Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact
Online bewonersbijeenkomst

Ontwikkeling aan de Fortlaan in Numansdorp

Gebroeders Blokland gaat het perceel gelegen aan de Fortlaan, met goedvinden van de gemeente Hoekse Waard, ontwikkelen naar woningbouw. Met deze ontwikkeling verandert de woonomgeving. We vinden het belangrijk dat omwonenden en belanghebbenden goed geïnformeerd worden en het liefst zo vroeg mogelijk.

Graag willen wij onze ideeën voor de nieuwe invulling van het plangebied aan u voorleggen tijdens een online bijeenkomst.

In verband met de grootte van de groep, splitsen wij deze op, zodat de kwaliteit van de gesprekken gewaarborgd blijft. De online bijeenkomsten vinden plaats in de volgende samenstellingen:

bewoners van “De Havenmeester”
bewoners van de Schuringsedijk
bewoners van de Koriander.

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via de aanmeldknop

Planning

De uitkomsten van de eerste bijeenkomsten worden door Gebroeders Blokland in overleg met de gemeente verwerkt in het vervolg van de planvorming.

Na deze eerste bijeenkomsten organiseren wij een tweede vervolgbijeenkomst en presenteren dan het voorlopige ontwerp.

Daarna ronden we het definitieve ontwerp af en hebben we nog een laatste bijeenkomst. Vervolgens wordt het definitieve ontwerp verwerkt in het ontwerp bestemmingsplan. Dit nieuwe ontwerp bestemmingsplan zal door het college van burgemeester en wethouders moeten worden vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt vervolgens ter inzage gelegd. In de bestemmingsplanprocedure kunt u naast vragen en opmerkingen ook eventuele bezwaren kwijt. Hierna zal uiteindelijk de gemeenteraad een besluit moeten nemen over het bestemmingsplan. Uw zienswijzen worden bij dit besluit betrokken.

In de bestemmingsplanprocedure kunt u naast vragen en opmerkingen ook eventuele zienswijzen kwijt.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon iets kwijt over dit project? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar diane@vantoorcommunicatie.nl

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111