Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Vacatures Contact

Corsé van Rijn, directeur Bouw bij Gebroeders Blokland

Met de juiste partners aan tafel kun je vernieuwende concepten ontwikkelen

Corsé van Rijn, directeur Bouw bij Gebroeders Blokland: “Onze organisatie is in de afgelopen decennia meegegroeid met de ontwikkelingen in de utiliteitsbouw. Door goed te luisteren naar opdrachtgevers en eindgebruikers, en intensief samen te werken met architecten zijn wij zelf ook steeds meer grensoverschrijdend gaan denken. Wij schuiven bij utiliteitsprojecten dan ook graag in een zo vroeg mogelijk stadium aan. Zeker als wonen, werken en winkelen worden gecombineerd, moeten alle eindgebruikers en functionaliteiten goed worden geïntegreerd. Dat geldt overigens niet minder voor ontwikkeling, verkoop en bouw. Met de juiste partners aan tafel kun je vernieuwende concepten ontwikkelen die ambitieus, innovatief en haalbaar zijn.”

Wij zijn het meest trots op onderstaande projecten:

Oplevering april 2017

Verzamelgebouw Westpoort,
Hardinxveld-Giessendam

Het nieuwe, prominente pand 'Westpoort' waarin Gebroeders Blokland vanaf 2017 gevestigd is, ligt aan de rotonde van de afslag Hardinxveld West direct aan de A15. Het pand Westpoort is een ontwikkeling van BVB B.V. (Blokland Vastgoed Bedrijf). Met het nieuwe pand zoekt BVB bewust naar synergie tussen de huurders: bedrijven die zich op dezelfde wijze en waarden verbonden weten aan de regio.

Sportaccommodatie Benedenveer

In de nieuwbouwwijk Benedenveer in de gemeente Sliedrecht ontwikkelen en bouwen wij een multifunctioneel sportcomplex, voor alle gangbare zaalsporten en sportevenementen. Zo zullen leerlingen van de scholen in Baanhoek-West gymles krijgen in deze hal. De sportaccommodatie bestaat uit drie zaaldelen en beschikt over een sportkantine, businessruimte, krachthonk en voldoende tribunecapaciteit.

Enkele utiliteitsbouw voorbeelden: