Gebroeders Blokland

Bouwteamovereenkomst getekend voor 19 koopwoningen in Hoef en Haag

Gepubliceerd
Tags
  • Bouwen
  • Nieuw project

Op 2 april werd een belangrijke mijlpaal bereikt in een nieuwe ontwikkeling van Hoef en Haag. Met trots kondigen we aan dat de Bouwteamovereenkomst is getekend tussen Gebroeders Blokland en Hoef en Haag CV, bestaande uit AM en BPD, voor de realisatie van 19 prachtige koopwoningen in het deelplan De Erven 4D. Deze stap markeert niet alleen een belangrijke vooruitgang in het project, maar benadrukt ook de vruchtbare samenwerking tussen verschillende partijen. Het gezamenlijke doel is om hoogwaardige woningen te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van toekomstige bewoners.

 

Wat dit project extra speciaal maakt, is dat de basis ervan rust op de conceptwoning van Gebroeders Blokland. De innovatieve visie van ons team komt tot leven in deze woningen, die geheel door onze eigen BIM-collega worden gemodelleerd.

 

De startverkoop is gepland voor september 2024, gevolgd door een verwachte start van de bouw in het voorjaar van 2025. We zijn enthousiast over deze ontwikkeling en kijken ernaar uit om samen met Hoef en Haag CV. deze nieuwe woningen te verkopen en te realiseren in dit prachtige dorp aan De Lek.