Gebroeders Blokland

125 Woningen in Nieuwbouwproject ROSA in Barendrecht Uitverkocht!

Gepubliceerd
Tags
  • Algemeen
  • Verkopen
  • Ontwikkelen
  • Bouwen

Met trots kunnen we melden dat alle 150 woningen en appartementen van het nieuwbouwproject ROSA in Barendrecht succesvol zijn verkocht. Dit ambitieuze project, gelegen in de wijk Vrouwenpolder, is in drie fases op de markt gebracht. Onlangs zijn de laatste koopovereenkomsten getekend, wat betekent dat het volledige project nu uitverkocht is.

ROSA bouwt voort op het succes van eerdere projecten, namelijk Roos en Roos 2.0. De enorme belangstelling voor deze woningen bevestigt wederom de aantrekkingskracht van Barendrecht als woonlocatie. Het project ROSA omvat een diverse selectie van woningen, waaronder starterswoningen, rij- en hoekwoningen, tweekappers, levensloopwoningen, twee- en driekamerappartementen, en luxe penthouses. Deze brede variatie biedt een passend thuis voor verschillende doelgroepen, van jonge starters tot doorstromers en senioren.

De bouw van de eerste fase woningen gaat van start in het vierde kwartaal van 2024. Voor de appartementen wordt de bouw naar verwachting eind dit jaar al gestart. Wij begrijpen dat de kopers vol enthousiasme uitkijken naar hun nieuwe woning en wensen hen veel inspiratie en plezier tijdens het inrichten van hun nieuwe thuis en het volgen van het bouwproces.

Gebroeders Blokland is verheugd om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de Vrouwenpolder en bedankt alle betrokkenen voor het vertrouwen in dit prachtige project.