Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Corsé van Rijn, directeur bouw

Goede communicatie

Een goed bouwproces valt of staat met goede communicatie, maar ook met goede samenwerking. Binnen ons bedrijf en met onze vaste partners.  Dat kun je alleen bereiken door goed, open, eerlijk en duidelijk te communiceren, zowel met externe opdrachtgevers in bouwteam verband als intern met onze eigen ontwikkelafdeling. Daarmee ontstaat er vanzelf een goede sfeer, zowel op bouwplaats als in een projectteam.

“Het is niet exact meetbaar maar ik ben er van overtuigd dat het werkt. Als je elkaar durft aan te spreken kom je sneller tot goede oplossingen, kun je meedenken en voorkom je faalkosten. Alles in één keer goed, is dan ook ons motto. Hierdoor ontstaat er een gezamenlijk belang wat uiteindelijk resulteert in een goede kwaliteit, met als gevolg weer een tevreden klant. En daar doen we het uiteindelijk toch voor.”

“Alles in één keer goed, is dan ook ons motto.”

Samen in ontwikkeling en bouw 5
Benieuwd naar de mogelijkheden?

“We bundelen onze krachten en doen het samen. En dat zie je terug in onze kwaliteit.”

Juist door die nauwe samenwerking tussen bouw en ontwikkeling hebben we snel zicht op de financiële en technische haalbaarheid en zijn we in staat de juiste keuzes te maken. Daarnaast staat de klant bij ons centraal en willen wij daarbij van A tot Z ontzorgen. Dat doen we door naast bouwen en ontwikkelen samen te werken op diverse andere vlakken. Zo bieden we klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met een binnenhuisarchitect een compleet inrichtings- en afwerkingsplan op te stellen.

De kracht van ontwikkelen én bouwen binnen één bedrijf 28
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vakmanschap

Onze klanten erkennen de kwaliteit van onze projecten en dat is terug te zien in de beoordeling voor vakmanschap. Corsé: “Dankzij de aanwezigheid van vakmanschap van onze eigen mensen en die van onze vaste partners zijn wij in staat om projecten op te leveren met 0 of weinig opleverpunten. En onze kwaliteit gaat er nog dagelijks op vooruit.

 

 

We blijven namelijk focussen op het proces, want dat is een belangrijk onderdeel van onze missie: de vertaling van de behoefte van de klant naar een optimaal resultaat. En dan heb ik het niet alleen over het aantal slaapkamers, maar over de totale beleving. Dus ook de uitstraling en identiteit van een woning. In alles streven wij naar kwaliteit.”

Alleen samen en anders niet

Zo werkt Gebroeders Blokland samen aan de ontwikkeling en bouw van mooie projecten. René: “Wij zijn daarbij zelf aan zet, van ontwikkeling tot verkoop en bouw. Dat stelt ons in staat om optimaal resultaat te behalen. Bij grote en kleine projecten zijn we al in een heel vroeg stadium betrokken, als ontwikkelaar en als bouwer. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we in zowel de ontwerp- als ontwikkelfase slimme, efficiënte en maakbare keuzes kunnen maken.” Corsé benadrukt: “We doen het namelijk graag in één keer goed! En dat mag de klant ook van ons verwachten.”

“Gebroeders Blokland heeft als ontwikkelende bouwer alles in huis om nieuwbouw- en  transformatieprojecten tot een succes te maken.
Er is een mooie mix ontstaan tussen de ontwikkeling en bouw van projecten uit eigen portefeuille en het advies, de engineering en de bouw van projecten voor externe opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111