Gebroeders Blokland

Gefeliciteerd Facédo en Gervalin met de gedeelde 1e plaats!

Gepubliceerd
Tags
  • Bouwen
  • Oplevering

Facédo en Gervalin hebben samen de 1e plaats behaald als beste onderaannemer voor hun prestaties bij het project Prinsenpark in Rotterdam. Dit project vroeg om vakmanschap van hoog niveau, waarbij Facédo, specialist in geveltechniek en -onderhoud, en Gervalin, expert op het gebied van dakbedekkingen, nauw samenwerkten om de uitdagingen te realiseren.

Het project Prinsenpark is een belangrijke nieuwe ontwikkeling in Rotterdam, waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan. Beide bedrijven hebben bijgedragen aan het succes van het project door hun expertise en jarenlange ervaring in te zetten.

We hebben beide teams van Facédo en Gervalin in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het project, en ontvingen samen de 1e prijs voor Beste Onderaannemer. Als blijk van waardering werd dit gevierd met een feestelijke taart, voorzien van een afbeelding van het Prinsenpark. Deze erkenning benadrukt de toewijding en vakbekwaamheid van beide bedrijven, die elk op hun eigen gebied uitblinken in kwaliteit en samenwerking.

Floris Buijs van Facédo. "Onze samenwerking heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat, en we zijn trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen."

Gervalin, vult aan: "Dit project vroeg om precisie en vakmanschap en dat verliep uitstekend. We zijn ontzettend blij met deze gedeelde eerste plaats en trots op ons team."

Met deze gedeelde overwinning bevestigen Facedo en Gervalin hun positie als toonaangevende onderaannemers in hun vakgebieden, en laten ze zien hoe belangrijk samenwerking is voor het succes van grote bouwprojecten.

Namens Gebroeders Blokland nogmaals gefeliciteerd met het behalen van deze gedeelde eerste plek!