Gebroeders Blokland

Gebroeders Blokland opent bouwplaats De IJzergieterij voor publiek tijdens de Dag van de Bouw

Gepubliceerd
Tags
  • Festiviteiten
  • Bouwen
  • Ontwikkelen

Op zaterdag 8 juni aanstaande nodigt Gebroeders Blokland iedereen uit om een kijkje achter de bouwdoeken te nemen bij DE IJZERGIETERIJ, gelegen aan de Rivierdijk 760 in Hardinxveld-Giessendam. Normaal gesproken is de bouwplaats niet toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni 2024 is deze van 10.00 tot 14.00 uur open voor publiek. De toegang is gratis en er is voor jong en oud van alles te beleven.

DE IJZERGIETERIJ wordt een wijk met een gevarieerd straatbeeld en industriële architectuur, met een ruime variatie aan woningtypen. De wijk kenmerkt zich door haar hoogteniveaus, wat haar een intiem en eigenzinnig karakter geeft. De typologie varieert van gezinswoningen tot appartementen, waarvan een deel van de woningen al is opgeleverd, waardoor de sfeer van de wijk al voelbaar is. Tijdens het bezoek kunnen geïnteresseerden verschillende appartementen bekijken, terwijl er ook entertainment voor kinderen voorzien wordt. Meer informatie over het project is te vinden op: www.deijzergieterij.nl

Frank den Otter, projectleider bij Gebroeders Blokland, zegt: “Op zaterdag 8 juni is er veel te zien en te beleven bij ons. U kunt van dichtbij ervaren wat er allemaal op de bouwplaats gebeurt. We nodigen iedereen uit om de wereld achter de bouwdoeken te komen ontdekken. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te zien hoe wij, als Gebroeders Blokland werken. Wellicht bent u wel één van onze nieuwe collega’s! Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud!”

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, en wordt al voor de zeventiende keer georganiseerd op zaterdag 8 juni 2024. Voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland, kunt u terecht op www.dagvandebouw.nl.