Gebroeders Blokland

Zonnige bouwvideo van De Kade in Maassluis

Gepubliceerd
Tags
  • Bouwen

De Kade Maassluis: Wonen aan de rivier met alles binnen handbereik

Stel je eens voor: wakker worden met een prachtig uitzicht op het water, omringd door groen en met alle gemakken van de stad op loopafstand. Dat is precies wat wonen in de nieuwe wijk De Kade in Maassluis biedt. Dit bijzondere nieuwbouwproject, gelegen aan de Nieuwe Waterweg, belooft een moderne en comfortabele woonomgeving voor jong en oud. De komende tijd zal hier een compleet nieuwe wijk verrijzen, waar het draait om ruimte, licht, en een optimaal woongenot.

Een nieuwbouwwijk met karakter

De Kade Maassluis is meer dan zomaar een nieuwbouwproject. Het wordt een levendige en veelzijdige buurt met een grote diversiteit aan woningtypes. Of je nu op zoek bent naar een koopwoning of een huurwoning, in De Kade is er voor elk wat wils. Van appartementen met een fraai uitzicht op de rivier tot ruime gezinswoningen met een eigen tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien biedt het project woningen in verschillende prijsklassen, zodat zowel starters, jonge gezinnen als senioren hier hun ideale thuis kunnen vinden.

Beleef de bouw van dichtbij

Benieuwd naar de voortgang van de bouw? We nemen je graag mee naar de bouwplaats van De Kade in Maassluis. In de video hieronder krijg je een kijkje achter de schermen en kun je met eigen ogen zien hoe dit prachtige project vorm begint te krijgen. De transformatie van dit gebied is indrukwekkend om te zien.

We wensen je veel kijkplezier en hopen dat je net zo enthousiast wordt over De Kade Maassluis als wij!

Dichtbij het centrum, maar toch midden in de natuur

De ligging van De Kade is uniek te noemen. Enerzijds profiteer je van de rust en het groen van de Nieuwe Waterweg, waar schepen rustig voorbij glijden en je kunt genieten van mooie wandelingen langs het water. Anderzijds sta je binnen enkele minuten in het historische centrum van Maassluis, waar je terecht kunt voor gezellige terrasjes, winkels, en culturele activiteiten. Deze ideale combinatie van natuur en stadse voorzieningen maakt De Kade tot een perfecte woonplek voor iedereen die op zoek is naar een evenwichtige en prettige leefomgeving.

Een wijk voor iedereen

Of je nu een starter bent die zijn eerste woning zoekt, een jong gezin dat op zoek is naar ruimte en een veilige omgeving voor de kinderen, of een senior die gemak en comfort belangrijk vindt – De Kade heeft voor iedereen iets te bieden. De woningen zijn modern en duurzaam, met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast is de wijk ontworpen met het oog op een prettig en sociaal leefklimaat, met veel aandacht voor groene buitenruimtes, speelplekken en rustige straten waar kinderen veilig kunnen spelen.