt een huis gebouwd? Wat voor gereedschap wordt er gebruikt? Hoe ziet een bouwtekening eruit?’ Afgelopen vrijdag kregen de kinderen van groep 3/4 en 4/5 van basisschool ‘De Wonderwijzer’ uit Hardinxveld-Giessendam de mogelijkheid om deze vragen te stellen aan de uitvoerder van Gebroeders Blokland op de bouwplaats van nieuwbouwproject De Nieuwe Buurt. Na afloop kreeg iedereen een Gebroeders Blokland goody bag.

9 november 2018

Xcellent fase 2 in lexmond opgeleverd

De 16 woningen in de tweede fase van Xcellent zijn deze week opgeleverd. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier! Nieuwbouwproject Xcellent in Lexmond bestaat in totaal uit 4 fases, waar in de laatste fase nog 2 riante herenhuizen vrij zijn.

29 oktober 2018

Woon & Lifestyle beurs 2018 @TielemanKeukens

Op 26 en 27 oktober stonden we met de projecten DOCK187 en Hoofdwacht op de Woon & Lifestyle beurs van Tieleman Keukens in Middelharnis. Met de ongeveer 2.000 bezoekers waren het twee gezellige dagen waar we veel mensen hebben gesproken.

6 oktober 2018

Open Huizen Dag 6 oktober een succes!

Zaterdag 6 oktober was de Open Huizen Dag. In de verkoopunit waren 2 woonspecialistes aanwezig om iedereen te woord te staan die meer wilden weten over de prachtige woningen van DOCK187.

Zij hebben deze dag leuke gesprekken gevoerd en voor een aantal enthousiaste mensen een woning van DOCK187 onder optie gezet.

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Meer weten? Neem contact op met Thekla, tel. 085 - 06 63 192 of mail thekla@dock187.nl

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111