Gebroeders Blokland

Nu in verkoop: Nieuwbouwproject Het Rozenerf, vrijstaand wonen in Schiedam.

Gepubliceerd
Tags
  • Verkopen

Het Rozenerf in verkoop:
Schrijf u nu in voor uw droomhuis! De verkoop van een nieuwbouwproject is gestart! Het Rozenerf in Schiedam, een exclusief nieuwbouwproject met vier vrijstaande woningen en twee tweekappers, biedt een unieke kans voor gezinnen met opgroeiende kinderen en stellen die willen wonen in rust, maar toch dichtbij de stad. Gelegen aan de groene rand van Schiedam, biedt dit project luxe, rust en een centrale ligging nabij scholen, winkels en belangrijke uitvalswegen. Een unieke kans als u wilt wonen in een natuurrijke omgeving met de stad binnen handbereik.

Woningtypes en kenmerken:
Het Rozenerf bestaat uit drie woningtypes, met woonoppervlaktes variërend van 132 m² tot 144 m² en kavels van 288 m² tot 581 m². De prijzen beginnen vanaf € 725.000,-. 

Deze moderne huizen combineren comfort en duurzaamheid, en zijn ideaal voor zowel gezinnen als actieve stellen die willen wonen in Schiedam.

Inschrijven op Het Rozenerf

Realisatie en verkoop:

De realisatie van het project wordt verzorgd door Thuis in Bouwen, een ervaren bouwpartner die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Voor de verkoop is Thekla Trouw uw makelaar, die u graag verder helpt bij al uw vragen en het inschrijfproces begeleidt.

Inschrijven:

Heeft u interesse in deze nieuwbouw? Inschrijven kan tot 22 oktober om 12:00 uur via www.hetrozenerf.nl. Wacht niet te lang, want dit is een unieke kans om uw droomwoning te bemachtigen! De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025.

Inschrijven op Het Rozenerf