Wonen Werken Recreƫren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Partners: De Bruyn Intergips & Eurogips

Binnenwanden

Standaard worden de binnenwanden van uw woning behangklaar* opgeleverd. Na voldoende droging kunnen de wanden voorzien worden van een dikker behang of sierpleister met een diktekorrel vanaf 2,5 mm. Wij adviseren de eventuele oneffenheden eerst op te vullen en lichtjes te schuren met de hand, doe dit vooral niet met een machine, dit gaat vaak te snel, waardoor er een makkelijk een golvende oneffenheden kan ontstaan.

Ons advies is om niet na oplevering te stuken, er zit nog veel bouwvocht in de woning en de woning gaat nog zetten/werken, waardoor er scheuren in je nieuwe stucwerk gaan komen. Wij adviseren om te werken met een wat dikkere soort vliesbehang, zoals renovlies of glasweefsel. Dit is dikker dan glasvlies en oneffenheden zullen minder zichtbaar zijn. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en af te werken in elke kleur met sauswerk. En kunnen werking enigszins opvangen.

* Behangklare wanden zijn in zoverre glad gemaakt, dat deze nagenoeg direct behangen kunnen worden. Deze afwerkstaat staat beschreven in de technische omschrijving van het desbetreffende project. Enkele onvolkomenheden in het oppervlak zijn hierbij niet uit te sluiten. Voor het aanbrengen van sauswerk o.i.d. dient u de wanden eerst zorgvuldig af te werken.

Behangklaar GIBO wand

Behangklaar kalkzandsteen wand

Behangklaar Beton wand

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111