Gebroeders Blokland

Overeenkomst getekend voor de realisatie van 16 woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

Gepubliceerd
Tags
  • Bouwen
  • Nieuw project

Op maandag 29 april hebben René Biesheuvel van Gebroeders Blokland en Marielle Van Vliet-van Wingerden van Stemargroep de overeenkomst getekend voor de realisatie van 16 gloednieuwe woningen in Hendrik-Ido-Ambacht, onder de projectnaam 'Land van Ooft'.

Het project 'Land van Ooft' wordt gekenmerkt door eigentijdse architectuur tot hoogwaardige afwerking waarbij diverse opties en indelingsvarianten mogelijk zijn. Deze woningen bieden een harmonieus samenspel van luxe en huiselijkheid. Hier komt een uniek nieuwbouwproject tot leven, waar stijlvol wonen en ruimte samenkomen. De prachtige 2-onder-1-kapwoningen en de statige vrijstaande huizen versieren het landschap.

"We zijn buitengewoon enthousiast over deze samenwerking en kijken ernaar uit om dit prachtige project te realiseren", aldus René Biesheuvel van Gebroeders Blokland.

De start van de bouw staat gepland voor het einde van 2024. Voor meer informatie en updates over het project 'Land van Ooft', nodigen wij u uit om de website te bezoeken: Stijlvol, ruim en energiezuinig wonen - Land van Ooft

#LandvanOoft #Nieuwbouw #Sameninontwikkelingenbouw #HendrikIdoAmbacht