Gebroeders Blokland Wonen Werken Recreëren Nieuws Projecten Contact

16 oktober 2017

Gebroeders Blokland steunt Jantje Beton

Op maandag 16 oktober 2017 heeft de directie van Gebroeders Blokland, René Biesheuvel en Jan van Vliet, een cheque ter waarde van € 5000,- overhandigd aan Rob van Gaal, directeur van stichting Jantje Beton.

Bij het openingsfeest van ons nieuwe kantoor Westpoort werd de genodigden gevraagd om een gift aan Jantje Beton. Onze relaties hebben een prachtig bedrag van € 3405,-. gedoneerd. De directie van Gebroeders Blokland heeft dit bedrag aangevuld tot € 5000,-. Wij bedanken al onze relaties voor hun bijdrage.

2 oktober 2017

Bouw 55 appartementen Roos Barendrecht gestart

De bouw van de 55 appartementen in Barendrecht is op donderdag 28 september officieel van start gegaan. Om dit te vieren hebben wethouder Lennart van der Linden en directeur-bestuurder Alfred van den Bosch van Woonvisie samen onder toeziend oog van de projectbetrokkenen een projectbord onthuld.

De appartementen worden ontwikkeld en gebouwd door Gebroeders Blokland in opdracht van Woonvisie. Het is een gebouw met 55 appartementen op de locatie langs de Kilweg.

11 september 2017

Startsein voor bouw van 8 woningen Klein Alblas fase 2b Alblasserdam

Maandag 11 september 2017 is het startsein gegeven voor de bouw van 8 nieuwe woningen in het middengebied van de wijk Waterhoven (Klein Alblas, fase 2b). In het bijzijn van de toekomstige bewoners plaatsten wethouder Peter Verheij, samen met Phillip Smits (algemeen directeur Blauwhoed) een betonblok. Gebroeders Blokland zal als aannemer deze woningen realiseren.

Wethouder Verheij is verheugd dat een nieuwe bouwfase gerealiseerd gaat worden. De te bouwen woningen zijn al verkocht en ook de acht woningen van de volgende fase (Klein Alblas II, fase 2c) zijn inmiddels al verkocht. Vorige week werden de naastgelegen, nieuwe woningen aan de Stenen Kamer opgeleverd.

4 september 2017

Koperskeuzeinformatieavond De Nieuwe Buurt

Donderdag 31 augustus 2017 was de koperskeuzeinformatieavond voor de tweede fase van het project De Nieuwe Buurt in Hardinxveld-Giessendam.

Als aannemer voor dit project van opdrachtgever BPD zijn wij verantwoordelijk om de kopers te informeren over het proces en de mogelijkheden rondom de keuzes van hun woonwensen.

28 augustus 2017

Alle woningen in project Benedenveer zijn VERKOCHT!

Afgelopen vrijdag is de handtekening gezet voor de laatste woning in Benedenveer. Dit betekent dat het project 100% is uitverkocht!

Wij zijn trots en bedanken iedereen die heeft geholpen om de verkoop van dit project tot een succes te maken!

11 juli 2017

Zomergroet!

De medewerkers van Gebroeders Blokland hebben het afgelopen jaar met veel plezier voor je gewerkt en gaan de zomerperiode gebruiken om nieuwe energie op te doen. Daarom gaan wij er van maandag 17 juli t/m vrijdag 11 augustus 2017 gedurende de bouwvak tussenuit.

Wij wensen jou eveneens een hele fijne zomer toe en staan vanaf maandag 14 augustus weer voor je klaar.

16 juni 2017

Start verkoop De Rederij Brielle

Vrijdag 16 juni 2017 is het project De Rederij in Brielle officieel in verkoop gegaan.

In het nieuwe inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland aan de Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam kon iedereen met interesse in een woning van De Rederij langskomen.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er gelegenheid om te praten met de medewerkers van het verkoopteam en om een kijkje te nemen in het inspiratiecentrum. Een geslaagde middag!

7 juni 2017

Feestelijke start bouw Koningshof Gouda

Voor Blauwhoed realiseert Gebroeders Blokland in Gouda dertig huurappartementen, twee stadswoningen en vijf kadewoningen bij het project Koningshof.

17 mei 2017

Vakantiegevoel tijdens start bouw event

Woensdag 17 mei 2017 is de officiële start van de bouw gevierd met de toekomstige bewoners van 't Rijkje. Wethouder Van der Meij heeft in het kader van duurzaamheid samen met kopers en aanwezige kinderen een boom gepland.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en een drankje in het zonnetje. Dit riep echt het vakantiegevoel op! Ook interesse in een woning van 't Rijkje? We hebben nog een enkele woning beschikbaar, dus neem snel contact op met Thekla van der Weerd tel. 06 - 53 50 64 97.

2 mei 2017

Groen licht voor nieuwbouw Vrouwenpolder: 36 koopwoningen en 55 huurappartementen

Maandag 1 mei 2017 heeft wethouder Van der Linden de gronduitgifte-overeenkomst voor de bouw van Vrouwenpolder fase 3 (Roos 2.0) ondertekend, samen met René Biesheuvel van Gebroeders Blokland uit Hardinxveld–Giessendam.

Wethouder Van der Linden: “Dat is mooi, want nu staat het licht op groen voor de bouw van 36 koopwoningen en 55 huurappartementen. Hiermee zetten we weer een volgende stap in Vrouwenpolder: een plezierige woonwijk voor zowel jonge als oudere gezinnen.”

10 maart 2017

Gebroeders Blokland verhuizen naar Westpoort

Vanaf 20 maart ontvangen wij u graag in ons multifunctionele verzamelgebouw 'Westpoort' aan de rotonde van de afslag Hardinxveld West direct aan de A15.

Het pand is volgens een uniek concept ingedeeld rond vier belangrijke functies: ontmoeten, delen, verbinden en verdiepen. Samen met ons nieuwe pand hebben wij ook de nieuwe huisstijl in gebruik genomen.

30 december 2016

DOCK187 Middelharnis Bouw fase 2 gestart

De eerste woningen in DOCK187 in Middelharnis zijn inmiddels opgeleverd. Alle reden om met de tweede fase in verkoop te gaan.

Meer actuele informatie over de ontwikkelingen in DOCK187 zijn te vinden op onze Facebook pagina: Dock187 - Middelharnis.