Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Milde klachten? Blijf thuis

In het algemeen vragen we iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen om thuis te blijven bij milde klachten (hoesten, niezen e.d.), ook onze partners en klanten. Ben je beter dan zien we je weer.

Bouwplaatsen

De werkzaamheden op de bouwplaatsen gaan door, waarbij alle bouwplaatsmedewerkers en bezoekers een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar houden.

Kantoormedewerkers

Kantoormedewerkers werken zoveel als mogelijk thuis en zijn telefonisch bereikbaar voor overleg, intern en extern. Indien het nodig is kunnen afspraken in kleine gezelschappen op kantoor plaatsvinden in een ruimte waarbinnen de afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar gehouden kan worden.

Kopers

De woonwensengesprekken met kopers vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats. We zullen benodigde informatie in overleg vooraf per post of mail toesturen.

Geplande koperskijkdagen worden geannuleerd. Voorschouwen en opleveringen op de bouwplaats gaan vooralsnog door, onder voorbehoud van verdere maatregelen m.b.t. het coronavirus van de overheid. Tijdens voorschouwen en opleveringen hanteren wij de maatregelen die op dit moment gelden m.b.t. het coronavirus en aan een ieder wordt gevraagd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Evenementen

Afspraken met grotere gezelschappen zoals omwonendenavonden en kopersbijeenkomsten worden verzet naar een later moment of waar mogelijk digitaal georganiseerd.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111