Gebroeders Blokland

Onthulling verkoopbord nieuwbouwproject UP in Breda

Gepubliceerd
Tags
  • Nieuw project
  • Ontwikkelen

Op donderdagmiddag, 5 september, is door wethouder Eddie Förster van de gemeente Breda en algemeen directeur René Biesheuvel van Gebroeders Blokland het verkoopbord van nieuwbouwproject UP Breda onthuld. Met de onthulling van dit bord wordt er aan de Hooilaan 1, bij de rand van de Spoorzone, meer beeld gegeven aan de nieuwe bestemming van deze locatie namelijk wonen.

Aansluitend aan de onthulling was er voor omwonenden die een uitnodiging per post hadden ontvangen gelegenheid om langs te komen bij de informatieavond waar zowel ontwikkelaar als makelaar Van der Sande aanwezig waren om meer informatie te geven over het project en mensen in te schrijven als geïnteresseerden.

Gebroeders Blokland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de woontoren op de hoek van de Doornboslaan en de Hooilaan waar straks 120 appartementen in komen. Er worden zowel twee- als driekamerappartementen gebouwd en natuurlijk ook enkele unieke penthouses. De ontwikkeling van de woontoren wordt op dit moment verder uitgewerkt naar definitief ontwerp om naar verwachting in Q1 2025 in verkoop te gaan. Meer informatie over het project is te vinden op www.upbreda.nl