Gebroeders Blokland

Hoogste punt bereikt bij de laatste fase van De IJzergieterij!

Gepubliceerd
Tags
  • Festiviteiten
  • Bouwen

Een bijzondere mijlpaal voor De IJzergieterij: het hoogste punt van de laatste fase is bereikt! Dit moment markeert een belangrijk hoofdstuk in de afronding van dit unieke project in Hardinxveld-Giessendam. Om deze mijlpaal te vieren, kwamen het uitvoeringsteam en projectteam samen voor een feestelijk moment op de bouwplaats. Onder het genot van een overheerlijk frietje met een snack werd er geproost op de voortgang en de succesvolle samenwerking.

Tijdens de viering stond de voltooiing van de wijk centraal, een prachtig gebied dat steeds dichter bij oplevering komt. Met elke fase groeit De IJzergieterij uit tot een woonwijk die perfect aansluit bij de behoefte van toekomstige bewoners. Het enthousiasme was duidelijk voelbaar, want met het bereiken van dit hoogste punt komt de oplevering weer een stap dichterbij.

Wij willen dan ook iedereen die betrokken is bij De IJzergieterij enorm bedanken voor hun inzet en harde werk. Samen bouwen we aan een prachtige nieuwe leefomgeving!

Nog enkele woningen beschikbaar!

Op zoek naar een vrijstaande woning in een sfeervolle, waterrijke omgeving? Goed nieuws! Er zijn nog twee vrijstaande woningen beschikbaar. Als je nu besluit te kopen, kun je al in het voorjaar van 2025 je intrek nemen in jouw nieuwe droomhuis.

Wacht niet te lang en neem snel contact op met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de website via: De IJzergieterij - Nieuwbouw in Hardinxveld-Giessendam

Nu kopen is straks genieten van een schitterende woning in De IJzergieterij!