Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Partner: Esselink

Badkamer

Wij krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn voor de badkamer. Als het mogelijk is om deze te vergroten hebben we hier al een optie voor meegenomen in de meerwerkoptielijst. Staat het hier niet bij, dan is het technisch niet mogelijk om de badkamer te vergroten.

Qua indeling en tegelwerk kunt u het nog wel het een en ander wijzigen, mits dit technisch mogelijk is en conform de eisen van het bouwbesluit. Ook voor tegel hoogtes zijn bepaalde eisen gesteld in het bouwbesluit, wij kunnen hier niet van afwijken. Indien u wilt kiezen voor inbouwkranen en/of nissen dient u altijd te kiezen voor een voorzetwand. Tevens wordt er in de douchehoek enkel gebruik gemaakt van prefab nissen en kan er buiten de douchehoek maximaal één nis van maximaal 10cm diep.

Zit er een raamkozijn in uw badkamer? Houd er dan rekening mee dat er onder het raam een dilatatie (u kunt dit zien als extra voeg, welke wordt gekit) zal komen, om het werken/zetten van de wanden op te vangen. Dit zorgt ervoor dat uw tegelwerk niet gaat scheuren.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111